Recenzie ZenGo : portofel criptografic simplu și sigur

Recenzie ZenGo

Recenzie ZenGo. Intrarea în lumea criptomonedei poate fi un salt interesant. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre noi se confruntă cu câteva întrebări legate de cumpărarea, cheltuirea și deținerea activelor noastre noi.

Din păcate, poate fi dificil să găsești platforme care să ofere acces ușor la activele tale cripto, menținând în același timp un mediu securizat. Dar ZenGo a intrat recent pe scenă pentru a oferi o nouă soluție.

Platforma promite să ofere o modalitate de a vă accesa criptomoneda cu ușurință, fără a renunța la caracteristicile de securitate ale portofelelor cripto mai tradiționale. Să aruncăm o privire mai atentă la această nouă opțiune de pe piață.


Recenzie ZenGo

Rezumat rapid

 • Primul portofel cripto fără cheie
 • Disponibil în 188 de țări
 • Platformă numai pentru mobil

Detalii ZenGo

numele produsului

ZenGo

Taxe de trimitere/primire

Nici unul

Taxe de cumpărare/vânzare

1,99% până la 5,99%

Platformă

iOS și Android

Promoții

Bitcoin gratuit în valoare de 10 USD (cu link de recomandare și după cumpărarea de 200 USD sau mai mult de cripto)

Ce este ZenGo?

Recenzie ZenGo

ZenGo a fost fondat în 2018 de Omer Shlomovits, Ourial Ohayon și Tal Be’ery. Scopul co-fondatorilor a fost de a crea o platformă care să ofere utilizatorilor un acces mai bun la criptoeconomia.

În loc să creeze un alt sistem complex de portofel, ZenGo este conceput pentru a crea un ghișeu unic pentru toate nevoile dvs. de cripto. Acest lucru a condus la crearea primului portofel fără cheie din lume.

Ce oferă?

Recenzie ZenGo

ZenGo oferă o gamă largă de caracteristici impresionante care vor fi de ajutor utilizatorilor cripto de pretutindeni. Iată care sunt caracteristicile care ies în evidență.

Acces criptografic fără cheie

Dacă sunteți familiarizat cu criptomoneda, veți ști că a ține pasul cu parolele, cheile private și frazele de bază poate fi haotic. Mulți aleg să facă față durerii de cap de a ține pasul cu atât de multe detalii printr-un portofel cu custodie, în timp ce alții aleg să păstreze controlul total cu un portofel fără custodie. Vedeți portofelele noastre cripto preferate .

ZenGo a creat un portofel cripto fără cheie pentru a vă ajuta să evitați să alegeți între aceste două soluții imperfecte. În schimb, puteți păstra controlul asupra propriilor fonduri fără a fi nevoie să țineți pasul cu o mulțime de parole.

Recenzie ZenGo
Utilizarea biometriei faciale vă ajută, de asemenea, să vă restaurați rapid portofelul pe dispozitive noi. Dacă vă îngrijorează securitatea, accesul garantat de la ZenGo ar trebui să vă ajute să vă liniștiți. Există sisteme pentru a vă conecta cu cripto-ul dvs., chiar dacă ZenGo ar fi să-și închidă ușile.

Trimiteți și primiți Crypto

Prin ZenGo, puteți trimite și primi crypto fără nicio restricție. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la minime, maxime sau taxe suplimentare.

Pentru a trimite crypto din portofelul ZenGo, găsește ecranul „Activele mele” și pur și simplu atinge sau glisează un activ (de exemplu, Dogecoin). Apoi atingeți butonul „Trimite” și introduceți adresa beneficiarului plății. Puteți trimite cripto-ul la portofelul altui individ, la un schimb sau la orice altă adresă.

Pentru a primi fonduri, veți începe, de asemenea, să atingeți sau să glisați pe un activ. De data aceasta, veți face clic pe „Primire” și apoi veți distribui codul dvs. QR sau veți trimite adresa publică expeditorului de la care solicitați fondurile.

Cumpărați, vindeți și tranzacționați cu cripto

Puteți achiziționa crypto folosind ZenGo, iar compania vă va oferi o reducere de 10 USD la prima achiziție . În funcție de locul în care locuiți, puteți, de asemenea, să vă vindeți activele sau să le tranzacționați cu cineva care are o altă monedă pe care o doriți.

Cumpărarea criptografică cu ZenGo este acceptată în 188 de țări, dar doar 28 de țări pot vinde active în interiorul aplicației. În mod remarcabil, SUA este una dintre multele țări care în prezent nu este acceptată pentru vânzare, deși echipa ZenGo spune că aceasta „va veni în curând”.

Recenzie ZenGo

Câștigați dobândă pe cripto-ul dvs

Aveți puterea de a vă construi economii cu ZenGo. ZenGo Savings permite utilizatorilor să câștige dobândă pe cripto-ul lor prin împrumuturi (în parteneriat cu Nexo ) sau prin miză. În momentul scrierii, următoarele active sunt acceptate pentru creditarea cripto:

 • Bitcoin (BTC) – 4% APY
 • Ethereum (ETH) – 4% APY
 • Link (LINK) – Până la 4% APY
 • Dai (DAI) – Până la 8% APY
 • Tether (USDT) – 8% APY
 • TrueUSD (TUSD) – 8% APY
 • Moneda USD (USDC) – 8% APY
 • Nexus Token (NEXO) – 7% APY
 • Tezos (XTZ) – Depinde de validatorul pe care îl alegeți

În acest moment, doar Tezos (XTZ) este acceptat pentru staking . Puteți verifica DAE actuale pentru monedele enumerate mai sus, vizitând ecranul „Economii” din interiorul aplicației.

Urmăriți-vă cu ușurință investițiile

Vă puteți monitoriza investițiile în timp real, fără un instrument de urmărire a portofoliului. În schimb, deschideți aplicația ZenGo pentru a vedea unde vă aflați.

Dacă petreci mult timp verificând piețele și comparând ceea ce ai, această funcție va fi deosebit de utilă.

Există taxe?

Recenzie ZenGo

În prezent, ZenGo este un serviciu complet gratuit de utilizat în ceea ce privește trimiterea și primirea. Cu toate acestea, va trebui să plătiți pentru a cumpăra și a vinde crypto pe platformă.

Veți plăti 5,99% pentru a cumpăra cripto cu un card de credit și 1,99% pentru a cumpăra cripto cu un transfer bancar. În plus, veți plăti o taxă de 1,99% pentru a vinde crypto prin ZenGo, în plus față de un spread.

În plus, compania și-a făcut planuri să taxeze pentru produse premium în viitor.

Cum pot contacta ZenGo?

Recenzie ZenGo

Deși nu veți găsi un număr de telefon pentru serviciul clienți cu Zengo, puteți contacta oricând prin intermediul casetei de chat. Echipa lor de servicii pentru clienți este disponibilă 24/7.
Recenzie ZenGo
Există alte câteva modalități de a intra în contact cu ZenGo. Puteți trimite un e-mail la help@zengo.com , puteți trimite un mesaj prin formularul lor de contact sau puteți contacta rețelele sociale pe Twitter @ZenGo sau Medium @ZenGo.

În general, utilizatorii ZenGo par mulțumiți de experiența lor. Pe magazinul Google Play , ZenGo a câștigat 4 stele din 5 cu peste 2.400 de recenzenți.

Cum se compară ZenGo?

Recenzie ZenGo

ZenGo oferă o experiență unică de portofel criptografic. Fiind prima opțiune fără cheie, oferă cu adevărat atât confort, cât și securitate. Dar dacă nu acceptă o monedă pentru care aveți nevoie, va trebui să căutați în altă parte. De asemenea, va trebui să apelați la un alt furnizor dacă doriți să vindeți active în portofelul dvs. cripto. Consultați această comparație rapidă:

Sigla ZenGo

Sigla Coinbase (lată), oferte cripto bonus

logo gemeni lat, oferte bonus cripto

Evaluare

Monede acceptate

20+

500+

30+

Disponibilitate

188 de țări

Peste 100 de țări

Peste 50 de țări

Fără cheie

Comercial

Da, dar nu este încă acceptat în SUA

Cum deschid un cont?

Recenzie ZenGo

ZenGo este disponibil momentan numai pe mobil. Dar puteți vizita site-ul său web pentru a găsi linkuri către aplicațiile sale mobile sau pentru a primi un link către dvs.

Odată descărcat, va trebui să vă verificați adresa de e-mail înainte de a continua. Dacă nu îl primiți pe al dvs. în câteva secunde, verificați folderul de spam. E-mailul meu de confirmare a ajuns direct la spam.

După ce vă verificați adresa de e-mail, puteți importa sau cumpăra cripto. În plus, aveți opțiunea de a explora pur și simplu aplicația. Când sunteți gata, puteți cumpăra sau importa cripto în ritmul dvs. De la început până la sfârșit, mi-a luat mai puțin de un minut să-mi deschid contul ZenGo.

Este sigur și sigur?

Recenzie ZenGo

ZenGo oferă o nouă combinație de securitate și acces prin platforma lor. Spre deosebire de multe schimburi, ZenGo nu va avea acces direct la fondurile tale.

În schimb, doar tu ai puterea de a iniția o tranzacție în care serverul și dispozitivul comunică între ele pentru a potrivi un cod matematic fără a dezvălui piesa lor individuală din puzzle.

În plus, veți avea acces la Chill Storage de la ZenGo, care vă permite să vă recâștigați fondurile chiar dacă ZenGo își închide ușile pentru totdeauna. Per total, nivelul de securitate și acces oferit de ZenGo este foarte impresionant.

Merita?

Indiferent dacă sunteți interesat să practicați criptomonede sau să folosiți criptomonede în mod regulat, ZenGo oferă o oportunitate utilă. Veți avea o combinație fără precedent de acces și securitate, care este oferită doar prin ZenGo.

Dar dacă nu credeți că ZenGo este potrivit pentru dvs., luați în considerare câteva dintre celelalte portofele crypto preferate ale noastre.

Caracteristici ZenGo

Recenzie ZenGo

Servicii

Portofel cu criptomonede, conturi de economii și schimburi

Monede acceptate

20+

Țări sprijinite

  Cumpărare: 188

   Vanzare: 28

   Taxe de trimitere/primire

   Nici unul

   Taxe de cumpărare

     • Transfer bancar: 1,99%

   Card de credit: 5,99%

   Taxe de vânzare

   1,99% + spread

   Conturi de economii criptografice

   da

   Achizitie minima

   100 USD sau 100 EUR

   Cumpărare maximă

   • Nivelul 1: 150 EUR pe lună
   • Nivelul 2: 20.000 EUR pe lună
   • Nivelul 3: 50.000 EUR pe lună

   Opțiuni de servicii pentru clienți

   Chat live, e-mail și formular de contact

   E-mail Serviciu Clienți

   help@zengo.com

   Ore de serviciu pentru clienți

   24/7

   Acces Web

   Nu

   Disponibilitatea aplicației mobile

   iOS și Android

   Promoții

   Bitcoin gratuit în valoare de 10 USD (cu link de recomandare și după cumpărarea de 200 USD sau mai mult de cripto)

   Pe lângă faptul că este primul portofel cu criptomonede fără cheie, ZenGo permite utilizatorilor să cumpere, să vândă și să câștige dobândă pentru activele cypto.

   PRO

   • Portofel cripto fără cheie
   • Serviciu clienți 24/7
   • Câștigați până la 8% APY pe cripto-ul dvs

   CONTRA

   • Taxe pentru cumpărarea și vânzarea cripto
   • Nu se pot vinde cripto în multe țări
   • Nu este disponibil pe web/desktop

   Lasă un răspuns

   Adresa ta de email nu va fi publicată.