suport@creditpe.net

Cum să creați un site Web Directory în WordPress

Dacă sunteți în căutarea de a crea un site de tip Web Directory în WordPress, de la zero, începutul poate părea o sarcină descurajantă. Nu vă faceți griji – vă acoperim!

În acest articol, discutăm pas cu pas cum să creați un site web de director. Vom acoperi …

 • Web Directory în WordPress Alegerea unei platforme de site-uri web (vă recomandăm WordPress)
 • Web Directory în WordPress Selectarea unui furnizor de găzduire și a unui nume de domeniu
 • Web Directory în WordPress Instalarea unei teme de director pentru a controla aspectul site-ului dvs.
 • 💰 Decideți cum să generați bani din site-ul dvs
 • 🔌 Adăugarea de funcționalități suplimentare prin intermediul pluginurilor
Deci, sunteți gata să creați un site Web Directory în WordPress în cinci pași simpli?

Cum să creați un site web directory în WordPress (5 pași)

1. Alegeți o platformă de site web

Web Directory în WordPress

Noi recomandăm întotdeauna să creați site-uri web cu WordPress . Există mai multe motive pentru aceasta . Acestea includ…

 • Este gratuit – Software-ul WordPress este open source și complet gratuit. Așa că nu vă veți descoperi taxe exorbitante în fiecare lună doar pentru a vă menține site-ul live. Acestea fiind spuse, va trebui în continuare să plătiți pentru un serviciu de găzduire și un domeniu pentru site-ul dvs. Cu toate acestea, acest lucru nu va sparge banca!
 • Dețineți site-ul dvs. web – Dacă vă construiți site-ul web cu WordPress, dețineți 100% site-ul dvs. Cu toate acestea, dacă utilizați un generator de site-uri web găzduit all-in-one, atunci vă veți pierde site-ul dacă nu mai plătiți abonamentul lunar.
 • Există mii de instrumente, pluginuri și teme WordPress – Adăugați funcții și funcționalități suplimentare site-ului dvs. web, profitând de diferitele pluginuri și instrumente disponibile, sau îmbunătățiți aspectul site-ului dvs. actualizând tema.
 • Puteți personaliza fiecare aspect al site-ului dvs. web – Cu toate acestea, doriți ca site-ul dvs. să arate și să se comporte, îl puteți realiza cu WordPress. Puteți personaliza fiecare element al site-ului dvs. pentru a se potrivi cu specificațiile dvs. exacte.
 • Este ușor să găsiți ajutor – O comunitate de designeri web, dezvoltatori și pasionați de WordPress din întreaga lume oferă ajutor și asistență prin intermediul blogurilor, forumurilor și altor căi. Așadar, ori de câte ori aveți nevoie de câteva întrebări, veți găsi informațiile de care aveți nevoie online.

După cum am menționat mai devreme, dacă alegeți să vă creați site-ul web cu WordPress, va trebui să achiziționați un plan de găzduire și un nume de domeniu. Să aflăm acum mai multe despre cum să faci asta …

2. Selectați un plan de găzduire și un nume de domeniu

Există o gamă largă de servicii și planuri de găzduire disponibile . Prin urmare, va trebui să faceți cercetările pentru a găsi gazda potrivită pentru site-ul dvs. din director.

Deci, ce factori ar trebui să luați în considerare atunci când alegeți un furnizor de găzduire? Iată câteva dintre cele mai importante …

 • Preț – Furnizorii și planurile de găzduire pot diferi mult în ceea ce privește prețul. La prima pornire a site-ului dvs. de director, va fi suficient un plan de buget de bază, pe care îl puteți actualiza pe măsură ce numerele de trafic și nevoile de găzduire cresc.
 • Securitate și performanță – Securitatea și performanța site-ului dvs. web sunt cruciale, deci este important să alegeți o gazdă cu un istoric bun. Aflați dacă au existat probleme de securitate anterioare, precum și verificarea procentelor de timp de funcționare și a caracteristicilor legate de performanță pe care le oferă fiecare serviciu de găzduire.
 • Funcții specifice WordPress – Unele gazde oferă o gamă largă de funcții specifice WordPress, care vă pot ajuta la configurarea și întreținerea generală a site-ului dvs. de director. Acestea pot include instalarea WordPress cu un singur clic, actualizări automate WordPress și / sau copii de rezervă zilnice.
 • Asistență – Dacă ceva nu merge bine cu site-ul dvs., serviciul de găzduire este primul dvs. port de apel. A avea un furnizor de găzduire care oferă asistență de top 27/4 poate fi de neprețuit.

Instalarea unei teme WordPress pentru director este o modalitate eficientă de a vă asigura că site-ul dvs. web nu numai că arată o parte, ci are și toate caracteristicile de director necesare de care are nevoie un site web. Există atât o gamă largă de teme gratuite, cât și teme premium, din care puteți alege.

Să aruncăm o privire la câteva caracteristici de top pe care ați putea dori să le includă tema directorului …

Caracteristici temă Web Directory

Funcțiile pe care doriți să le includă tema dvs. pot varia în funcție de tipul site-ului de director pe care îl creați. Poate doriți să enumerați afaceri locale, evenimente, proprietăți imobiliare, locuri de muncă, atracții turistice sau să creați un site web pentru o altă nișă. Cu toate acestea, indiferent de tipul site-ului de director pe care îl veți crea, iată câteva caracteristici cheie pe care ați putea dori să le încorporeze tema …

 • Conținut demonstrativ – Configurați cu ușurință site-ul dvs. utilizând conținut demonstrativ pre-proiectat.
 • Revendicați o funcție de listare – Lăsați companiile să revendice propria listare, fără a fi nevoie să vă contacteze direct.
 • Trimiteri front-end – Permiteți companiilor să-și prezinte listele prin intermediul unui formular de trimiteri front-end ușor de utilizat.
 • Funcționalitate de căutare – Permiteți utilizatorilor să căute cu ușurință pe site-ul dvs. și să găsească listările sau informațiile pe care le caută.
 • Sistem de evaluări și recenzii – Permiteți utilizatorilor să lase evaluări și recenzii, contribuind la crearea unei comunități la fața locului.
 • Opțiuni de generare de bani – De la publicitate, listarea taxelor și abonamentelor, până la rezervări și rezervări de întâlniri, căutați o temă care vă permite să generați venituri într-o varietate de moduri și care să se integreze cu gateway-uri de plată proeminente (de exemplu – Stripe sau PayPal).

Înainte de a vă angaja pe o temă, asigurați-vă că verificați demonstrațiile și citiți recenzii. Acest lucru vă va asigura că aveți o bună înțelegere a caracteristicilor pe care le include o temă înainte de a face o achiziție.

4. Decideți cum să generați bani din site-ul dvs.

Web Directory în WordPress

Există numeroase modalități de a genera bani dintr-un site de director. Strategiile pe care le alegeți vor influența modul în care vă creați site-ul web. Să aruncăm o privire asupra diferitelor opțiuni …

 • Taxă pentru înregistrări – Vânzarea listărilor poate fi o modalitate eficientă de a genera venituri recurente, în special pentru nișele de directoare, cum ar fi locurile de muncă sau proprietatea cu amănuntul. Luați în considerare perceperea unui abonament lunar sau a unei taxe unice pentru o anumită perioadă de timp de afișare. Cu toate acestea, pentru a taxa pentru înregistrări, site-ul dvs. va trebui să primească cantități mari de trafic.
 • Revendicați o listă – Modelul „Revendicați o listă”, utilizat de site-uri precum Yelp, este o opțiune excelentă pentru site-urile de directoare care abia încep și care încă nu au primit mult trafic. Afișând toate afacerile în nișa dvs., creați un site valoros pentru publicul țintă. Companiile pot plăti apoi pentru a-și revendica listarea, adăugând informații suplimentare, cum ar fi brandingul, informații suplimentare de contact și multe altele.
 • Listare premium – O altă modalitate de a genera bani este vânzarea spațiului de listare premium. Înregistrările premium ar putea fi poziționate în locuri proeminente de pe site-ul dvs. De asemenea, pot conține informații suplimentare, inclusiv imagini mai mari, mai mult text și legături sociale.
 • Faceți rezervări – Faceți rezervări și rezervări prin intermediul site-ului dvs. (de exemplu, pentru restaurante sau hoteluri) și percepeți un comision pentru aceasta.
 • Vindeți spațiu publicitar – Companiile care doresc să acceseze piața dvs. țintă ar putea fi interesate de publicitate pe site-ul dvs. din director. Căutați să vindeți poziții proeminente de bannere sau bare laterale pe un dispozitiv de reținere lunar.

Selectați opțiunile monetare care funcționează pentru nișa dvs. Și nu uitați că strategiile pe care le utilizați se pot schimba în timp, pe măsură ce numărul site-ului și al audienței dvs. crește. Cele mai multe teme moderne se vor integra cu furnizorii de gateway de plăți precum PayPal și Stripe pentru a vă permite să efectuați plăți pe site-ul dvs. web.

5. Adăugați funcționalități suplimentare prin intermediul pluginurilor

În funcție de nișa de director, strategiile de generare de bani și caracteristicile temei alese de dvs., poate fi necesar să instalați câteva pluginuri suplimentare pentru a adăuga funcționalități suplimentare site-ului dvs. Iată câteva opțiuni potențiale …

 • WooCommerce – Integrarea temei dvs. cu WooCommerce vă va oferi opțiunile avansate de a lua abonamente recurente și de a percepe comisioane pentru rezervări și rezervări.
 • Hărți Intergeo – Adăugați hărți interactive pe site-ul dvs. de director, care arată locațiile fizice ale companiilor pe care le listați.
 • Popup Maker – Afișați ferestre pop-up de înscriere pe site-ul dvs. de director. Colectând adresele de e-mail ale vizitatorilor, puteți păstra apoi contactul. Și important, atrage-i înapoi pe site-ul tău în viitor.

Ultimele gânduri despre cum să creați un site director

Pentru a crea un site Web Directory în WordPress, va trebui să vă alocați timp pentru a cerceta și enumera companii, să vă promovați site-ul web și să vă conectați cu piața dvs. țintă. Cu toate acestea, dacă urmați pașii de mai sus, veți pune rapid site-ul în funcțiune și veți începe să generați venituri. Mult noroc!

Citește aici despre cum incepi un blog în WordPress sau vezi aici alte 5 moduri în care poate fi folosit WordPress.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *