Seedblink 2022

Seedblink 2022

Lansată în ianuarie 2020, SeedBlink este platforma de investiții cu cea mai rapidă creștere specializată în aprovizionare, verificare, finanțare și extindere a start-up-urilor tehnologice europene. Viziunea noastră este de a modela viitorul tehnologic al Europei prin crearea unei platforme de investiții care să aibă acces la finanțarea participativă, flexibilitatea investitorilor îngeri și structura capitalului de risc.

Relații puternice cu comunitatea bazate pe încredere și transparență reprezintă ceea ce susținem. Creăm valoare – atât pentru investitori, cât și pentru start-up-uri din tehnologie – printr-un portofoliu de procese de investiții digitalizate, o mentalitate de calitate peste cantitate și acces la idei de afaceri scalabile. Cu contribuția echipei noastre stelare și a unei game de parteneri de încredere cu experiență în antreprenoriat, investiții bancare, VC/Angels, reducem barierele de acces la investiții de pornire verificate în prealabil.

Comunitatea SeedBlink se află în centrul succesului platformei, alături de o selecție riguroasă de start-up-uri și echipe pasionate ale acestora. Ne propunem să deschidem investițiile în start-up-uri către oameni reali și să facem acest lucru prin construirea unei platforme moderne, a unei comunități experte în tehnologie și a rețelei și a expertizei pentru a crește companiile după investiție.

Citeste si despre Next Generation EU 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *