suport@creditpe.net

Structura site-ului: ghidul complet


Site-ul dvs. trebuie să aibă o structură definită, deoarece, fără ea, va fi doar o colecție aleatorie de pagini și postări de blog. Utilizatorii dvs. au nevoie de această structură pentru a naviga pe site-ul dvs., pentru a face clic de la o pagină la alta. Google folosește, de asemenea, structura site-ului dvs. pentru a determina ce conținut este important și ce este mai puțin relevant. Acest ghid vă spune tot ce trebuie să știți despre structura site-ului.

De ce este importantă structura site-ului?

Structurarea site-ului dvs. web este crucială atât pentru utilizare cât și pentru găsire. Multe site-uri nu au o structură solidă pentru a-i îndruma pe vizitatori către informațiile pe care le caută. A avea o structură clară a site-ului duce, de asemenea, la o mai bună înțelegere a site-ului dvs. de către Google , deci este incredibil de important pentru SEO-ul dvs. Să aruncăm o privire mai atentă la modul în care funcționează acest lucru.

Importanță pentru utilizare

Structura site-ului dvs. web are un impact semnificativ asupra experienței pentru vizitatorii dvs. (UX). Dacă vizitatorii nu pot găsi produsele și informațiile pe care le caută, nu este foarte probabil să devină vizitatori obișnuiți sau clienți. Cu alte cuvinte, ar trebui să îi ajutați să vă navigheze pe site. O structură bună a site-ului vă va ajuta în acest sens.
Navigarea ar trebui să fie ușoară. Trebuie să vă clasificați și să legați postările și produsele, astfel încât acestea să fie ușor de găsit. Vizitatorii noi ar trebui să poată înțelege instantaneu ceea ce scrieți sau vindeți.

Importanță pentru SEO

O structură solidă a site-ului vă îmbunătățește considerabil șansele de clasare în motoarele de căutare. Există trei motive principale pentru aceasta:

A. Ajută Google să „înțeleagă” site-ul dvs.

Modul în care vă structurați site-ul vă va oferi Google indicii vitale despre unde să găsiți cel mai valoros conținut de pe site-ul dvs. Ajută motoarele de căutare să înțeleagă despre ce este în principal site-ul dvs. sau despre ce vindeți. O structură decentă a site-ului permite, de asemenea, motoarelor de căutare să găsească și să indexeze rapid conținutul. O structură bună ar trebui, prin urmare, să conducă la o clasare superioară în Google.

b. Te împiedică să concurezi cu tine însuți

Pe site-ul dvs., este posibil să aveți postări pe blog care sunt destul de similare. Dacă, de exemplu, scrieți multe despre SEO, ați putea avea mai multe postări pe blog despre structura site-ului, fiecare acoperind un aspect diferit. În consecință, Google nu va putea spune care dintre aceste pagini este cea mai importantă, așa că veți concura cu propriul dvs. conținut pentru un rang înalt în Google. Ar trebui să anunțați Google ce pagină credeți că este cea mai importantă. Aveți nevoie de o structură internă bună și de taxonomie pentru a face acest lucru, astfel încât toate acele pagini să funcționeze pentru dvs., în loc să fie împotriva dvs.

c. Se ocupă de modificările de pe site-ul dvs. web

Produsele pe care le vindeți în magazinul dvs. evoluează probabil în timp. La fel și conținutul pe care îl scrieți. Probabil adăugați noi linii de produse pe măsură ce stocul vechi se vinde. Sau scrieți articole noi care fac redundante cele vechi. Nu doriți ca Google să afișeze produse învechite sau postări de blog șterse, deci trebuie să vă ocupați de aceste tipuri de modificări în structura site-ului dvs.
Te lupți cu configurarea structurii site-ului tău? Nu știți care este cea mai bună strategie pentru a face legătura de la o postare la alta? Consultați instruirea noastră privind structura site – ului , parte a abonamentului nostru de formare a academiei Yoast SEO . Înainte să-l știți, veți putea să vă îmbunătățiți clasamentul prin crearea celei mai bune structuri pentru site-ul dvs.!

Cum să configurați structura site-ului dvs.

Deci, cum construiți o structură solidă a site-ului? În primul rând, vom analiza o structură ideală a site-ului; apoi vă vom explica cum să realizați acest lucru pentru propriul site.

Structura ideală a site-ului

Să începem cu o situație ideală: dacă începeți de la zero, cum ar trebui să vă organizați site-ul? Credem că un site web bine organizat arată ca o piramidă cu mai multe niveluri:
1. Pagina principală
2. Categorii (sau secțiuni)
3. Subcategorii (numai pentru site-uri mai mari)
4. Pagini și postări individuale
Pagina principală ar trebui să se afle în partea de sus. Apoi, aveți câteva secțiuni sau pagini de categorii sub ea. Ar trebui să puteți înregistra întregul conținut într-una dintre aceste categorii. Dacă site-ul dvs. este mai mare, puteți împărți și aceste secțiuni sau categorii în subcategorii. Sub categoriile sau subcategoriile dvs. se află paginile și postările dvs. individuale.

structura ideală a site-ului
O structură ideală a site-ului arată ca o piramidă. În partea de sus veți găsi pagina de pornire, chiar sub secțiunile sau categoriile principale, eventual urmate de subcategorii. La sol veți găsi toate postările și paginile individuale.

Pagina dvs. de pornire

În partea de sus a piramidei se află pagina de pornire. Pagina dvs. de pornire ar trebui să acționeze ca un hub de navigare pentru vizitatorii dvs. Aceasta înseamnă, printre altele, că ar trebui să vă conectați la cele mai importante pagini de pe pagina dvs. de pornire. Făcând asta:

  1. Este mai probabil ca vizitatorii dvs. să ajungă pe paginile pe care doriți să ajungă;
  2. Îi arăți lui Google că aceste pagini sunt importante.

Mai jos, în acest articol, vă vom ajuta să stabiliți care dintre paginile dvs. sunt esențiale pentru afacerea dvs.
Aveți grijă să nu încercați să vă conectați la prea multe pagini de pe pagina dvs. de pornire, deoarece acest lucru va provoca dezordine. Și o pagină de start aglomerată nu vă ghidează vizitatorii nicăieri. Dacă doriți să vă optimizați pagina de pornire în continuare, puteți face multe alte lucruri. Citiți articolul lui Michiel pe pagina principală SEO pentru a afla ce.

Pe lângă faptul că aveți o pagină de pornire bine structurată, este de asemenea important să creați o cale de navigare clară pe site-ul dvs. Navigarea dvs. la nivel de site constă din două elemente principale: meniul și pesmetul .

Meniul

În primul rând, să aruncăm o privire la meniu. Meniul site-ului web este cel mai comun ajutor pentru navigarea pe site-ul dvs. web și doriți să îl utilizați cât mai bine. Vizitatorii folosesc meniul dvs. pentru a găsi lucruri pe site-ul dvs. web. Îi ajută să înțeleagă structura site-ului dvs. web. De aceea, principalele categorii de pe site-ul dvs. ar trebui să aibă toate un loc în meniul de pe pagina dvs. de pornire.
În plus, nu este întotdeauna necesar să puneți totul într-un singur meniu. Dacă aveți un site mare cu multe categorii, acest lucru vă poate aglomera site-ul web și face din meniul dvs. principal o reflectare slabă a restului site-ului dvs. Acolo unde are sens, este perfect să creezi un al doilea meniu.
De exemplu, eBay are un meniu în partea de sus a paginii – numit și meniul din bara de sus – și, în plus, un meniu principal. Acest meniu din bara de sus leagă pagini importante care nu sunt categorii din magazin, cum ar fi paginile care au legătură cu contul personal al vizitatorului de pe site. Meniul principal reflectă cele mai importante categorii de produse de pe eBay.

Navigare pe 2 straturi

În sfârșit, la fel ca pe pagina dvs. de pornire, nu ar trebui să adăugați prea multe linkuri la meniu. Dacă faceți acest lucru, acestea vor deveni mai puțin valoroase, atât pentru utilizatorii dvs., cât și pentru motoarele de căutare.
Citiți aici despre optimizarea meniului site-ului dvs. web sau urmați cursul nostru de formare a structurii site-ului care include o mulțime de exemple!

Traseul de pesmet

Puteți face structura site-ului dvs. și mai clară adăugând pesmet la paginile dvs. Păsările sunt linkuri care pot fi făcute clic, care sunt de obicei vizibile în partea de sus a unei pagini sau a unei postări. Pesmetul reflectă structura site-ului dvs. Ele ajută vizitatorii să stabilească unde se află pe site-ul dvs. Acestea îmbunătățesc atât experiența utilizatorului, cât și SEO-ul site-ului dvs., după cum puteți citi în ghidul lui Edwin despre pesmet .
Dacă utilizați un site WordPress, puteți utiliza unul dintre numeroasele plugin-uri care sunt disponibile. Puteți utiliza, de asemenea , pluginul nostru Yoast SEO , deoarece am implementat și o funcționalitate de pesmet în pluginul nostru.

Taxonomii

WordPress folosește așa-numitele taxonomii pentru a grupa conținutul (alte CMS-uri au adesea sisteme similare). Cuvântul „taxonomie” este practic un termen elegant pentru un grup de lucruri – paginile site-ului web, în acest caz – care au ceva în comun. Acest lucru este convenabil, deoarece persoanele care caută mai multe informații despre același subiect vor putea găsi articole similare mai ușor. Puteți grupa conținutul în diferite moduri. Taxonomiile implicite din WordPress sunt categorii și etichete.

Categorii

Ar trebui să împărțiți postările de blog sau produsele de pe site-ul dvs. în mai multe categorii. Dacă aceste categorii devin prea mari, ar trebui să le împărțiți în subcategorii, pentru a clarifica lucrurile din nou. De exemplu, dacă aveți un magazin de îmbrăcăminte și vindeți pantofi, puteți decide să împărțiți această categorie în mai multe subcategorii: „cizme”, „tocuri” și „apartamente”. Toate aceste subcategorii conțin produse, în acest caz pantofi, de acel tip specific.
Adăugarea acestei ierarhii și clasificarea în paginile dvs. vă ajută utilizatorul și Google să înțeleagă fiecare pagină pe care o scrieți. Când implementați structura categoriilor, asigurați-vă că adăugați principalele categorii la meniul principal al site-ului dvs.

Citiți mai multe: utilizarea paginilor de categorii și etichete pentru SEO »

Etichete

Structura site-ului dvs. va beneficia și de adăugarea de etichete. Diferența dintre o categorie și o etichetă are în mare parte legătură cu structura. Categoriile sunt ierarhizate: puteți avea subcategorii și chiar subcategorii. Cu toate acestea, etichetele nu au această ierarhie. Etichetele spun doar: „Hei, acest articol sau produs are o anumită proprietate care ar putea fi interesantă pentru un vizitator.” Gândiți-vă astfel: categoriile sunt cuprinsul site-ului dvs. web, iar etichetele sunt indexul. O etichetă pentru magazinul online de îmbrăcăminte menționat mai sus ar putea fi o marcă, de exemplu, Timberlands.

Continuați să citiți: Care este diferența dintre etichete și categorii? »

Încercați să nu creați prea multe etichete. Dacă adăugați o nouă etichetă unică la fiecare postare sau articol, nu structurați nimic. Asigurați-vă că fiecare etichetă este utilizată cel puțin de două ori și că etichetele dvs. grupează articole care aparțin într-adevăr împreună.
Unele teme WordPress afișează etichete cu fiecare postare, dar altele nu. Asigurați-vă că etichetele dvs. sunt disponibile vizitatorilor dvs. undeva, de preferință în partea de jos a articolului sau în bara laterală. Google nu este singurul căruia îi plac etichetele: sunt utile și vizitatorilor dvs., care ar putea dori să citească mai multe despre același subiect.

Citiți mai departe: Etichetarea corectă a postării pentru utilizatori și SEO »

Conectarea internă contextuală

Structura site-ului se referă la gruparea și conectarea conținutului de pe site-ul dvs. Până acum, am discutat mai ales despre așa-numitele linkuri de clasificare: linkuri pe pagina dvs. de pornire, în navigare și taxonomii. Link-urile contextuale, pe de altă parte, sunt linkuri interne din copia de pe paginile dvs. care se referă la alte pagini de pe site-ul dvs. Pentru ca un link să fie contextual, pagina la care vă conectați ar trebui să fie relevantă pentru cineva care citește pagina curentă. Dacă te uiți la paragraful anterior, de exemplu, ne conectăm la o postare despre etichetare, astfel încât oamenii să poată afla mai multe despre asta dacă sunt interesați.
Cele mai importante pagini ale dvs. sunt adesea foarte relevante pentru a fi menționate în mai multe pagini de pe site-ul dvs., așa că veți face legătura cu acestea cel mai des. Amintiți-vă că nu numai pagina la care faceți legătura este relevantă, ci și contextul link-ului.
Google folosește contextul linkurilor dvs. pentru a culege informații despre pagina la care vă conectați. A folosit întotdeauna textul de ancorare (sau textul legăturii) pentru a înțelege despre ce este pagina care vă conectează. Dar textul de ancorare nu este singurul lucru la care se uită Google. În zilele noastre, ia în considerare și conținutul din jurul linkului pentru a aduna informații suplimentare. Google devine mai bun în recunoașterea cuvintelor și conceptelor conexe . Adăugarea de link-uri dintr-un context semnificativ îi permite Google să valorifice și să claseze corect paginile dvs. Yoast SEO Premium face legătura internă ușoară sugerând automat conținut relevant de pe site-ul dvs. la care să se conecteze.

Conectare contextuală pentru bloguri

Pentru bloguri, ar trebui să scrieți pe larg subiectele pentru care doriți să vă clasificați . Ar trebui să scrieți câteva articole principale (articolele dvs. de piatră de temelie ) și să scrieți diverse postări despre subiectele subiectului respectiv. Apoi, faceți legătura de la aceste postări conexe la articolele dvs. de piatră de temelie și de la articolele de piatră de temelie înapoi la postări conexe. În acest fel, vă veți asigura că cele mai importante pagini au atât cele mai multe linkuri, cât și cele mai relevante.
Următoarea metaforă vă poate ajuta să înțelegeți acest principiu: Imaginați-vă că vă uitați la o hartă a unui stat sau țară. Probabil că veți vedea multe orașe mici și câteva orașe mai mari. Toate orașele vor fi interconectate cumva. Veți observa că orașele mici au adesea drumuri care duc spre marile orașe. Aceste orașe sunt pietrele de temelie ale dvs., primind cele mai multe linkuri. Orașele mici sunt postările dvs. despre subiecte mai specifice. Există unele drumuri (legături) care duc spre aceste orașe mai mici, dar nu la fel de mult ca spre orașele mari.

legături interne metaforă drumuri Structura site

Continuați să citiți: Conectarea internă de ce și cum »

Oportunități de conectare contextuală pentru magazinele online

Conectarea internă contextuală funcționează diferit pe un magazin online, cu foarte puține sau niciun pagini care sunt destinate exclusiv informării. Nu explorați un subiect specific pe paginile dvs. de produse: vindeți un produs. Prin urmare, pe paginile de produse, doriți în principal să păstrați oamenii pe o pagină și să îi convingeți să cumpere produsul. În consecință, legătura contextuală este mult mai puțin proeminentă în acest context. În general, nu ar trebui să adăugați linkuri contextuale la descrierile produselor dvs., deoarece acest lucru ar putea duce la faptul că oamenii vor face clic pe pagină.
Există doar câteva modalități semnificative de a adăuga linkuri contextuale la paginile dvs. de produse:

  1. link de la o pagină de pachet de produse la produsele individuale
  2. o secțiune „articole corelate” sau „comparați cu articole similare”
  3. o secțiune „de asemenea cumpărată de clienți”
  4. o secțiune „pachete de produse” sau „cumpărate frecvent împreună”.

Pagini de destinație

Pagini de destinație sunt paginile pe care doriți să le găsească publicul atunci când caută anumite cuvinte cheie pentru care ați optimizat. De exemplu, dorim ca oamenii care caută „formare SEO gratuită” să ajungă pe pagina despre formarea gratuită numită „SEO pentru începători” . Trebuie să abordați conținutul celor mai importante pagini de destinație diferit de celelalte pagini obișnuite.
Aici vom discuta despre două tipuri de pagini de destinație: paginile de piatră de temelie și paginile de destinație ale produselor. Sunt ambele pagini pe care doriți să ajungă oamenii de la motoarele de căutare, dar necesită o abordare destul de diferită. Dar, mai întâi, vom intra în scurt timp în intenția de căutare, deoarece trebuie să știți ce caută cu adevărat publicul dvs.

Intentie de cautare

Când vă configurați structura site-ului, trebuie să vă gândiți la intenția de căutare. Este vorba despre ceea ce crezi că caută oamenii atunci când introduc o interogare într-un motor de căutare. Ce vor oamenii să găsească? Și: ce se așteaptă să găsească?
Faceți-vă timp pentru a vă gândi la diferite posibilități în intenția de căutare, deoarece ați putea dori să răspundeți diferitelor tipuri de pe site-ul dvs. Oamenii caută doar un răspuns la o întrebare sau o definiție? Compară produsele înainte de cumpărare? Sau, intenționează să cumpere ceva imediat? Acest lucru se reflectă adesea în tipul de interogare pe care îl fac. De asemenea, puteți utiliza rezultatele căutării Google pentru a crea un conținut excelent care să se potrivească nevoilor cuiva.
Când aveți idee despre intenția de căutare, este esențial să vă asigurați că pagina dvs. de destinație se potrivește cu intenția de căutare a publicului dvs. Paginile pot răspunde la mai multe intenții de căutare, dar aveți nevoie de o vizualizare clară pentru cel puțin cele mai importante pagini.
Citiți totul despre intenția de căutare și de ce este important pentru SEO .

Pagini de conținut de piatră de temelie

Articolele din piatră de temelie sunt cele mai importante articole informative de pe site-ul dvs. web. Accentul lor este de a oferi cele mai bune și mai complete informații despre un anumit subiect, principalul lor obiectiv nu este să vândă produse.
Datorită acestui accent, de obicei ne gândim la bloguri atunci când vorbim despre conținutul pietrei de temelie. Desigur, asta nu înseamnă că poate fi doar o postare pe blog. Toate tipurile diferite de site-uri web au articole de bază! Regula generală: dacă un articol reunește tot ceea ce știți despre un subiect amplu, este un articol de conținut fundamental.
În acest articol, Marieke explică ce este conținutul pietrei de temelie și cum să-l creați.

Pagini de destinație ale produsului

Paginile de destinație ale produselor diferă semnificativ de articolele de bază. Acestea din urmă sunt lungi, unde paginile de destinație ale produsului nu ar trebui să fie atât de lungi. Mai degrabă decât articole complete, acestea ar trebui să fie concentrate. Aceste pagini trebuie doar să arate ceea ce trebuie să știe vizitatorii dvs. pentru a fi convinși. Nu trebuie să dețină toate informațiile.
În mod evident, doriți să vă clasați cu aceste pagini și asta înseamnă că au nevoie de conținut. Conținut suficient pentru ca Google să înțeleagă despre ce este pagina și pentru ce cuvânt cheie ar trebui să se claseze. În cazul în care articolele din piatră de temelie ar putea fi alcătuite din mii de cuvinte, câteva sute ar putea fi suficiente pentru paginile de destinație ale produsului. Principalul conținut al conținutului ar trebui să fie pe produsele dvs.
Michiel a enumerat aici toate elementele esențiale ale paginii dvs. de destinație a produsului .

Menținerea structurii site-ului dvs.

Structurarea sau restructurarea conținutului dvs. nu are întotdeauna prioritate ridicată în tot ceea ce trebuie să faceți. Mai ales atunci când creați un blog mult sau adăugați în mod regulat alte conținuturi, s-ar putea să vă simțiți ca o corvoadă. Deși nu este întotdeauna distractiv, trebuie să o faceți sau site-ul dvs. web poate deveni o mizerie. Pentru a împiedica acest lucru, nu numai că trebuie să remediați structura site-ului, ci să îl urmăriți în timp ce adăugați conținut nou. Structura site-ului ar trebui cu siguranță să facă parte din strategia dvs. SEO pe termen lung.

Când obiectivul companiei sau site-ul dvs. web se modifică, meniul dvs. trebuie, de asemenea, să se schimbe. Când începeți să vă gândiți la restructurarea site-ului dvs., planificarea vizuală a lucrurilor va avea rezultate. Faceți o diagramă.
Începeți cu noul dvs. meniu la un nivel sau două și vedeți dacă vă puteți încadra în mai multe pagini pe care le-ați creat de-a lungul anilor. Veți descoperi că unele pagini sunt încă valabile, dar nu mai par relevante pentru meniul dvs. Nicio problemă, asigurați-vă că vă conectați la acestea în paginile aferente și în sitemap-urile dvs., astfel încât Google și vizitatorii dvs. să poată găsi în continuare aceste pagini. Diagrama de flux vă va arăta, de asemenea, orice lacune în structura site-ului.

Citiți mai multe: Optimizarea meniului site-ului dvs. web »

Regândiți-vă taxonomia

Crearea unei prezentări generale a categoriilor, subcategoriilor și produselor sau postărilor dvs. vă va ajuta, de asemenea, să regândiți taxonomia site-ului dvs. Aceasta ar putea fi o foaie de calcul simplă, dar puteți utiliza și mai multe instrumente vizuale precum LucidChart sau MindNode.
Categoriile și subcategoriile dvs. de produse oferă în continuare o prezentare logică a gamei de produse sau a postărilor și paginilor dvs.? Poate că ați observat undeva în jos că o categorie a avut mult mai mult succes decât altele sau poate ați scris o mulțime de postări pe blog pe un subiect și foarte puține pe altele.
Dacă o categorie crește mult mai mult decât altele, piramida site-ului dvs. ar putea fi dezechilibrată. Gândiți-vă la împărțirea acestei categorii în diferite categorii. Dar, dacă unele linii de produse ajung mult mai mici decât altele, poate doriți să le îmbinați. Nu uitați să le redirecționați pe cele pe care le ștergeți.
În cazul puțin probabil că v-ați creat manual sitemap-ul HTML, actualizați sitemap-ul respectiv după modificarea structurii site-ului. În cazul mult mai probabil, aveți un sitemap XML , trimiteți-l din nou la Google Search Console .

Continuați să citiți: Structura unui blog în creștere »

Curățați conținutul învechit

Unele articole învechite pe care le-ați putea actualiza și republica , pentru a le face din nou relevante. Dacă un articol este depășit, dar nimeni nu îl citește oricum, s-ar putea să optați pentru a scăpa complet de el. Acest lucru ar putea curăța site-ul dvs. frumos.
Ce ar trebui să știți în acest caz este că nu trebuie să ștergeți niciodată o pagină sau un articol. În cazul în care Google nu poate găsi pagina, acesta îi trimite utilizatorului o pagină de eroare 404 . Atât motorul de căutare, cât și vizitatorul dvs. vor vedea acest mesaj de eroare spunând că pagina nu există și că este o experiență proastă și, așadar, rea pentru SEO.
Fii inteligent în această privință! Trebuie să redirecționați corect adresa URL a paginii pe care o ștergeți, astfel încât utilizatorul dvs. (și Google) să ajungă pe o altă pagină care este relevantă pentru ei. Asta ar putea chiar să vă îmbunătățească SEO-ul!

Evitați canibalizarea cuvintelor cheie

Site-ul dvs. web este despre un subiect specific, care ar putea fi destul de larg sau mai degrabă specific. În timp ce adăugați conținut, ar trebui să fiți conștient de canibalizarea cuvintelor cheie . Dacă vă optimizați articolele pentru cuvinte cheie prea asemănătoare, veți devora propriile șanse de a vă clasa în Google. Dacă optimizați diferite articole pentru termeni cheie similari, veți concura cu voi înșivă și va face ca ambele pagini să se claseze mai jos.
Dacă suferiți de canibilizarea cuvintelor cheie, veți avea de lucru. Pe scurt, ar trebui să cercetați performanța conținutului dvs. și, probabil, să fuzionați și să redirecționați o parte din acesta. Atunci când îmbinați postările, vă recomandăm să creați o nouă schiță prin clonarea uneia dintre postările originale cu pluginul Yoast Duplicate Post . Acest lucru vă oferă libertatea de a lucra la postarea fuzionată fără a face aceste modificări la o postare live. Citiți ghidul de Joost pentru a afla mai multe despre canibalizarea cuvintelor cheie și cum să o remediați .

Te simți cam copleșit de toate aceste sfaturi? Yoast SEO are câteva instrumente la îndemână pentru a facilita mult legătura internă.
Contorul de linkuri text Yoast SEO vă vizualizează linkurile, astfel încât să le puteți optimiza. Afișează legăturile interne dintr-o postare și linkurile interne către o postare. Puteți utiliza acest instrument pentru a vă îmbunătăți structura site-ului, îmbunătățind legăturile dintre postările dvs. conexe. Asigurați-vă că pietrele de bază primesc cele mai relevante linkuri!

contor de legături text Structura site

Yoast SEO Premium vă ajută și la conectarea dvs. internă. Instrumentul nostru de sugestii de conectare internă vă va arăta ce articole sunt legate de cel pe care îl scrieți, astfel încât să puteți conecta cu ușurință la ele: doar glisând linkul în editorul dvs.!

sugestii de conectare internă în bara laterală Yoast SEO Structura site
Sugestiile de conectare internă includ chiar și alte tipuri de conținut

Mai mult, instrumentul nostru vă permite să indicați ce articole considerați a fi conținut de piatră de temelie pe site-ul dvs. În acest fel, articolele respective vor fi afișate în partea de sus a sugestiilor de conectare internă. Nu veți uita niciodată să vă conectați din nou.

Citiți mai departe: Cum să utilizați Yoast SEO pentru strategia dvs. de conținut de piatră de temelie »

Structura site-ului: pe scurt

După cum am văzut, există mai multe motive pentru care structura siteului este importantă . O structură bună a site-ului vă ajută atât vizitatorii, cât și Google să vă navigheze pe site. Facilitează implementarea modificărilor și împiedică concurența cu propriul dvs. conținut. Așadar, folosiți sfaturile și indicațiile din acest ghid pentru a vă verifica și îmbunătăți structura site-ului. În acest fel, veți fi la curent cu lucrurile și veți împiedica site-ul dvs. să nu crească sub control!

Continuați să citiți: WordPress SEO: Ghidul definitiv pentru clasări superioare pentru site-urile WordPress »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *