suport@creditpe.net

Recenzie Kraken: Platformă avansată de tranzacționare cripto

recenzie kraken

Încercarea de a găsi un schimb de criptomonede de încredere poate fi o provocare. Se pare că schimburile sunt piratate în fiecare lună. Și, având în vedere că BTC atinge noi maxime aproape în fiecare săptămână, găsirea unui schimb în care să aveți încredere este esențială.

Kraken pare să bifeze toate casetele necesare pentru un schimb criptografic sigur și sigur. Are sediul în SUA și nu a fost niciodată piratat. Kraken vă permite să tranzacționați direct din moneda fiat în cripto. Există, de asemenea, peste 50 de criptomonede disponibile pentru tranzacționare în SUA. În acest articol, vom oferi o prezentare generală a ceea ce Kraken are de oferit.


recenzie kraken

Rezumat rapid

 • Una dintre cele mai vechi și mai sigure schimburi de criptomonede
 • Plătește recompense pentru monedele mizate
 • Oferă instrumente avansate, cum ar fi tranzacționarea în marjă și futures

Detalii Kraken

numele produsului

Kraken

Serviciu

Schimb de criptomonede

Monede acceptate

50+ în SUA

Taxe

0% până la 0,26%

Promoții

Nici unul

Cine este Kraken?

recenzie kraken

Kraken este un schimb de criptomonede. A fost fondată în iulie 2011 și are sediul în San Francisco, CA. Este unul dintre cele mai mari și mai vechi schimburi. Fondatorul său este Jesse Powell. Compania a strâns 118 milioane de dolari în finanțare de început.

Ce oferă ele?

recenzie kraken

Kraken vă permite să schimbați valute fiat, cum ar fi USD, dolar canadian, euro și GBP în criptomonede. De asemenea, puteți schimba dintr-o criptomonedă în alta. Există peste 90 de criptomonede disponibile pe Kraken pentru cumpărare prin monedă fiat sau schimb, dar peste 35 dintre aceste jetoane nu sunt acceptate în prezent în SUA

Platforma Kraken tocmai a adăugat suport pentru încă două criptomonede: Ocean Protocol (OCEAN) și Energy Web Token (EWT). Ambele valute pot fi depuse și tranzacționate începând cu 3 martie 2021. Cu toate acestea, trebuie remarcat că rezidenții din SUA și Canada nu pot tranzacționa în prezent EWT.

Opțiuni de finanțare Fiat

recenzie kraken

Kraken are diferite metode disponibile pentru a vă finanța contul cu fiat. Utilizează companii care furnizează servicii de transfer de fonduri (asemănător Plaid). Fiecare are minime, maxime și taxe diferite pentru finanțarea contului.

De asemenea, puteți cumpăra crypto folosind un card de credit, dar este cea mai costisitoare metodă. Există o taxă de 3,75% + 0,25 EUR. Pentru a utiliza moneda fiduciară, va trebui să finalizați validarea KYC (cunoaște-ți clientul). KYC necesită verificarea identității dvs. După deschiderea contului, nu puteți retrage fonduri timp de 72 de ore.

Odată ce contul este finanțat cu fiat, puteți selecta o cripto pentru a cumpăra. Există monede care vă permit să treceți de la fiat la cripto direct (majori) și există monede (alt) pe care le puteți accesa doar printr-o criptomonedă majoră. De exemplu, dacă doriți să investiți în EOS, nu îl puteți cumpăra folosind moneda fiat. Ar trebui să cumpărați mai întâi BTC (Bitcoin) sau alte criptografii majore și apoi să le utilizați pentru a tranzacționa în EOS.

Miza

Una dintre extragerile lui Kraken este miza. Acest lucru vă poate permite să câștigați recompense pentru monedele care sunt disponibile în portofel. În prezent, există 10 monede care pot fi mizate. Recompensele sunt plătite de două ori pe săptămână. Rata specifică de recompensă pe care o câștigați va varia în funcție de monedă, dar în prezent variază de la 4% la 20%.

Consultați toate conturile noastre de economii cripto preferate >>>

Kraken Basic

În secțiunea de cont, veți găsi comenzi și poziții deschise. Puteți plasa tranzacții și aici, inclusiv ordine de piață și ordine limită. Această zonă include interfața de bază bazată pe web și Kraken Pro, despre care vom discuta în curând.

După ce ați finalizat o tranzacție, luați în considerare mutarea criptomonedei într-un portofel software sau hardware. Pentru a muta bani în portofelul dvs. de software, vă veți retrage din Kraken furnizând adresa portofelului dvs. de software. Va trebui să vă confirmați portofelul prin e-mail pentru prima retragere. De atunci, adresa portofelului dumneavoastră va fi disponibilă în Kraken.

Kraken Pro

Kraken Pro este disponibil după ce creați un portofel. Kraken Pro este mai rafinat decât interfața de tranzacționare bazată pe web. Este similar cu Coinbase Pro. Include grafice, adâncimea pieței, ordine și poziții deschise și capacitatea de a plasa tranzacții.

Kraken Pro oferă anumite funcții pe care nu le veți găsi nici măcar pe unele dintre cele mai avansate platforme, cum ar fi tranzacționarea în marjă și tranzacționarea cu contracte futures cripto.

recenzie kraken tranzaționare
Platforma Kraken Pro oferă, de asemenea, taxe comerciale mai mici decât mulți dintre concurenții săi. De exemplu, în timp ce taxele Coinbase Pro încep de la 0,50% și taxele Gemini ActiveTrader încep de la 0,35%, Kraken Pro le subcotează pe ambele pornind de la doar 0,26%.

Există taxe?

recenzie kraken

Da, platforma de tranzacționare Kraken de bază 0,90% pentru monede stabile și 1,49% pentru toate celelalte perechi cripto. Veți plăti suplimentar 0,50% dacă utilizați un transfer bancar (ACH) pentru a finanța achiziția sau 3,75% + 0,25 EUR dacă plătiți cu un card sau un portofel digital.

Kraken Pro folosește o structură de taxe pentru producător/primitor care este mult mai competitivă. Majoritatea comercianților vor plăti 0,16% pentru comenzile de la producător și 0,26% pentru comenzile de preluare. Cu toate acestea, rata pentru ambele scade pe măsură ce volumul dvs. de 30 de zile crește. Mai jos sunt tarifele pe 30 de zile bazate pe volum pentru producător și consumator:

Structura tarifelor Kraken

Volumul pe 30 de zile (USD)

Taxa de producător

Taxa de preluare

0 USD – 50.000 USD

0,16%

0,26%

50.001 USD – 100.000 USD

0,14%

0,24%

100.001 USD – 250.000 USD

0,12%

0,22%

250.001 USD – 500.000 USD

0,10%

0,20%

500.001 USD – 1.000.000 USD

0,08%

0,18%

1.000.001 USD – 2.500.000 USD

0,06%

0,16%

2.500.001 USD – 5.000.000 USD

0,04%

0,14%

5.000.001 USD – 10.000.000 USD

0,02%

0,12%

10.000.000 USD+

0,00%

0,10%

De asemenea, veți întâmpina diverse comisioane pentru depunerea și retragerea de fonduri, în funcție de metoda utilizată.

Cum se compară Kraken?

Dacă locuiți în SUA și valutele maxim acceptate sunt ceea ce căutați, probabil că este mai bine să alegeți un alt schimb precum Coinbase .

Cu toate acestea, unii comercianți avansați pot considera că prețurile sau caracteristicile Kraken Pro sunt preferabile altor platforme „Pro”, cum ar fi Coinbase Pro sau Gemini ActiveTrader .

Consultați acest tabel rapid pentru a vedea cum se compară Kraken:

Logo Kraken

sigla coinbase

Logo Gemeni

Evaluare

Comision de tranzacție

Până la 1,50%

Până la 1,49%

Până la 1,49%

Monede acceptate în Statele Unite

50+

100+

50+

Aplicatie mobila

Tranzacționarea în marjă

Cum deschid un cont?

recenzie kraken

Puteți vizita site-ul web Kraken pentru a deschide un cont. Va trebui să aveți cel puțin 18 ani pentru a vă deschide un cont și trebuie să locuiți într-una dintre zonele acceptate de Kraken . Kraken are, de asemenea, o aplicație mobilă care este disponibilă în majoritatea țărilor.

Sunt banii mei în siguranță?

Kraken nu a fost niciodată piratat și este considerat un schimb criptografic de încredere. Cu toate acestea, probabil că cel mai bine este să vă mutați criptomonul într-un portofel în afara site-ului.

Kraken oferă diferite niveluri de protecție pentru utilizatorii săi. Utilizează Google Authenticator 2FA pentru
tranzacționare și finanțare. Există, de asemenea, un nivel de securitate Masterkey (recomandat Yubikey). Masterkey este bun în cazul în care vă pierdeți telefonul sau Yubikey.

Notă: în timpul testării, am întâmpinat probleme cu sistemul Kraken cu doi factori atât cu aplicațiile Yukikey, cât și cu Authenticator. Este posibil să fiți blocat din contul dvs. cu aceste instrumente, ceea ce este o problemă mare. Sperăm că Kraken o rezolvă, dar fiți avertizat.

Blocarea setărilor globale (GSL) este disponibilă numai după setarea celor trei niveluri de mai sus. GSL împiedică modificarea Funding 2FA și Trading 2FA dacă autentificarea este compromisă.

Cum pot contacta Kraken?

recenzie kraken

La fel ca multe dintre celelalte schimburi criptografice , Kraken a acumulat o grămadă masivă de recenzii nemulțumite ale clienților pe Trustpilot .

Totuși, publică un număr de serviciu pentru clienți, ceea ce este mai mult decât putem spune pentru majoritatea schimburilor de astăzi. Iată numerele serviciului pentru clienți și orele de funcționare, în funcție de locul în care locuiți:

SUA : 1-888-871-2573
Luni – Vineri, 3:00 – 19:00 (EST)

Marea Britanie : +44-808-501-5031
UE : +353-1-223-8162
Luni – Vineri, 8:00 – 00:00 (GMT)

De asemenea, puteți contacta Kraken prin chat aici sau trimițând un bilet de asistență aici .

Merita?

recenzie kraken

Sunt multe de explorat pe Kraken . Are una dintre cele mai mari liste de monede acceptate (inclusiv populara monedă meme Dogecoin ) pe care o veți găsi astăzi, oferă recompense atunci când mizați monede și chiar permite tranzacționarea în marjă și futures. Cu siguranță merită verificat.

Cu toate acestea, alte schimburi de criptomonede pot oferi rate ale dobânzii/recompense mai mari pentru activele cripto mizate sau o structură de taxe mai puțin complicată. Pentru a vă compara opțiunile, consultați cele 10 site-uri preferate de investiții în criptomonede pentru 2021 .

Întrebări frecvente Kraken

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le pun despre Kraken:

Kraken este o companie din SUA?

Da, Kraken are sediul în San Francisco, California și este disponibil în 48 de state din SUA.

Kraken are un card de recompense cripto?

Nu și, deocamdată, nu au fost anunțate cărți viitoare.

Ce comisioane percepe Kraken pentru tranzacțiile în marjă?

Comercianților în marjă li se percepe o taxă de deschidere de 0,02% și o taxă de rulare de 0,02% pe patru ore.

Kraken are Shiba Inu?

Da, Kraken a început să susțină depozitele Shiba Inu pe 29 noiembrie 2021, iar tranzacționarea a început a doua zi.

Caracteristici Kraken

Depozit inițial minim

Variază în funcție de monedă

Taxe de tranzacționare

Kraken

 • Monede stabile: 0,90%
 • Toate celelalte jetoane: 1,50%

Kraken Pro

 • 0,00% până la 0,26%

Plată bancară (ACH)

Suplimentar 0,50%

Plată cu card/portofel digital

Suplimentar 3,75% + 0,25 EUR***

Tip de cont

Impozabil

Monede disponibile pentru tranzacționare

90+ total; 50+ în SUA

Tranzacționarea în marjă

da

Tranzacționare la termen

da

Mizați recompense

4% până la 20%

Tranzacție minimă cu cardul

10 USD

Tranzacție maximă cu cardul

4.000 USD într-o perioadă de timp de 7 zile.

Taxe de retragere cripto

Variază în funcție de monedă

Taxe de retragere Fiat

FedWire de la SWIFT: de la 4 USD la 40 USD

Business ProSilvergate Exchange
Network (SEN): gratuit

Taxa de retragere

0 USD

Rețineți primul depozit

72 de ore

Securitate

2FA (Google Authenticator și Yubikey)

95% din toate depozitele sunt păstrate în depozite frigorifice

Global Settings Lock (GSL)

Opțiuni de servicii pentru clienți

Numai la telefon, chat sau solicitări de asistență

Disponibilitatea aplicației mobile

iOS și Android

Acces Web/Desktop

da

Promoții

Nici unul

Recenzia Kraken
 • Lichiditate

 • Taxe

 • Monede acceptate

 • Securitate

Per total
4.1

rezumat

Kraken este un schimb de criptomonede sigur care acceptă peste 50 de criptomonede și oferă instrumente avansate de tranzacționare.

PRO

 • Taxe de tranzacție reduse
 • Peste 50 de cripto-uri acceptate în SUA
 • Plătește recompense de miză de două ori pe săptămână
 • Oferă tranzacționare în marjă și futures

CONTRA

 • Istoria asistenței pentru clienți mediocre
 • Potențial de „supraîncărcare de funcții”, în special pentru începători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.