suport@creditpe.net

Recenzie Gemini 2022: Schimb crypto securizat cu instrumente avansate

recenzie gemeni trade 2022

Recenzie Gemini 2022. Găsirea unui schimb de criptomonede care este sigur și nu a fost niciodată piratat poate fi o problemă grea.

Și dacă preferați, de asemenea, ca compania să aibă sediul în Statele Unite, s-ar putea să vă gândiți deja la Coinbase . Dar s-ar putea să fii surprins să afli că Coinbase nu este singurul joc din oraș care îndeplinește toate aceste cerințe.

Gemini este o companie cu sediul în SUA cu protecție FDIC pentru USD și nu a fost niciodată piratată (de care avem cunoștință de la data publicării). Este o platformă simplă, ușor de utilizat și care pune securitatea la cel mai înalt nivel. În acest articol, vom face o revizuire detaliată a Gemeni.

Promoție pentru clienți noi: deschideți un cont nou și câștigați 25 USD în BTC atunci când tranzacționați 100 USD în primele trei zile. Deschide un cont nou aici >>


Recenzie Gemini 2022

Rezumat rapid

 • Schimb de criptomonede cu sediul în Statele Unite
 • Standarde de securitate lider în industrie
 • Peste 20 de monede digitale acceptate

Detalii Gemeni

numele produsului

zodia Gemeni

Caracteristici

Schimb de criptomonede, portofel digital, conturi de dobândă, card de credit recompense (în curând)

Monede acceptate

50+

Taxe

Taxa de confort: 0,50% peste rata pieței

Taxa de tranzacție: 0,99 USD până la 1,49%

Promoții

Bitcoin gratuit în valoare de 25 USD (după cumpărarea sau vânzarea de 100 USD)

Cine este Gemeni?

Recenzie Gemini 2022

Gemeni este un schimb de criptomonede. A fost început de gemenii Winklevoss (Cameron Winklevoss și Tyler Winklevoss). S-ar putea să recunoști acele nume. Ei au creat ConnectU, care a fost predecesorul Facebook.

Gemini a fost început în 2014 și are sediul în New York, New York, ceea ce înseamnă că este unul dintre puținele schimburi de criptomonede care este reglementată în SUA. În special, este reglementată de Departamentul de Servicii Financiare de Stat din New York (NYSDFS).

Ce oferă ele?

Recenzie Gemini 2022

Gemenii au peste 20 de criptomonede, inclusiv propria sa monedă numită dolari Gemeni (GUSD). Puteți tranzacționa și stoca criptomonede cu Gemeni.

Printr-un parteneriat cu Samsung, Gemini alimentează Samsung Blockchain. Clienții din SUA și Canada își pot conecta portofelul Samsung Blockchain la aplicația Gemini pentru a tranzacționa valute.

Finanțarea contului dvs

Va trebui să vă finanțați contul dintr-un cont bancar . Nu poate fi finanțat folosind un card de debit sau de credit . Limita maximă de finanțare zilnică este de 500 USD și 15.000 USD lunar. Limita zilnică de retragere este de 100.000 USD.

Dacă aveți criptomonede într-un alt portofel din afara site-ului și doriți să vă finanțați contul Gemini folosind acele monede (cripto-la-cripto), puteți face asta atâta timp cât monedele sunt BTC, ETH, BCH, LTC sau ZEC.

Gemini Earn – Economii Crypto

Gemenii și-au lansat recent Gemini Earn, care este capacitatea de a câștiga dobândă pentru cripto-ul dvs. În acest moment, puteți câștiga până la 8,05% din diverse jetoane sau 1,49% dacă doriți să câștigați cu Bitcoin.

Puteți vedea cum se compară Gemenii cu cele mai bune conturi de economii cripto aici .

Tranzacționare pe mobil

La fel ca multe schimburi de cripto , Gemini are o aplicație mobilă din care puteți tranzacționa. Veți descoperi că este ușor de utilizat și comparabil cu platforma desktop. Dacă doriți să executați tranzacții complexe, probabil că cel mai bine este să le faceți pe platforma desktop. Tranzacțiile complexe pot deveni puțin plictisitoare pe aplicația mobilă.

Card de credit

Clienții se pot alătura unei liste de așteptare pentru cardul de recompense Gemini care urmează să fie lansat în curând. Cei care primesc Cardul de Credit Gemini™ vor câștiga până la 3% înapoi din tranzacțiile lor fără taxă anuală. Iată cum se descompun recompensele:

 • Restaurante : 3% înapoi
 • Magazine alimentare : 2% înapoi
 • Restul : 1% înapoi

Îți vei câștiga recompense în cripto și vei avea peste 40 de opțiuni diferite din care să alegi, inclusiv Bitcoin, Ether și multe altele. În plus față de nicio taxă anuală, acest card nu va percepe comisioane de tranzacție în străinătate și deținătorilor de carduri nu li se va percepe nicio taxă de achiziție cripto pentru recompensele pe care le câștigă.

Dolarul Gemeni

Dolarul Gemeni™ este o monedă stabilă care poate fi utilizată în toate tipurile de tranzacții, de la cheltuieli la împrumuturi până la investiții. Este susținut de dolari americani deținuți la State Street Bank and Trust Company și oferă o transferabilitate 1:1 înapoi în dolari SUA în orice moment. Și Gemini a colaborat cu BlockFi pentru a oferi conturi de economii pentru dolarii tăi Gemeni cu rate ale dobânzii de până la 7,4% APY.

Înrudit : Acestea sunt cele mai bune conturi de economii criptografice

Flexa

Ați prefera să vă cheltuiți criptomoneda direct din portofel? Cu Gemeni , poți. Printr-un parteneriat cu Flexa, puteți achiziționa produse de la comercianții participanți folosind criptomonede. Comercianții cu amănuntul includ Nordstrom, GameStop, Whole Foods și Home Depot. Puteți cheltui dolari Gemeni (GUSD), Bitcoin , Bitcoin Cash și Ether .

Piața ingenioasă

Nifty Marketplace este platforma recent lansată de Gemeni, unde puteți cumpăra și vinde artă digitală și obiecte de colecție. Activele artistice digitale pot fi, de asemenea, stocate pe piață, ceea ce crește încrederea și securitatea atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător.

Înrudit: Ce este un NFT?

Există taxe?

Recenzie Gemini 2022

Da, Gemini percepe comisioane pentru tranzacționarea pe platforma sa. Există o taxă de confort cu 0,50% peste rata pieței. Pentru a afla valoarea taxei de confort, înmulțiți 0,50% (1,005) cu suma de valută pe care doriți să o cumpărați.

Există, de asemenea, o taxă fixă de tranzacție pentru comenzile plasate prin intermediul aplicațiilor lor web sau mobile. Taxa variază între 0,99 USD și 1,49% din valoarea comenzii dvs., așa cum se arată în graficul de mai jos.

Cantitatea comenzii

Taxa

≤ 10,00 USD

0,99 USD

> 10,00 USD, dar ≤ 25,00 USD

1,49 USD

> 25,00 USD, dar ≤ 50,00 USD

1,99 USD

> 50,00 USD, dar ≤ 200,00 USD

2,99 USD

> 200,00 USD

1,49% din valoarea comenzii

Taxele ActiveTrader sunt mai implicate. Puteți vizualiza graficul taxelor ActiveTrader aici .

Pentru persoanele care doresc să păstreze (de exemplu, depozitare frigorifică) cripto cu Gemini, există o taxă de 0,40% pentru clienții cu active mai mari de 1 milion USD. Există și o taxă de retragere de administrare de 125 USD.

Cum se compară Gemeni?

Recenzie Gemini 2022

Taxele Gemeni sunt foarte asemănătoare cu Coinbase, dar acceptă mai puțin de jumătate din numărul de monede. Dar dintre cele două platforme, doar Gemini oferă în prezent conturi de dobândă. Acest lucru ar putea face din Gemeni o alegere excelentă dacă sunteți în primul rând un investitor/HODLer.

Dar dacă sunteți un comerciant activ, este posibil să doriți să luați în considerare o altă platformă care percepe comisioane de tranzacție mai mici. Vezi cum se compară Gemenii în această diagramă rapidă:

Recenzie Gemini 2022

sigla coinbase

Logo Voyager, oferte cripto bonus

Evaluare

Comision de tranzacție

Până la 1,49%

Până la 1,49%

N / A

Taxă suplimentară pentru achizițiile cu card

3,99%

3,49%

N / A

Monede acceptate

50+

100+

60+

Ratele dobânzilor

Până la 8,05%

N / A

Până la 12%

Aplicatie mobila

Cum pot contacta Gemenii?

Gemenii nu au prea multe în ceea ce privește opțiunile de servicii pentru clienți. Trebuie să creați un bilet de asistență prin aplicația sau site-ul lor și să așteptați o rezoluție.

Nota editorului: Am retrogradat recent recenzia noastră despre Gemini din cauza problemelor slabe de serviciu pentru clienți și de rezolvare a contului. Rețineți că Gemini a blocat conturile și nu a oferit nicio soluție clienților. Ne-am blocat contul de test fără nicio notificare (descoperit pe 31 iulie 2021) și nici nu am putut primi un răspuns până pe 8 august 2021. Singurul motiv pentru care credem că Gemenii au răspuns chiar a fost din cauza mai multor tweet-uri din contul nostru de Twitter verificat. , împreună cu asistență din partea altor utilizatori verificați. De asemenea, am depus o plângere împotriva Gemeni prin intermediul Departamentului de Servicii Financiare din New York.

Ca atare, îndemnăm cititorii să fie precauți, deoarece am observat o creștere a plângerilor similare din partea cititorilor de aici, pe Reddit și Twitter.

Recenzie Gemini 2022

Sunt banii mei în siguranță?

Recenzie Gemini 2022

Cât timp este în funcțiune, Gemeni nu a fost piratat. La fel ca Coinbase , USD stocați în contul dvs. Gemini este asigurat de FDIC.

Gemenii au început cu o mentalitate de „securitate mai întâi”. Ei folosesc securitatea și conformitatea fiind conform SOC 1 Tip 1, SOC 2 Tip 1 și Tip 2. Toate aceste respectări înseamnă că va trebui să fii pregătit să renunți la unele dintre informațiile tale personale, cum ar fi adresa de e-mail, detaliile contului bancar. , numărul de telefon și o formă de identitate la deschiderea unui cont.

Cum deschid un cont?

Procesul de înregistrare a contului pentru Gemini este simplu și direct. Va trebui să vă verificați identitatea folosind un formular de identitate. De asemenea, va trebui să vă conectați telefonul pentru autentificarea cu doi factori.

În cele din urmă, va trebui să vă finanțați contul. Gemini folosește Plaid pentru a intra în legătură cu contul tău bancar sau cu emitentul cardului. Odată ce cererea dvs. a fost acceptată și contul dvs. a fost finanțat, puteți începe să faceți tranzacții! Începeți cu Gemeni și câștigați 10 USD în Bitcoin gratuit!

Merita?

Recenzie Gemini 2022

Gemenii este unul dintre cele mai sigure schimburi de criptomonede existente. Securitatea este principalul său punct de vânzare. Este o companie cu sediul în SUA și platforma este ușor de utilizat.

Dacă tranzacționarea dvs. cu criptomonede este în mare parte în monede populare, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash sau Zcash, probabil vă veți bucura să folosiți Gemini. Din toate aceste motive, Gemeni merită cu siguranță verificați ca platformă de criptomonede.

Cu toate acestea, înainte de a vă grăbi să investiți în criptomonede, rețineți că monedele digitale sunt adesea investiții volatile și ar trebui să primească doar o mică parte din capitalul total de investiții. Pentru a începe să construiți un portofoliu diversificat de bursă, consultați brokerii noștri preferați din 2022 .

Întrebări frecvente despre Gemeni

Recenzie Gemini 2022

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le pun despre Gemeni:
Care este taxa de custodie a Gemenilor?
Gemini percepe o taxă anuală de 0,40% (40bps) pentru stocarea activelor dvs. digitale și, de asemenea, percepe 125 USD per retragere.
Îmi pot închide contul Gemini din aplicația mobilă?
Nu, Gemini permite în prezent clienților să-și închidă conturile doar de pe web sau dintr-un browser mobil.
Sunt transferurile Binance Chain (jetoane BEP20/BEP2) acceptate de Gemini?
Nu, doar transferurile de token ETH și ERC-20 trimise prin rețeaua principală Ethereum sunt acceptate de Gemini.
Gemenii au un bonus de înscriere?
Da, în prezent, clienții noi pot câștiga 25 USD în Bitcoin gratuit după ce au cumpărat sau vândut criptomonede în valoare de cel puțin 100 USD pe platformă în primele trei zile.

Caracteristici Gemeni

Recenzie Gemini 2022

Servicii

Schimb de criptomonede, portofel digital, conturi de dobândă, card de credit cripto-back

Monede acceptate

BTC, ETH, LTC, BCH, ZEC, GUSD, LINK, OXT, DAI, BAT, AMP, COMP, CTX, PAXG, ZRX, BAL, CRV, MANA, KNC, MKR, REN, STORJ, SNX, UMA, UNI, YFI, AAVE, FIL, SKL, GRT, BNT, 1INCH, ENJ, LRC, SAND, CUBE, BOND, INJ, LPT, MATIC, SUSHI, DOGE, ANKR, MIR, FTM, ALCX, XTZ, AXS, SLP, LUNA, UST, MCO2

Taxe

 • Taxa de confort: 0,50% peste rata pieței
 • Taxa de tranzacție:
  • ≤ 10,00 USD: 0,99 USD
  • > 10,00 USD, dar ≤ 25,00 USD: 1,49 USD
  • > 25,00 USD, dar ≤ 50,00 USD: 1,99 USD
  • > 50,00 USD, dar ≤ 200,00 USD: 2,99 USD
  • > 200,00 USD: 1,49% din valoarea comenzii

Taxa de card de debit

3,49%

Ratele dobânzilor

Până la 8,05%

Zonele suportate

SUA: Toate statele, cu excepția Hawaii

Internațional: Canada, Hong Kong, Singapore, Coreea de Sud și Marea Britanie

Depozit minim

Nici unul

Minime de tranzacționare

Variază după simbol

Metode și taxe de transfer

 • ACH: Gratuit
 • Transfer bancar: gratuit
 • Bitcoin, Ether, Litecoin, Bitcoin Cash, Zcash, Chainlink, Orhidee, Dai, BAT, ACH, dolar Gemeni (Răscumpărare): gratuit

Taxe de depozit

 • Transfer ACH: gratuit
 • Transfer bancar: 10 USD (25 USD la ieșire)

Taxe de retragere

Variază după simbol

Număr de telefon al Serviciului Clienți

1-866-240-5113

Disponibilitatea aplicației mobile

iOS și Android

Promoții

Bitcoin gratuit în valoare de 25 USD (cu link de recomandare și după cumpărarea sau vânzarea de 100 USD sau mai mult)

Recenzia Gemeni
 • Lichiditate

 • Taxe

 • Produse și servicii

 • Monede acceptate

 • Securitate

 • Serviciu clienți

Per total
3.2

rezumat

Gemini este un schimb de criptomonede care facilitează cumpărarea, vânzarea sau stocarea criptomonedei cu instrumente care îi ajută atât pe comercianții începători, cât și pe cei avansați.

PRO

 • Mentalitate de securitate pe primul loc (primul schimb care devine SOC 1 Tip, SOC 2 Tip 1 și compatibil cu Tip 2).
 • Aplicații mobile disponibile pentru tranzacționare din mers
 • ActiveTrader™ oferă funcții de tranzacționare la nivel profesional

CONTRA

 • Metode de plată limitate (fără plăți cu card de debit sau card de credit)
 • Disponibilitate internațională limitată
 • Serviciu slab pentru clienți și rezolvarea problemelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.