Nexo 2022 | Cont Crypto pentru împrumuturi și împrumuturi

Recenzie Nexo 2022

Nexo 2022. Deținerea de criptomonede nu este ca și deținerea de numerar, deoarece criptomonedele sunt foarte volatile. Dar unele schimburi vă vor permite să păstrați criptomonede în depozit și să câștigați dobândă ca un cont de economii .

Multe dintre aceste platforme vă vor permite, de asemenea, să împrumutați numerar punând cripto-ul dvs. ca garanție. Nexo este încă o altă platformă cripto care plătește dobândă la depozite și vă permite să vă împrumutați împotriva cripto.

Dar este diferit de toate celelalte platforme care fac același lucru? Și există un motiv convingător pentru a alege Nexo față de concurenții săi? Să aflăm.

Notă: în februarie 2022, Nexo și-a întrerupt produsul Earn Interest pentru noii clienți din SUA. Clienții existenți vor putea în continuare să câștige și să retragă, dar nu pot adăuga mai multe depozite în ea.


Recenzie Nexo 2022

Rezumat rapid

 • Câștigați până la 12% APY pe cripto și fiat
 • Împrumutați începând cu 6,9%
 • Bunuri de custodie asigurate până la 375 milioane USD

Detalii Nexo

numele produsului

Nexo

Ratele dobânzilor

Până la 17%

Criptomonede care câștigă dobândă

17

Limite de retragere

1-5 retrageri cripto gratuite pe lună

Promoții

100 USD în BTC

Cine este Nexo?

Recenzie Nexo 2022

Nexo se descrie ca fiind cea mai importantă instituție financiară reglementată din lume pentru active digitale. Antoni Trenchev este co-fondatorul și managing partner. A fost fondată în 2017 și are sediul în Londra, Anglia. Nexo a strâns fonduri de 52,5 milioane de dolari și susține că are peste 15 miliarde de dolari în active gestionate.

Ce oferă?

Recenzie Nexo 2022

Nexo este o platformă de criptomonede care permite clienților să câștige dobândă pe depozitele criptografice și, de asemenea, să obțină împrumuturi. Mai jos detaliem cum funcționează fiecare opțiune.

Câștig de dobândă

Notă: în februarie 2022, Nexo și-a întrerupt produsul Earn Interest pentru noii clienți din SUA. Clienții existenți vor putea în continuare să câștige și să retragă, dar nu pot adăuga mai multe depozite în ea.

Dobânda poate fi câștigată pe cripto și stablecoins. Crypto plătește până la 8%, în timp ce stablecoins plătește până la 12%. Dobânda este compusă zilnic, ceea ce înseamnă că primiți o plată a dobânzii în fiecare zi. Banii pot fi adăugați și retrași în orice moment. Nu există nicio perioadă de blocare a depozitelor.

În timp ce banii fiat pot fi retrași în orice moment, există limite în ceea ce privește numărul de ori în care puteți retrage cripto. Aceste limite variază de la 1 la 5 ori pe lună și depind de nivelul dvs. de loialitate. Iată cele patru niveluri, cerințele acestora și limitele lunare de retragere:

Nivelul

Jetoane Nexo în portofoliu

Retrageri pe lună

Baza

1%

1

Argint

1-5%

2

Aur

5-10%

3

Platină

cel putin 10%

5

Pentru a câștiga între 8% și 12%, cel puțin 10% din portofoliul tău va trebui să fie în Nexo, astfel încât să fii eligibil să fii client la nivel de platină.

Câștigurile diferă în funcție de monedă cripto și fiat și dacă depozitele dvs. sunt în cripto sau Nexo. Câteva exemple de rate ale dobânzii sunt enumerate mai jos:

Monedă

Câștigă în natură

Câștigă în Nexo

(În plus 2%)

USDT

10%

12%

USDC

10%

12%

DAI

10%

12%

BTC

6%

8%

ETH

6%

8%

LTC

6%

8%

EOS

6%

8%

XRP

6%

8%

În total, există 11 criptomonede, 6 stablecoins și 3 fiat (USD, EUR, GBP) care sunt acceptate pentru depunere. În special, Nexo oferă în prezent 12% DAE pentru toate cele trei monede fiduciare.
dobândă nexo pe fiat
Ratele dobânzilor depind, de asemenea, de timpul deținut. O perioadă de deținere de o lună va câștiga cu 1% mai mult, iar o perioadă de deținere de trei luni va câștiga cu 4% mai mult. Nu este clar dacă aceste rate sunt peste cele menționate mai sus și dacă se aplică doar depozitelor NEXO.

Puteți depune fonduri direct de la banca dvs. (adică, moneda fiat) sau puteți transfera criptomonede dintr-un portofel sau schimb . Transferurile bancare vor dura între 1-3 zile.

Împrumutarea

Nexo vă permite să împrumutați în numerar sau stablecoins fără verificarea creditului. Ratele încep de la 5,9% și nu trebuie să vă vindeți cripto. Suma împrumutată se numește linie de credit. Puteți împrumuta de la 50 la 2 milioane de dolari. Puteți continua să vă împrumutați până când atingeți limita de credit.

Suma pe care o puteți împrumuta depinde de cantitatea de cripto pe care o aveți în depozit. De exemplu, pentru Bitcoin, linia dvs. de credit va fi de 50% din BTC la depozit și va fluctua în funcție de valoarea de piață a BTC. Pentru alte criptografii, suma poate fi mai mare sau mai mică de 50%.

Dacă valoarea cripto-ului dvs. începe să scadă, veți primi un e-mail de la Nexo pentru a depune mai mult cripto pentru a vă menține garanția. Dacă nu depuneți mai multe cripto, fondurile se vor muta din portofelul de economii în contul de garanție. Dacă nu există nimic în portofelul dvs. de economii, Nexo va începe să vă vândă garanția pentru a rambursa împrumutul.

Puteți cheltui suma împrumutată ca numerar, cripto sau folosind cardul Nexo. Deoarece nu trebuie să vindeți nicio cripto pentru a vă împrumuta, evitați un eveniment potențial impozabil (în cazul în care cripto a fost vândut cu profit).

Înrudit : Cum funcționează taxele pe criptomonede precum Bitcoin

Există taxe?

Recenzie Nexo 2022

Nu există taxe pentru depunerea sau retragerea fiat-ului sau mutarea cripto-ului în portofelul dvs. Nexo. Și, așa cum am menționat anterior, clienții Nexo vor primi 1-5 retrageri cripto gratuite pe lună, în funcție de nivelul lor de loialitate.

Dar ce se întâmplă dacă doriți să faceți mai multe retrageri cripto într-o anumită lună decât vi se permite să faceți gratuit la nivelul dvs.? În aceste cazuri, nu este clar cu ce ați fi taxat. Nu am putut găsi o structură a taxelor de retragere criptografice listată nicăieri pe site-ul Nexo.

Dacă decideți să vă împrumutați pentru activele dvs. cripto, desigur vi se va percepe dobândă până la rambursarea împrumutului. Fondurile împrumutate încep de la o rată a dobânzii de 6,9%. Nu există taxe de inițiere sau de plată anticipată.

Recenzie Nexo 2022

Sigla BlockFi

Logo Gemeni

Evaluare

Monede acceptate

15+

10

30+

Economii APY

Până la 17%

Până la 9,3%

Până la 7,4%

Credite garantate cu cripto

Aplicatie mobila

Cum deschid un cont?

Recenzie Nexo 2022

Puteți vizita site-ul web Nexo pentru a deschide un cont . După ce ați furnizat adresa de e-mail și parola, va trebui să vă verificați contul completând un puzzle simplu.
Recenzie Nexo
De asemenea, va trebui să furnizați o fotografie de înaltă calitate a unui act de identitate guvernamental pentru verificările KYC și ALM ale Nexo.

Oferte bonus Nexo

Recenzie Nexo 2022

În acest moment, Nexo oferă următoarea promoție utilizatorilor noi. Puteți obține 100 USD în BTC atunci când deschideți un cont nou, finalizați verificarea avansată și depuneți cel puțin 1.000 USD în orice activ acceptat de pe platformă.

Trebuie să păstrați minimul de 1.000 USD pentru cel puțin 30 de zile.

Deschideți un cont aici >>

Sunt banii mei în siguranță?

Recenzie Nexo 2022

Nexo nu este o companie din SUA și nu respectă reglementările SUA și nu oferă asigurare FDIC . Dar portofelul său de custodie folosește depozitarea la rece care este ținută în seifuri de clasa a III-a de grad militar. Și are, de asemenea, asigurare de 375 de milioane de dolari pentru activele de custodie și spune că își propune să-și mărească acoperirea de asigurare la 1 miliard de dolari în 2021. Asta înseamnă că ești protejat împotriva pierderii sau furtului cheilor tale private.

Merita?

Recenzie Nexo 2022

Ratele dobânzilor pe care le oferă Nexo sunt competitive și se plătesc zilnic, ceea ce este un bonus. Dacă se întâmplă să plătiți dobândă pentru una dintre monedele pe care le dețineți, cu siguranță merită verificată. Dar dacă doriți să aveți de-a face cu o companie reglementată de SUA sau doriți să câștigați dobândă pentru o monedă pe care Nexo nu o acceptă, va trebui să alegeți o altă platformă.

Comparați conturile de economii cripto aici >>>

Caracteristici Nexo

Recenzie Nexo 2022

Tip produs

Economii, împrumuturi și schimburi criptografice

Criptomonede care câștigă dobândă

 • USDT
 • USDC
 • PAX
 • TUSD
 • DAI
 • HUSD
 • BTC
 • ETH
 • XRP
 • BCH
 • LTC
 • BNB
 • EOS
 • LEGĂTURĂ
 • XLM
 • TRX
 • PAXG

Monede Fiat care câștigă dobândă

 • USD
 • EURO
 • lira sterlină

Rata dobânzii la depozite

7% până la 17%

Frecvența plăților

Zilnic

Cerințe minime de sold pentru a câștiga dobândă

Variază în funcție de monedă

Perioada de blocare

Nici unul

Niveluri de loialitate

 • Baza — 1% din portofoliu în jetoane Nexo.
 • Argint — 1-5% din portofoliu în jetoane Nexo.
 • Aur — 5-10% din portofoliu în jetoane Nexo.
 • Platină — 10%+ din portofoliu în jetoane Nexo.

Taxe de depozit

Nici unul

Limite de retragere Fiat

Nici unul

Limite de transfer criptografic

Niciuna dacă este transferată în portofelul dvs. Nexo

Limite de retragere cripto

1-5 retrageri gratuite pe lună (pe baza nivelului de fidelitate)

Taxe pentru retrageri suplimentare de criptografii

Neclar

Ratele dobânzii la împrumuturi

Începând de la 6,9%

Taxe de inițiere a împrumutului

Nici unul

Timpul de procesare a împrumutului

 • Transferuri locale : 1 zi lucrătoare
 • Transferuri internaționale : 3 până la 5 zile lucrătoare
 • USDT + USDC : De obicei, mai puțin de jumătate de oră

Asigurare

375 milioane USD de asigurare pentru activele deținute în interiorul portofelului Nexo prin Lloyd’s of London și Marsh and Arch

Securitate

Depozitele păstrate în depozite frigorifice păstrate în bolți de clasa a III-a de grad militar

Disponibilitatea aplicației mobile

Da, iOS și Android

Disponibilitate desktop

da

Opțiuni de servicii pentru clienți

E-mail și bilete de asistență

E-mail Serviciu Clienți

info@nexo.io

Promoții

100 USD în BTC

Nexo Review
 • Comisioane și taxe

 • Ratele dobânzilor

 • Ușurință în utilizare

 • Serviciu clienți

 • Siguranță și securitate

 • Lichiditate

Per total
4

rezumat

Nexo este o platformă de criptomonede care oferă servicii asemănătoare băncilor, cum ar fi conturi care câștigă dobândă și împrumuturi garantate cu criptomonede.

PRO

 • Dobânzi mari
 • Plăți zilnice de dobândă
 • Fără perioade de blocare
 • 1-5 retrageri cripto gratuite pe lună

CONTRA

 • Nu este clar ce plătesc utilizatorii pentru retrageri suplimentare de criptomonede (dincolo de limitele lor lunare)
 • Serviciu limitat pentru clienți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *