suport@creditpe.net

Recenzie Voyager 2022: rate solide ale dobânzii, fără comisioane comerciale

Recenzie Voyager 2022

Recenzie Voyager 2022. Schimburile de criptomonede pot fi confuze de înțeles, mai ales dacă abia începi să tranzacționezi criptomonede. Există diferite structuri de taxe, interfețe de tranzacționare de bază versus avansate, portofele și jargon cripto general cu care trebuie să vă familiarizați.

Voyager a creat o platformă care simplifică tranzacționarea cripto. Întreaga platformă este accesată prin aplicația lor mobilă. Există o singură platformă de tranzacționare și o structură de taxe fără comisioane – deși Voyager ar putea lua o parte din economiile de îmbunătățire a prețurilor (mai multe despre asta mai târziu). Voyager Crypto plătește și dobânzi competitive la active. Să aruncăm o privire mai profundă asupra a ceea ce Voyager are de oferit comercianților cripto.

Oferta promoțională : Cititorii The College Investor pot câștiga 25 USD din Bitcoin după ce tranzacționează cripto în valoare de 100 USD. Începeți aici >>>


Recenzie Voyager 2022 Crypto

Rezumat rapid

 • Broker de tranzacționare cripto fără comision
 • Plătește până la 9% pentru activele cripto
 • Transmite tranzacțiile către peste o duzină de schimburi
 • Oferă rutarea rapidă și optimizată a comenzilor

Detalii Voyager Crypto

numele produsului

Voyager Crypto

Monede acceptate

50+

Ratele dobânzilor

1% până la 9%

Taxe de tranzacționare

Fara comisioane

Dacă Voyager este capabil să depășească prețul cotat, va păstra o parte din economii

Promoții

Câștigați 25 USD din Bitcoin după ce tranzacționați cripto în valoare de 100 USD

Cine este Voyager Crypto?

Recenzie Voyager 2022

Voyager este un broker de criptomonede reglementat de SUA care plătește dobânzi mari pentru anumite criptomonede. Voyager a fost fondată în 2017 și are sediul în New York City. CEO-ul este Stephen Ehrlich. Compania a strâns 100,1 milioane de dolari și de atunci a devenit publică. Se tranzacționează în Canada și pe piața OTC din SUA sub simbolul VYGVF.

Ce oferă ele?

Recenzie Voyager 2022

Voyager este un broker de criptomonede bazat pe aplicații . Este important să înțelegeți că nu este un schimb . În schimb, Voyager se conectează și direcționează comenzile către peste o duzină de schimburi unde sunt executate. Acest lucru se întâmplă în culise, dar dă impresia că faci tranzacții direct pe Voyager.

Există peste 50 de active digitale disponibile pe platformă. Avantajul competitiv al Voyager include tranzacții „fără comisioane” și rate ridicate ale dobânzii la anumite monede.

În plus, oferă acces la active populare precum Dogecoin, Shiba Inu și multe altele.

Câștig de dobândă

Voyager oferă rate ale dobânzii de până la 1% până la 9% pentru o varietate de criptomonede și stablecoins. Minimele și ratele sunt enumerate mai jos pentru 5 din cele 24 de monede pe care le puteți câștiga în prezent dobândă.

Monedă

Rata dobânzii

Minim

USDC

9%

100 USD

BTC

6,25%

0,01

ETH

5,25%

0,50

PUNCT

8%

25

VGX

7%

500 VGX

În comparație cu alte schimburi, cum ar fi Celsius , BlockFi și Nexo , unele dintre ratele dobânzilor Voyager sunt mai mici. Nici acele schimburi nu au minime. Cu toate acestea, Voyager oferă dobândă pentru anumite monede care nu sunt disponibile pe celelalte trei schimburi.

Înrudit : Cele mai bune conturi de economii criptografice din 2021

Portofelul Voyager

Puteți transfera active dintr-un portofel extern în contul/portofelul dvs. Voyager. La fel ca Coinbase , portofelul contului nu este al tău (adică nu cheile tale, nu moneda ta ). Dacă Voyager dorește să vă înghețe contul, împreună cu orice active din acesta, poate. Și nu poți face mare lucru în privința asta.

Rețineți că activele trebuie să fie stocate în portofelul Voyager, mai degrabă decât într-un portofel extern, pentru a câștiga dobândă. Când transferați fonduri din portofelul dvs. Voyager și către un portofel extern, este posibil să trebuiască să așteptați câteva zile înainte ca transferul să fie procesat.

Disponibilitate

Voyager este disponibil în fiecare stat din SUA, cu excepția New York-ului. New York-ul pare să fie întotdeauna lăsat deoparte când vine vorba de schimburile de criptomonede din SUA. Acest lucru se datorează reglementărilor financiare mai stricte ale statului New York. Voyager spune, gândit, că funcționează pentru a obține o licență în stat.

Ușurință în utilizare

Sincer, în timp ce Voyager încearcă să simplifice experiența de cumpărare cripto, am considerat că aplicația și platforma lor sunt enervante de utilizat. În primul rând, este disponibil doar pe dispozitive mobile – și acest lucru este o provocare atunci când mutați cripto activele între conturi. Copierea/lipirea și răsturnarea înainte și înapoi între aplicații poate duce la erori.

În al doilea rând, aplicația lor are probleme de încărcare a paginilor suficient de des pentru a o documenta. Aplicația în sine este un hibrid între o aplicație și paginile web care încarcă de pe site-ul lor. Ca rezultat, vă puteți aștepta să vedeți frecvent pagini ca aceasta (da, acesta este un ecran de încărcare):

Ecran de încărcare Voyager
Drept urmare, am constatat că trebuie să părăsim aplicația și să reîncărcăm pentru a face o mulțime de lucruri. În plus, primești e-mailuri de genul acesta:
E-mailuri Voyager

Tipuri de comenzi

Voyager Crypto oferă atât tipuri de comenzi de piață, cât și de ordine limită. Un ordin limită vă permite să setați un anumit preț pentru a executa o tranzacție. Un ordin de piață, pe de altă parte, se va executa la orice preț este în momentul încheierii tranzacției. Acest lucru poate duce adesea la un preț comercial inferior.

Trebuie remarcat faptul că, atunci când plasați un ordin limită în aplicația Voyager, nu puteți vedea oferta x cerere decât dacă părăsiți pagina de comandă și reveniți la pagina cripto. Oferta x ask (spread) este importantă atunci când plasați o tranzacție. Vânzătorii tranzacționează la ofertă, în timp ce cumpărătorii tranzacționează la cerere. Dar când nu puteți vedea nici una dintre valori, este dificilă stabilirea unui ordin limită.

Unii utilizatori s-au plâns, de asemenea, că ordinele limită au șanse mai mici de a fi executate. Și acest lucru îi obligă pe comercianți să folosească spread-ul mai mare, trecând prin ordinele pieței.

O altă problemă este că nu poți trece direct de la cripto la cripto pe Voyager. Trebuie să faceți o oprire la USD, să vă vindeți cripto și apoi să cumpărați un alt cripto folosind USD.

Program de recomandare

Dacă puteți convinge un prieten să se înscrie la Voyager, să depună 100 USD și apoi să schimbe acei 100 USD, amândoi veți câștiga Bitcoin în valoare de 25 USD .

Cu toate acestea, spread-ul licitată x cerere ar putea lua o mare parte din cei 100 USD. Mai degrabă decât tranzacționarea unei monede volatile, o opțiune mai bună poate fi tranzacționarea unei monede stabile, cum ar fi USDC (US Dollar Coin), care ar putea ajuta la menținerea majorității depozitului inițial al contului.

Cum se compară Voyager?

Recenzie Voyager 2022

Voyager face unele lucruri bine, dar cu siguranță nu este singura platformă cripto. Asigurați-vă că comparați Voyager cu cele mai bune burse de tranzacționare cripto .

Sigla Voyager Crypto

Sigla BlockFi

Sigla rețelei Celsius

Evaluare

Monede acceptate

50+

10

30+

Ratele dobânzilor

Pana la 9%

Până la 9,3%

Până la 17,78%

Acces desktop

Aplicatie mobila

Există taxe?

Recenzie Voyager 2022

Voyager se numește o platformă fără comisioane și promite că nu veți plăti niciodată mai mult decât prețul pe care îl vedeți în comandă. Dar Voyager spune că, datorită sistemului său „Smart Order Routing”, va putea de cele mai multe ori să completeze comanda la un preț mai mic decât cel cotat.

Dacă Voyager este capabil să ofere o îmbunătățire a prețurilor pentru comanda dvs., va păstra o parte din economii pentru sine. Aceasta este în esență versiunea Voyager a unei taxe bazate pe spread. Marea diferență cu Voyager, însă, este că va câștiga o taxă doar dacă economisești și bani (adică primești un preț mai mic decât ai fost cotat).

Recenzie Voyager 2022
Nu este clar exact cât de mare o reducere a îmbunătățirii prețului o va păstra Voyager pentru sine. Se spune că „ponderea îmbunătățirii prețurilor este variabilă și este determinată de algoritmul de umplere proprietar al Voyager”. Pe lângă faptul că primește această cotă nedefinită de îmbunătățire a prețului, Voyager percepe și o taxă pentru retragerile criptografice care variază în funcție de monedă.

Cum deschid un cont?

Recenzie Voyager 2022

Puteți vizita site-ul web Voyager Crypto pentru a descărca aplicația și a deschide un cont. Rețineți că o versiune desktop a platformei nu este încă disponibilă (deși o versiune beta este în prezent într-un test închis). Dacă utilizați acest link pentru a vă înscrie , puteți câștiga 25 USD din Bitcoin după ce tranzacționați cripto în valoare de 100 USD.
Procesul de înscriere Recenzie Voyager 2022

Sunt banii mei în siguranță?

Recenzie Voyager 2022

Da, site-ul Voyager este criptat. În plus, compania este o companie publică autorizată și reglementată în SUA. Ca atare, Voyager este susținut la un standard mai ridicat de transparență financiară decât companiile cripto private și este, de asemenea, auditat public. În plus, toți USD depozitați la Voyager sunt asigurați de FDIC până la 250.000 USD
Securitate

Merita?

Recenzie Voyager 2022

Dacă sunteți un HODL, ratele ridicate ale dobânzii oferite de Voyager pot fi atrăgătoare. Nu trebuie să dețineți monede volatile, deoarece poate fi folosită o monedă stabilă, cum ar fi USDC. Cu toate acestea, câștigarea dobânzii cu Voyager nu trebuie confundată cu un cont de economii cu randament ridicat care este fără riscuri, pe bază de numerar și asigurat FDIC.

Comercianții de criptomonede începători pot găsi Voyager ușor de utilizat. De asemenea, aduce o anumită liniște sufletească să știi că sunt reglementate de SUA. Cu toate acestea, fără platformă desktop și un proces oarecum greoi pentru plasarea comenzilor limită, Voyager Crypto ar putea să nu atragă comercianții zilnici. Compara toate cele mai bune schimburi de criptomonede aici >>>

Caracteristici Voyager Crypto

Recenzie Voyager 2022

Caracteristici

Schimb de criptomonede, portofel digital și piață de monede USD

Monede acceptate

50+

Monede care câștigă dobândă

24

Ratele dobânzilor

1% până la 9%

Taxe de tranzacționare

Fără comision

Păstrează o parte din economii ori de câte ori este capabil să depășească prețul cotat

Tipuri de comenzi

  Piaţă

   Limită

   Disponibilitate

   Numai în SUA (nu este disponibil în New York)

   Depozit minim

   10 USD

   Taxa de depozit

   Niciuna listată

   Depozit Clear Time

   De obicei, 5 zile lucrătoare

   Disponibilitatea depozitului instantaneu

   Până la 10.000 USD

   Retragere minimă

   Variază în funcție de criptomonedă

   Taxe de retragere

   • Criptomonede: variază în funcție de monedă
   • Transfer bancar USD: 50 USD

   Voyager are un minim de 10.000 USD pentru firele de ieșire

   Portofel digital

   da

   Asigurare FDIC

   Da, dar numai pe USD (prin partenerii bancari)

   Opțiuni de servicii pentru clienți

   Numai e-mail: contact@investvoyager.com

   Disponibilitate desktop

   Nu

   Disponibilitatea aplicației mobile

   Da, iOS și Android

   Promoții

   Câștigați 25 USD din Bitcoin după ce tranzacționați cripto în valoare de 100 USD

   Voyager Crypto Review
   • Ratele dobânzilor

   • Taxe și taxe

   • Monede acceptate

   • Produse și servicii

   • Ușurință în utilizare

   • Securitate

   Per total
   3.7

   rezumat

   Voyager Crypto este un broker care folosește tehnologia de rutare inteligentă pentru a facilita tranzacțiile cripto și plătește lunar dobândă pentru deținerile cripto.

   PRO

   • Multe valute disponibile
   • Dobânzi mari la anumite monede
   • Tranzacționare fără comisioane (dar Voyager poate păstra o parte din îmbunătățirea prețului)

   CONTRA

   • Nicio aplicație desktop încă
   • Nu se poate tranzacționa direct de la cripto la cripto
   • Nu este disponibil în New York

   Lasă un răspuns

   Adresa ta de email nu va fi publicată.