suport@creditpe.net

Revolut – afla toate beneficiile unui card fara comisioane

card revolut
Cele mai semnificative avantaje ale utilizarii Revolut sunt capacitatea de a converti moneda la cele mai bune cursuri posibile, de a transfera bani international si de a cheltui bani pe tot globul fara comisioane. Indiferent daca faceti o calatorie ocazionala in strainatate sau sunteti calatoriti international in mod obisnuit, stiti ca un lucru este sigur - va trebui sa folositi o moneda straina la un moment dat. In acest articol, voi oferi o prezentare generala a Revolut - un produs nou care pretinde ca si-a scutit utilizatorii de comisionae in valoare de peste 160 milioane USD.
Revolut a fost lansat oficial in 2015 ca urmare a finantarii unor investitori din spatele unor companii precum Facebook si Skype. Este o companie care va permite să cheltuiti bani in alte tari la cursurile de schimb valutare ale pietei. Folosind aplicatia, va puteti conecta contul bancar intern si puteti converti fondurile depuse in diferite valute la cel mai bun schimb valutar al pietei. Apoi utilizați Mastercard-ul pe care vi-l furnizează (numai Premium) pentru a face cumpărături în alte țări.
Puteti incepe sa utilizati Revolut imediat dupa ce ati descarcat aplicatia. Va veti inregistra rapid pentru un cont, va veti conecta la un cont bancar intern si veti incepe transferul de fonduri. Din aplicatie, puteti:
  plati facturile
  transferati bani cuiva intr-o alta moneda
  incarcati-va contul cu un sold in valuta straina.

Daca v-ati inscris la Premium (mai multe despre acest plan citit mai jos), veti primi un Mastercard prin e-mail la scurt timp dupa ce va inscrieti. Site-ul Revolut sustine ca il veti avea, indiferent de locatia dvs., in aproximativ trei zile lucratoare. Revolut va va oferi si actualizari pe cardul dvs., cum ar fi momentul in care este creat si livrat.
Caracteristici:

  Cont de verificare USD gratuit
  Ratele valutare interbancare
  Transferuri bancare gratuite in 25 de valute
  200 EUR retrageri de bancomat gratuite pe luna
Cost: 0 lei / luna
Caracteristici:

  Adaugati bani gratuit
  Primele dvs. doua carti sunt gratuite ca client Plus. De asemenea, primiti o inlocuire gratuita in fiecare an ulterior.
  Retrageri gratuite pana la 800 RON pe luna, apoi se aplica o taxa. Aceasta taxa reprezinta 2% din retragere, sub rezerva unei taxe minime de 5 RON per retragere.
  Toata lumea de pe Revolut poate trimite bani intr-un fel sau altul gratuit.
  Plati locale si in spatiul european gratuite
  Cost: 14,99 lei / luna
  Caracteristici:

   Cont de verificare USD gratuit
   Cont Euro IBAN gratuit
   Transferuri bancare gratuite in 25 de valute
   Retrageri gratuite la bancomat de 400 EUR pe luna
   Volume FX gratuite nelimitate
   Carduri Premium exclusive gratuite
   Asigurare medicala gratuita in strainatate
   Livrare rapida globala gratuita
   Asistenta pentru clienti cu prioritate exclusiva 24/7
   acces la criptomonede si metale pretioase la tarife mai bune decat utilizatorii Standard si Plus
   Promotii exclusive
  Cost: 29,99 lei / luna
  Utilizatorii de metal au acces la toate serviciile disponibile pentru utilizatorii Standard, Plus și Premium de mai sus, precum și la următoarele avantaje:

   un card Revolut Metal din oțel inoxidabil, Contactless
   rambursarea în mai multe valute, metale prețioase sau criptomonede
   rate mai mari ale dobânzii pentru Depozitele de economii
   acces la până la 5 conturi Revolut Junior cu setul complet de funcții
   Retrageri gratuite la bancomat de 800 EUR pe luna
   Cashback

  Cost: 54,99 lei / luna
  S-ar putea sa va intrebati de ce ar trebui sa utilizati Revolut in locul cardului dvs. de credit de calatorie sau doar sa schimbati bani la un schimb valutar. Iata cateva dintre beneficiile utilizarii Revolut:

  Optiuni de plata:

  Intre aplicatia Revolut si Mastercard pe care le veti primi, aveti cateva optiuni de plata diferite - numerar, card sau transfer.

  Mastercard (numai Premium) va va permite sa retrageti numerar la majoritatea bancomatelor la nivel international, deci daca aveti nevoie de moneda locala, o puteti obtine. De asemenea, puteti glisa cardul de debit asa cum ati face cu orice tranzactie tipica cu cardul de credit. In cele din urma, puteti transfera fonduri prin intermediul aplicatiei asa cum ati face cu PayPal sau Venmo.

  Puteti pastra mai multe ,,conturi" Daca sunteti cineva care calatoreste frecvent la nivel international, va va placea acest lucru. Puteti pastra solduri in diferite valute in aplicatia Revolut atata timp cat doriti.

  De exemplu, daca mergeti peste mari si convertiti dolari in lire sterline, va puteti pastra soldul ramas in lire sterline pentru urmatoarea data in care va intoarceti (in loc sa il convertiti in dolari).

  Click aici pentru a citi despre Monese

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *