Recenzie Outlet Finance: Crypto Lending poziționat ca un cont de economii

Recenzie Outlet Finance

Recenzie Outlet Finance. Există o corelație persistentă între risc și recompensă atunci când vine vorba de economisire și investiție. Conturile de depozit, cum ar fi conturile de economii și certificatele de depozit (CD) vin de obicei cu asigurare FDIC, care garantează ( în anumite limite ) că nu vă veți pierde principalul inițial.

Dar, în schimbul acestei garanții, majoritatea conturilor de depozit oferă rate ale dobânzilor cu mult mai mici decât rentabilitatea medie anuală a S&P 500. Dar piața de valori poate, de asemenea, să se rezerve în orice moment (cum ni s-a reamintit recent), ceea ce o face un loc prost pentru a ascunde banii de care ai putea avea nevoie pe termen scurt, cum ar fi fondul tău de urgență .

Unele instituții financiare încearcă să ofere deponenților un pic din cele mai bune din ambele lumi, oferind conturi de economii cu randament ridicat, cu rate de peste 1,00%. Outlet Finance , totuși, spune că pot scoate aceste conturi din apă oferind până la 9% dobândă, oferind în același timp siguranță principală.

Este Outlet Finance capabil să se ridice la înălțimea pretențiilor sale înalte? Continuați să citiți recenzia noastră completă pentru a afla ce trebuie să știți înainte de a deschide un cont. De asemenea, puteți vedea cum se compară Outlet Finance cu alte conturi de economii bazate pe cripto .


Recenzie Outlet Finance

Rezumat rapid

 • Randament potențial ridicat al depozitelor
 • Fără taxe de întreținere sau tranzacție
 • Nu este asigurat de FDIC sau SIPC

Detalii Outlet Finance

numele produsului

Outlet Finance

Tip produs

Aplicație alternativă de economisire și investiții

Depozit minim

Nici unul

Rata dobânzii

Pana la 9%

Promoții

Oferta de înscriere de 5 USD

Cine este Outlet Finance?

Recenzie Outlet Finance

Outlet Finance este un fintech care utilizează servicii de împrumut blockchain pentru a genera rate ale dobânzilor ridicate pentru clienții săi de depozit. Patrick Manfra este co-fondatorul acesteia. Outlet Finance este susținut de Consensys, care este o companie de soluții blockchain. Compania s-a lansat în vara anului 2019.

Ce oferă?

Recenzie Outlet Finance

Outlet Finance încearcă să-și descrie produsul ca un cont de economii (adică „construit pentru economii și câștiguri”) sau economii alternative. Cu toate acestea, este departe de a fi un cont de economii. Conturile de economii sunt conturi de depozit asigurate de FDIC deținute la o bancă sau printr-un fintech împreună cu un statut bancar.

Outlet Finance nu este niciunul dintre acestea. Acest lucru nu înseamnă că compania nu oferă valoare. Dar este important să nu confundați un cont de economii tradițional cu ceea ce oferă Outlet.

Mai degrabă, cel mai bine este să vedeți că Outlet Finance are o alternativă de investiții cu risc mai mare.

Înrudit : Cele mai bune aplicații de economii

Până la 9% dobândă la „economii”

Dacă Outlet nu este un cont de economii, dar clienții depun bani la Outlet și câștigă dobândă, atunci ce se întâmplă exact în culise? Outlet folosește tehnologia blockchain pentru a împrumuta dolari digitali și pentru a genera dobândă de până la 9% pentru clienții săi. Mai exact, folosește contracte inteligente Ethereum cu rețeaua Celsius. Celsius Network este o platformă

de creditare . Outlet este un om de mijloc pentru Celsius. Cu siguranță, puteți obține practic același rezultat săriți peste Outlet și mergând direct la Celsius. De fapt, unii creditori Celsius plătesc mai mult de 10% dobândă. Revenind la tehnologia blockchain a Outlet

(care este cu adevărat platforma Celsius), folosește monede stabile pentru a finaliza tranzacțiile. Monedele stabile sunt menite să acționeze ca o monedă fiat, mai degrabă decât să fluctueze ca majoritatea criptomonedelor. Atunci când depui fonduri la Outlet, acele fonduri devin disponibile pentru debitori, de unde provine dobânda mare.

Împrumuturi supracolateralizate

Poate cineva să nu plătească aceste împrumuturi? Absolut. Dar Outlet Finance încearcă să vă atenueze riscul lucrând doar cu ceea ce rețeaua lor de parteneri de creditare „supracolateralizați”.
Recenzie Outlet Finance
Iată cum explică ei ce înseamnă asta:

„Aceasta înseamnă că, dacă împrumutatul dorește să împrumute 100 USD, atunci trebuie să ofere garanții în valoare de cel puțin 120 USD (în multe cazuri mult mai mult). Dacă nu rambursează împrumutul, atunci își pierde garanția. Acest lucru îl stimulează pe împrumutat. să-și plătească împrumuturile, altfel pierd mai mulți bani decât au împrumutat”.

Cu Outlet Finance, garanția care este utilizată este un activ digital, cum ar fi Ethereum, de exemplu. Deci, pe piețele monetare alternative unde Outlet Finance împrumută bani, iată cum spun ei că ar putea funcționa dacă cineva ar dori să împrumute 100 USD.

„De exemplu, dacă vreau să împrumut 100 USD cu o dobândă de 8%, aș bloca Ethereum în valoare de 150 USD. Pentru a-mi recupera garanția, ar trebui să plătesc 108 USD. Dacă aleg să nu plătesc, atunci creditorul păstrează Ethereum în valoare de 150 USD. Pe Outlet, acesta este imediat lichidat (vândut) și convertit înapoi în dolari digitali pentru tine.”

Deci, teoretic , ar trebui să fii întreg, dar orice documentație juridică rapidă cu privire la aceste detalii nu este disponibilă. În plus, creditarea inteligentă prin contracte este o tehnologie foarte tânără și practic nu există companii care să fi stabilit un istoric suficient de lung pentru a demonstra că modelul este sustenabil.

Asigurare Smart Contract

Deși Outlet nu poate oferi asigurare FDIC, oferă o acoperire limitată de asigurare. Acest lucru se realizează prin asigurarea împotriva riscului contractului inteligent, care este practic un eșec al codului contractului inteligent, care are ca rezultat o pierdere de fonduri.

Compania pe care Outlet o folosește pentru acoperirea sa smart contract este Nexus Mutual. Nexus Mutual nu este o companie de asigurări. Este o companie de insurtech care a fost fondată în 2017.

Dacă îi verificați site-ul web la https://nexusmutual.io, veți vedea că există încă o mulțime de link-uri către documente albe. În lumea criptomonedelor , documentele albe nu înseamnă mult altceva decât părerea cuiva despre cum va funcționa ceva – vaporware.

Este cazul cu Nexus Mutual? Este greu de spus, deoarece Nexus Mutual are clienți plătitori. Nu știu că Nexus Mutual a plătit vreodată pentru o revendicare, care va fi cel mai important test al viabilității lor. Similar companiilor de asigurări tradiționale, poate respinge pretenții. În plus, tehnologia de asigurare inteligentă a contractelor este încă la început.

De asemenea, compania are un link de cumpărare către propria sa criptomonedă chiar în partea de sus a paginii de pornire. Este ca o companie de asigurări tradițională care își împinge acțiunile de pe site-ul său web.

Există taxe?

Recenzie Outlet Finance

Nu, nu există niciun fel de taxe administrative. De asemenea, nu există comisioane pentru tranzacțiile de depunere sau retragere.

Cum deschid un cont?

Recenzie Outlet Finance

Puteți deschide un cont prin descărcarea aplicației. Veți găsi linkuri către aplicațiile Android și iOS la https://outlet.finance . Outlet nu oferă în prezent acces desktop la platforma sa.

Sunt banii mei în siguranță?

Recenzie Outlet Finance

Există o serie de riscuri asociate cu Outlet Finance . În primul rând, banii tăi nu sunt asigurați de FDIC sau SIPC. Deși Outlet oferă asigurare inteligentă prin contract, aceasta este foarte restrânsă în domeniul său de protecție. Practic, îți depui banii la Outlet și speri că totul va merge.

Outlet Finance ar putea dispărea oricând. Ce s-ar întâmpla cu banii tăi? Pagina lor de întrebări frecvente nu oferă răspunsuri. Rețeaua Celsius ar putea dispărea și ea. Ce se întâmplă atunci? Ce se întâmplă dacă o mulțime de debitori nu își plătesc împrumuturile, copleșind sistemul?

Ce se întâmplă dacă oricare dintre companii este piratată (cum pare să se întâmple destul de frecvent în spațiul cripto)? Există atât de multe întrebări pe care economisitorii și investitorii pricepuți le vor avea când vine vorba de Outlet Finance. Dar, din păcate, există puține răspunsuri în acest moment.

Merita?

Recenzie Outlet Finance

Ca produs de economisire, nu. Dobânda mare pe care Outlet Finance o poate plăti nu este un prânz gratuit și riscurile sunt reale. Dacă sunteți în căutarea unui loc sigur pentru a vă ascunde fondul de urgență în timp ce câștigați o rată a dobânzii solidă, consultați conturile noastre de economii cu randament ridicat preferate .

Dacă încercați să comparați Outlet cu riscul pe care v-ați putea asuma investind la bursă, nu există nicio comparație. Piața de valori este puternic reglementată. Brokerii trebuie să fie membri FINRA și să aibă asigurare cu SIPC . Nu există nicio reglementare cu Outlet.

Chiar și ca platformă de împrumut peer-to-peer , istoricul Outlet Finance, transparența și protecția investitorilor lipsesc toate. Dacă doriți să investiți cu împrumuturi peer-to-peer, Prosper , Lending Club sau Funding Circle sunt toate opțiuni mai puternice.

Dacă alegeți să utilizați Outlet Finance, probabil că ar trebui să îl priviți ca pe o investiție alternativă . Și, ca atare, veți dori să limitați fondurile pe care le predați către Outlet la un mic procent din portofoliul total de investiții (de preferință mai puțin de 5%).

De asemenea, puteți vedea cum se compară cu companii similare precum Linus .

Caracteristici Outlet Finance

Recenzie Outlet Finance

Tip produs

Aplicație alternativă de economisire și investiție

Depozit minim

1 USD

Cerințe minime de echilibru

Nici unul

Rata dobânzii la depozite

Pana la 9%

Taxe de mentenanță

Nici unul

Taxe de depunere sau retragere

Nici unul

Integrarea ACH

Se poate conecta cu orice bancă care utilizează Plaid (aproximativ 9.600 de bănci din SUA)

Viteza de transfer

~5 zile lucrătoare

Asigurare

Asigurare inteligentă prin contract oferită de Nexus Mutual

Securitate

Platformă construită pe blockchain-ul Ethereum

Disponibilitatea aplicației mobile

iOS și Android

Disponibilitate desktop

Nici unul

Număr de telefon al Serviciului Clienți

855-632-9905

E-mail Serviciu Clienți

info@outlet.finance

Promoții

Oferta de înscriere de 5 USD

Analiza financiară a outletului
 • Comisioane și taxe

 • Ușurință în utilizare

 • Serviciu clienți

 • Informații pentru investitori

 • Siguranță și securitate

Per total
3.2

rezumat

Outlet Finance este o aplicație care își propune să plătească dobânzi mari la depozitele economiilor prin împrumutarea de dolari digitali pe piețele monetare alternative.

PRO

 • Dobândă de până la 9% la depozite
 • Ușor de depus și retras fonduri
 • Fără comisioane

CONTRA

 • Fără asigurare FDIC
 • Tehnologia de creditare blockchain este încă nouă și nedovedită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *