suport@creditpe.net

WordPress pentru AMP: pagini mobile accelerate

Această postare explică ce este și intenționează să facă AMP, cine ar trebui să implementeze și de ce, cum să vă pregătiți site-ul WordPress pentru AMP și cum să vă asigurați că Yoast SEO se integrează frumos cu acesta.

Ce sunt paginile mobile accelerate / AMP?

Proiectul Accelerated Mobile Pages își propune să facă paginile să se încarce  instantaneu pe mobil. Web-ul este lent pentru o mulțime de oameni, de fapt, majoritatea persoanelor care folosesc internetul fac acest lucru prin intermediul unui telefon mobil, adesea pe o conexiune 2G sau uneori 3G. Pentru a face paginile să se încarce instantaneu, AMP restricționează ceea ce puteți face în paginile HTML. Designul elegant este eliminat în favoarea vitezei. AMP este mult mai mult o funcție decât proiectul formular.

Paginile AMP arată ca o versiune foarte redusă a paginilor web normale, dar conțin tot conținutul important. Nu toate anunțurile vor funcționa pe AMP, nu toate analizele vor funcționa cu AMP. Toate „pufurile” paginilor dvs. sunt dezbrăcate în AMP, inclusiv mai multe link-uri pe care le-ați putea încorpora în tema dvs. etc.

Scopul este că, sacrificând o parte din flexibilitatea respectivă (JavaScript personalizat, reclame etc.), nu numai că vă accelerați site-ul, dar puteți deveni eligibil pentru rezultate noi și bogate în motoarele de căutare.

Ce plugin (uri) să folosiți?

Oficial plugin AMP face o treabă incredibilă de a permite AMP pe site. Vă poate converti automat șablonul și conținutul.

wordpress pentru amp

Când activați acest plugin, toate adresele URL de postare de pe site-ul dvs. vor avea o /amp/versiune. Deci, puteți accesa orice postare, adăuga /amp/la sfârșitul adresei URL și veți vedea versiunea AMP. Pluginul adaugă o metaetichetă standard în capul paginilor dvs. normale. Acest lucru face posibil ca Google și alții să recunoască existența acestor pagini.

De asemenea, puteți configura pluginul pentru a utiliza „modul nativ”. Aceasta va înlocui pur și simplu codul și conținutul temei existente cu o versiune compatibilă cu amplificatorul. Este posibil să trebuiască să faceți câteva modificări în opțiunile de configurare ale pluginului pentru a funcționa corect pe site-ul dvs.

Cum funcționează acest lucru cu Yoast SEO?

Configurarea WordPress pentru AMP este simplă, deoraece Yoast se sincronizează automat cu plugin-ul oficial AMP pentru a genera metadate corecte, markup structurat și alte elemente SEO.

Citiți mai multe: Cum influențează viteza site-ului SEO »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *