suport@creditpe.net

Yoast SEO & Ryte: Verificarea indexabilității site-ului

Site-ul dvs. trebuie să fie funcțional și dacă doriți să fiți găsit în motoarele de căutare. Dacă nu blocați nimic – în mod deliberat sau accidental – păianjenii motorului de căutare îl pot accesa cu crawlere și îl pot indexa. Probabil știți că Yoast SEO are o mulțime de opțiuni pentru a stabili ce face și ce nu trebuie indexat, dar știați că are și un instrument care monitorizează indexabilitatea site-ului dvs.? Aceasta este verificarea indexabilității, oferită de Ryte .

Ce face?

Verificarea indexabilității verifică dacă site-ul dvs. este indexabil și o face săptămânal. Puteți găsi verificarea indexabilității Ryte în instrumentul Site Health din WordPress . Instrumentul Sănătate site-ul își grupează verificările în trei secțiuni:

  • probleme critice
  • îmbunătățiri recomandate
  • și a trecut testele.

Verificarea Ryte va fi afișată în cadrul unuia dintre aceste grupuri. Atunci când site-ul dvs. poate fi găsit de motoarele de căutare, verificarea Ryte apare în secțiunea Testuri trecute din instrumentul Sănătate site. Dacă ceva nu este în regulă și are nevoie de atenția dvs., verificarea Ryte apare cu o etichetă SEO lângă problemă.

Verificarea indexabilității
Verificarea Ryte din instrumentul Sănătate site WordPress

Când vedeți un avertisment de verificare Ryte printre problemele critice, înseamnă că site-ul dvs. nu poate fi găsit de motoarele de căutare . Trebuie să acționați rapid asupra acestei probleme dacă doriți ca conținutul dvs. să apară în motoarele de căutare.

În unele cazuri, apare o eroare la verificarea dacă site-ul dvs. poate fi găsit de motoarele de căutare. Sau este posibil ca Ryte să nu poată stabili dacă site-ul dvs. poate fi găsit. Când se întâmplă acest lucru, vă recomandăm să verificați ce cauzează aceste probleme.

Ce trebuie să fac pentru ao obține?

Adăugăm automat această verificare când instalați Yoast SEO . O puteți găsi accesând articolul din meniul de administrare WordPress Instrumente> Sănătatea site-ului. În WordPress 5.4 puteți găsi, de asemenea, un widget Stare de sănătate a site-ului pe tabloul de bord.

Verificarea indexabilității

Vă sfătuim să păstrați verificarea Ryte activată. Dar vă oferim opțiunea de a o dezactiva. Aflați cum să faceți acest lucru urmând pașii din această postare.

Eroare: site-ul dvs. nu poate fi găsit de motoarele de căutare

Pagina dvs. de pornire nu poate fi indexată de motoarele de căutare. Acest lucru este foarte rău pentru SEO și ar trebui remediat.

Primiți mesajul de eroare afișat mai sus? Când Yoast SEO raportează că site-ul dvs. nu este indexabil de către motoarele de căutare, acest lucru poate fi cauzat de mai multe motive. Cu toate acestea, este o problemă cu cea mai mare prioritate, presupunând că doriți ca site-ul dvs. să fie indexat de Google.

Mai întâi de toate, testați URL-ul dvs. în testul Google pentru dispozitive mobile aici . Dacă Google poate rula testul compatibil cu dispozitivele mobile pentru domeniul dvs., Google poate, de asemenea, să acceseze cu crawlere domeniul. În acest caz, avertismentul Ryte este greșit.

Dacă Google nu poate rula testul pentru dispozitive mobile, sfatul nostru este să urmați acest lucru Accesați Ryte pentru a analiza întregul link al site-ului , creați un cont pe Ryte (anterior OnPage.org) și vedeți ce trebuie să vă spună. O posibilitate este că aveți un fișier robots.txt care blochează indexarea. Sau poate tema dvs. conține un anumit cod care blochează motoarele de căutare. Ryte vă poate spune care este problema și cum să o remediați!

Verificarea indexabilității eșuează

Dacă verificarea indexabilității dvs. eșuează, serverul dvs. nu se poate conecta la serverele ryte.com pentru a recupera starea de indexabilitate pentru domeniul dvs. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive:

  • Serverul dvs. nu se poate conecta deloc la alte servere.
  • Serverul dvs. are o listă albă de servere la care este permis să se conecteze. În acest caz, adăugarea ryte.com ar rezolva problema.
  • O multitudine de alte motive de configurare a serverului.

De obicei, petrecerea dvs. de găzduire vă poate spune cauza problemelor și vă va putea ajuta, de asemenea, să le remediați. Dacă nu, accesați Ryte, unde puteți crea un cont gratuit și aveți acces la toate avantajele fără a fi nevoie să schimbați nimic pe serverul dvs.

Verificarea indexabilității
Cecul Yoast Ryte

Ryte & Yoast SEO

Acum puteți găsi verificarea indexabilității Ryte în instrumentul WordPress Site Health ! În acest fel, puteți vedea rapid dacă site-ul dvs. este încă accesibil pentru motoarele de căutare și vizitatori. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru remedierea problemelor tehnice SEO sau dacă aveți nevoie de o suită de instrumente SEO care să vă ajute să vă remediați sau să vă îmbunătățiți clasamentul, înscrieți-vă pentru planul introductiv gratuit Ryte. Doar du – te la Ryte și urmați instrucțiunile!

Citiți mai multe: Noțiuni de bază despre SEO: Ce este crawlabilitatea »

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *