suport@creditpe.net

Sănătate site WordPress. Ce importanță are?

WordPress 5.2 a introdus o funcție nouă, numită Site Health (Sănătate site WordPress). Acesta este un instrument care monitorizează starea site-ului dvs. și vă anunță orice problemă sau îmbunătățire de făcut. Este important pentru tine să fii cu ochii pe această pagină deoarece acesta este locul în care toate pluginurile majore își vor renunța și la notificări. Hai să ne scufundăm.

Sănătate site WordPress?

Sănătatea site-ului este un instrument din WordPress care vă ajută să monitorizați funcționarea site-ului dvs. Se compune din două părți: un ecran de stare și un ecran de informații. Puteți găsi instrumentul Sănătate site prin Instrumente> Sănătate site în backend-ul dvs. WordPress. În plus față de verificările WordPress, dezvoltatorii de pluginuri se pot integra și cu Site Health.

Sănătate site WordPress
Puteți găsi Sănătatea site-ului în meniul Instrumente din backend-ul WordPress

În WordPress 5.4, echipa a adăugat un widget Stare de sănătate a site-ului la tabloul de bord, ceea ce face mult mai ușor pentru utilizatori descoperirea problemelor.

Sănătate site WordPress
Puteți găsi widgetul Starea sănătății site-ului pe tabloul de bord WordPress

Pagina de stare

Ajuns pe ecranul de stare, WordPress efectuează o analiză de performanță și securitate care verifică site-ul dvs. și oferă notificări și recomandări. În partea de sus a paginii, veți observa, de asemenea, un cerc colorat care vă oferă o idee despre cât de sănătos este site-ul dvs. Văzând roșu? Ai de lucru.

Toate notificările sunt pliabile, deci puteți face clic pe titlu pentru a vedea mai multe informații. Veți găsi, de asemenea, linkuri către mai multe informații despre problemă și despre cum să o faceți.

Obțineți rapid mai mult context făcând clic pe un mesaj de stare

Pagina de informații

Pe a doua pagină, veți găsi un ecran Info cu informații detaliate despre configurația site-ului dvs. Puteți utiliza aceste informații pentru a obține ajutor de la gazda sau dezvoltatorul dvs. web atunci când aveți probleme. Pur și simplu copiați și treceți informațiile atunci când este necesar!

Sănătate site WordPress
Verificarea setărilor WordPress este ușoară

De ce ar trebui să-mi pese de sănătatea site-ului?

Așa cum ar trebui să vă pese de propria sănătate, ar trebui să vă pese de sănătatea site-ului dvs. Ați putea vedea Site Health ca un fel de medic – găsește probleme și propune soluții. Aceste îmbunătățiri variază de la actualizarea versiunii dvs. PHP la dezactivarea pluginurilor neutilizate din motive de securitate și de la implementarea HTTPS la verificarea dacă API-ul REST este disponibil. Pur și simplu faceți clic pe o notificare pentru a vedea pașii suplimentari de parcurs sau mai multe informații despre cec. Veți vedea, de asemenea, ce plugin v-a notificat despre îmbunătățiri.

În viitor, Sănătatea site-ului va fi locul ideal pentru aceste tipuri de verificări și notificări. Din ce în ce mai mult, pluginurile WordPress vor pune verificări și notificări relevante pe tabloul de bord al Sănătății site-ului. Acest lucru îl face o parte critică a călătoriei dvs. către construirea unui site minunat, sigur și actualizat.

Yoast SEO și Sănătate site WordPress

Începând cu Yoast SEO 13.2 , veți găsi câteva dintre verificările noastre în Sănătatea site-ului. De exemplu, veți găsi verificarea legăturii permanente, verificarea comentariilor de paginare, verificarea implicită a sloganului și verificarea indexării Ryte în Site Health. Probabil că vom muta mai multe verificări pe site-ul de sănătate ori de câte ori acest lucru are sens. În plus, vă avertizăm, de asemenea, dacă site-ul dvs. nu se poate conecta la MyYoast pentru a activa Yoast SEO Premium.

Sănătate site WordPress
Yoast SEO plasează mai multe notificări pe pagina de stare a stării site-ului

Totul despre sănătatea site-ului

Sănătatea site-ului ar putea pierde un pic de vizibilitate chiar acum, dar asta nu înseamnă că puteți uita pur și simplu despre asta. Un widget de tablou de bord este pe drum și probabil că vor fi mult mai multe lucruri noi în viitor pe care să le așteptăm cu nerăbdare. Pentru moment, vă rugăm să urmăriți sănătatea site-ului, astfel încât dvs. și site-ul dvs. să vă puteți bucura de o stare bună de sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *