suport@creditpe.net

Recenzie Coinbase 2022: tranzacționați și stocați criptografii cu mai multă liniște

recenzie coinbase 2022

Recenzie Coinbase 2022. Pentru a tranzacționa criptomonede, trebuie să utilizați un schimb de criptomonede . Cu toate acestea, există o mulțime de povești despre schimburile piratate. Poate fi puțin înfricoșător știind că orice bani pe care îi depui într-un schimb ar putea fi furați.

În plus, multe schimburi sunt situate în străinătate. Și, în funcție de țările în care se află bursele, acestea ar putea avea reglementări și securitate mai laxe, ceea ce le poate face ținte pentru a fi piratate.

Coinbase , totuși, este un schimb care lucrează din greu pentru a reduce aceste probleme de securitate. Are sediul în SUA și spune că nu a fost niciodată piratat. De asemenea, este ușor de utilizat și are prețuri competitive. Pentru multe dintre criptomonedele oferite de Coinbase, le puteți chiar cumpăra direct cu USD. În acest articol, vom arunca o privire mai atentă asupra schimbului de criptomonede Coinbase.

Bonus: deschideți un cont nou la Coinbase și obțineți 5 USD în BTC atunci când efectuați prima tranzacție! Deschideți un cont aici >>


Recenzie Coinbase 2022

Rezumat rapid

 • Schimb de criptomonede sigur care nu a fost niciodată piratat
 • Ușor de utilizat, platformă din SUA
 • Selecție puternică de monede digitale acceptate

Detalii Coinbase

numele produsului

Coinbase

Caracteristici

Schimb de criptomonede, portofel digital și piață de monede USD

Monede acceptate

25+ (disponibilitatea variază în funcție de țară)

Taxe

Răspândire: 0,50%

Taxă fixă: 0,99 USD până la 2,99 USD

Promoții

Bitcoin gratuit în valoare de 5 USD

Cine este Coinbase?

Recenzie Coinbase 2022

Coinbase este un schimb de criptomonede. A fost fondată în 2012, la aproximativ patru ani după ce Bitcoin a fost creat. Are sediul în San Francisco, CA, cu birouri în întreaga lume. Coinbase este un schimb de Bitcoin complet licențiat și reglementat.

Coinbase este una dintre cele mai mari burse din lume și este în prezent listată pe locul 2 pe coinmarketcap.com . De-a lungul timpului, a adăugat constant lista sa de criptomonede acceptate. În septembrie 2021, a atins o nouă piatră de hotar când peste 100 de valute au fost incluse pentru prima dată pe lista directorului de active.

Ce oferă ele?

Recenzie Coinbase 2022

Popularitatea Coinbase se datorează faptului că are unul dintre cele mai simple și mai rapide procese de cumpărare. De asemenea, ajută faptul că sunt o companie reglementată din SUA.

Deoarece Coinbase se află în SUA, dacă sunteți rezident în SUA, nu va trebui să depuneți formularul IRS FBAR (Raport of Foreign Bank and Financial Accounts) pentru conturile străine cu peste 10.000 USD.

Pe platforma Coinbase, puteți tranzacționa Bitcoin , Bitcoin Cash, Ethereum și Litecoinfără a fi nevoie mai întâi de a converti din moneda de bază într-o altă criptomonedă

Lichiditate

Atunci când alegeți un schimb de criptomonede , este important ca schimbul să aibă suficientă lichiditate pentru tranzacționare. În caz contrar, spread-urile valutare pot fi largi, ceea ce face tranzacționarea costisitoare.

Coinbase este o bursă foarte mare, care are multă lichiditate, așa că spread-urile largi nu ar trebui să fie o problemă. Lichiditatea înseamnă, de asemenea, că veți putea efectua tranzacții mari fără probleme.

Cât de mare este Coinbase? În momentul în care scriu, a schimbat peste 150 de miliarde de dolari în criptomonede și are peste 35 de milioane de utilizatori în întreaga lume. Încercați Coinbase și obțineți 5 USD din Bitcoin gratuit după ce cumpărați sau vindeți cel puțin 100 USD de cripto .

Portofel

La fel ca și alte schimburi de cripto , Coinbase oferă un portofel digital pentru a vă stoca singur activele digitale. Cu portofelul Coinbase, vă puteți păstra toate criptografele pe propriul dispozitiv.

Aplicațiile Coinbase Wallet sunt descentralizate și sunt disponibile atât în Apple App Store, cât și în magazinul Google Play. Aceștia respectă cele mai înalte măsuri de securitate, inclusiv Secure Enclave și tehnologia de autentificare biometrică.

Recompense cu monede USD

Utilizatorii Coinbase pot folosi schimbul pentru a cumpăra monede USD. USD Coin este o „stablecoin”, ceea ce înseamnă că, dacă aveți un cont bancar din SUA, puteți oricând să răscumpărați 1 USDC pentru 1,00 USD.

Fiecare monedă USD care este disponibilă pentru cumpărare pe Coinbase este susținută de dolari americani reali și poate fi stocată în Portofelul Coinbase sau în orice portofel digital compatibil cu Ethereum .

De asemenea, deținătorii de conturi Coinbase de Nivel 2 verificați pot câștiga recompense pe UDSC pe care îl dețin. La lansare, USD Coin Rewards a oferit un APY de 1,25%, dar de atunci a scăzut la 0,15%. Comparați recompensele Coinbase cu alte conturi de economii cripto de top.

Card de recompense Crypto

Cardul Coinbase permite membrilor să cheltuiască orice bun pe care îl dețin în portofoliile lor Coinbase în magazine fizice sau online. Aceasta înseamnă că vă puteți folosi cripto-ul pentru a cumpăra alimente, îmbrăcăminte sau orice altceva.

De asemenea, puteți câștiga până la 4% înapoi în recompense cripto la tranzacțiile cu cardul dvs. Din septembrie 2021, puteți primi cea mai mare rată de 4% dacă alegeți să câștigați recompense în Stellar Lumens (XLM). Sau puteți câștiga 1% înapoi dacă alegeți să primiți recompense ca Bitcoin (BTC).

Cardul Coinbase poate fi utilizat la orice comercianți cu amănuntul care acceptă carduri de debit Visa. Nu există o taxă anuală atașată cardului.

Împrumută împotriva Bitcoin-ului tău

Coinbase va permite membrilor să împrumute până la 100.000 USD în numerar, folosind activele lor Bitcoin ca garanție. Aceste împrumuturi nu necesită verificarea creditului și vin cu o dobândă de 8% DAE.

Cea mai unică caracteristică a acestor împrumuturi garantate cu Bitcoin este că nu au niciun plan de rambursare stabilit. Vi se cere doar să plătiți dobânda datorată în fiecare lună. În afară de asta, nu există plăți lunare. Puteți lua cât de puțin sau atât timp cât doriți să vă plătiți principalul.

Rețineți că, cu cât împrumutul dvs. este restante mai mult, cu atât veți plăti mai multă dobândă în general. De asemenea, trebuie remarcat faptul că alte platforme oferă în prezent rate ale dobânzilor mult mai mici la împrumuturile garantate cu criptomonede. Celsius, de exemplu, își începe ratele dobânzilor la 0% pentru rezidenții din California și 1% pentru toți ceilalți.

Coinbase Pro

Coinbase Pro este o platformă de tranzacționare pentru cei care tranzacționează des. Pro oferă mai multe instrumente de graficare, tipuri de comenzi (comenzi stop și limită) și chiar are un API pe care îl puteți folosi pentru a crea roboți de tranzacționare.

Important, Pro folosește o structură de taxe de producător/preluare în loc de un model de taxă fixă. Aceasta înseamnă că veți obține rate mai bune pentru tranzacționarea unor volume mai mari. Coinbase Pro este limitat la anumite zone geografice, pe care le puteți vedea aici .

Există taxe?

Recenzie Coinbase 2022

Da, pentru platforma standard Coinbase veți plăti o taxă de spread de 0,5% plus o taxă de tranzacție pentru fiecare cumpărare/vânzare de criptomonede. Programul de taxe este următorul:
 • Valoarea totală a tranzacției este mai mică sau egală cu 10 USD — 0,99 USD | €0,99 | 0,99 GBP
 • Valoarea totală a tranzacției este mai mare de 10 USD, dar mai mică sau egală cu 25 USD — 1,49 USD | 1,49 € | £1,49
 • Valoarea totală a tranzacției este mai mare de 25 USD, dar mai mică sau egală cu 50 USD — 1,99 USD | 1,99 € | £1,99
 • Valoarea totală a tranzacției este mai mare de 50 USD, dar mai mică sau egală cu 200 USD — 2,99 USD | 2,99 € | £2,99
De asemenea, veți plăti o taxă variabilă dacă utilizați o metodă de plată prin cumpărare instantanee, în loc să utilizați fonduri care au fost deja transferate de la banca dvs. și compensate. Aceste taxe sunt:
 • Portofel bancar din SUA sau Coinbase : 1,49%
 • Card de debit : 3,99%
 • PayPal : 3,99%
 • Apple Pay : 3,99%
 • Transfer bancar : 10 USD
Structura tarifelor Coinbase Pro este mult mai ușor de înțeles. În primul rând, achizițiile trebuie făcute fie cu fonduri depuse anterior, fie prin tranzacționarea cu monede, astfel încât taxele variabile ale metodei de plată să fie eliminate.

De asemenea, în loc să plătească întotdeauna un spread de 0,50%, utilizatorii Pro li se percepe fie o taxă de producător (0,00 până la 0,50%), fie o taxă de preluare (0,04 până la 0,50%), care se bazează pe volumul lor de tranzacționare de 30 de zile. Comenzile care nu sunt potrivite imediat sunt percepute cu taxa de producător. Dar dacă comanda dvs. este egală imediat, veți plăti taxa de preluare. Iată graficul taxelor Coinbase Pro.

Volumul de tranzacționare pe 30 de zile

Taxa de producător

Taxa de preluare

0 – 10.000 USD

0,50%

0,50%

10.000 – 50.000 USD

0,35%

0,35%

50.000 – 100.000 USD

0,15%

0,25%

100.000 USD – 1 milion

0,10%

0,20%

1 milion – 10 milioane USD

0,08%

0,18%

10 milioane – 20 milioane USD

0,08%

0,18%

20 de milioane – 50 de milioane de dolari

0,05%

0,15%

50 de milioane – 100 de milioane de dolari

0,05%

0,15%

100 de milioane – 300 de milioane de dolari

0,02%

0,10%

300 de milioane – 500 de milioane de dolari

0,00%

0,08%

500 de milioane de dolari – 750 de milioane de dolari

0,00%

0,06%

750 milioane USD – 1 miliard

0,00%

0,05%

1-2 miliarde USD

0,00%

0,04%

2 miliarde USD +

0,00%

0,04%

În cele din urmă, veți plăti pentru retragerea cripto-ului pentru a fi fiat cu Coinbase, care variază în funcție de monedă. Încasările instant vin cu comisioane mai mari de până la 1,5%.

Cum se compară Coinbase?

Recenzie Coinbase 2022

Coinbase este o platformă de încredere și este ușor de utilizat. De asemenea, acceptă mai multe valute pentru rezidenții din SUA decât aproape orice alt schimb și este una dintre puținele platforme care a pus deja la dispoziție un card de recompense criptografice pentru toți clienții săi.

Cu toate acestea, taxele Coinbase sunt mai mari decât alte schimburi , în special pentru utilizatorii care nu sunt Pro. De asemenea, nu plătește dobândă pentru deținerile cripto (altele decât 0,15% sumbru pe care îl plătește în prezent pe USDC) și ratele dobânzilor la împrumuturile sale garantate cu Bitcoin sunt ridicate. Iată o privire mai atentă asupra modului în care se compară Coinbase:

Recenzie Coinbase 2022

recenzie Gemeni

recenzie Binance 2022

Evaluare

Taxe comerciale

Până la 0,50%

Până la 1,49%

Până la 0,10%

Taxă suplimentară pentru achizițiile cu card

3,99%

3,49%

4,5%

Monede acceptate

(In Statele Unite ale Americii)

100+

40+

50+

Card de recompense

Da, pentru rezidenții din SUA

Lansare în curând

Da, dar nu este disponibil momentan în SUA

Aplicatie mobila

Cum deschid un cont?

Recenzie Coinbase 2022

După completarea formularului inițial de înscriere pe Coinbase.com , vi se va trimite un e-mail de verificare. În continuare, vi se va cere să vă identificați ca „Persoană fizică” sau „Afacere”. De asemenea, va trebui să furnizați numărul dvs. de telefon dacă doriți să configurați autentificarea cu doi factori.

Coinbase vă va cere să vă verificați identitatea, folosind un permis de conducere, un act de identitate cu fotografie sau un pașaport. În cele din urmă, va trebui să conectați o formă de plată, cum ar fi un cont bancar, un card de debit sau un card de credit.

Sunt banii mei în siguranță?

Recenzie Coinbase 2022

Schimburile de criptomonede sunt adesea o țintă de top pentru hackeri. Cu toate acestea, Coinbase se mândrește că este unul dintre puținele schimburi care nu a fost niciodată piratată. Și spun că dețin mai puțin de 2% din fondurile clienților lor online.

În Coinbase a suferit o încălcare a propriei securități fizice sau a securității cibernetice, are o poliță de asigurare în vigoare pentru a acoperi orice pierderi. În plus, portofelul dvs. USD este acoperit până la 250.000 USD de FDIC Insurance . Cu toate acestea, niciunul dintre aceste tipuri de asigurări nu ar acoperi pierderile legate de compromiterea propriului cont individual Coinbase, motiv pentru care este imperativ să utilizați o parolă puternică și să restricționați accesul la datele dvs. de conectare.

Coinbase vă permite să utilizați verificarea în 2 pași atunci când vă conectați la contul dvs. și depuneți/retrageți bani. Al doilea factor universal (U2F) funcționează cu o cheie de securitate sau o parolă unică bazată pe timp (TOTP) printr-o aplicație de autentificare mobilă, cum ar fi Duo sau Google Authenticator.

Rețineți că Coinbase este un serviciu de custodie. Aceasta înseamnă că nu aveți acces direct la fondurile stocate acolo sau la cheile private asociate. Rețineți că Coinbase poate și a înghețat conturi de utilizator fără notificare prealabilă, deși acest lucru s-a întâmplat doar în cazuri extreme.

Cum pot contacta Coinbase?

Recenzie Coinbase 2022

Ca și alte schimburi de criptomonede, Coinbase nu pune un accent mare pe sprijinul uman. În schimb, încurajează utilizatorii să folosească întrebările frecvente pentru a remedia singuri problemele. Dacă aveți nevoie de asistență personală, singura opțiune este să trimiteți un bilet de asistență.

Dacă bănuiți că contul dvs. a fost piratat, există un număr de telefon pe care îl puteți apela pentru a accesa serviciul automatizat al companiei pentru dezactivarea contului. Pentru rezidenții din SUA, numărul este 888-908-7930.

În prezent, Coinbase’s are o evaluare „Rău” pe Truspilot , cu un scor mediu al recenziilor clienților de 1,6/5 din peste 5.500 de recenzii. De asemenea, compania este neacreditată și are un rating F cu Better Business Bureau (BBB) .

Merita?

Datorită volatilității ridicate a criptomonedei, investițiile cripto nu vor fi pentru toată lumea. Dacă fluctuațiile mari în sus și în jos vă cresc cu adevărat tensiunea arterială, este posibil să doriți să stați departe de Coinbase sau de orice alt schimb de criptomonede.

Chiar și pentru cei care au o toleranță puternică la volatilitate, deținerile cripto ar trebui să reprezinte doar un mic procent dintr-un portofoliu de investiții bine diversificat (de preferință mai puțin de 5%).

Dar dacă sunteți cineva care dorește să folosească o parte din banii investiți pentru a se implica în tranzacționarea cripto, Coinbase este unul dintre cele mai bune locuri pentru a face acest lucru. Oferă lichiditate ridicată, o mare varietate de produse, un istoric solid de securitate și ocupă locul 1 pe lista noastră cu primele 10 site-uri de investiții Bitcoin și cripto. Vedeți lista completă .

Întrebări frecvente Coinbase

Recenzie Coinbase 2022

Iată răspunsurile la câteva întrebări frecvente pe care le pun oamenii despre Coinbase?
Aveți nevoie de un sold minim pentru a vă alătura Coinbase Pro?
Nu, orice client Coinbase, indiferent de dimensiunea contului, poate folosi platforma de tranzacționare Pro.
Este Coinbase bun pentru începători?
Da, datorită ușurinței de utilizare a interfețelor sale web și aplicație, Coinbase este adesea considerat unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede pentru începători. Cu toate acestea, comercianții cu experiență ar putea dori să caute o platformă care oferă mai multe instrumente de graficare și/sau percepe taxe de tranzacționare mai mici.
Cum îmi scot banii din Coinbase?
Clienții își pot retrage criptomoneda pentru a fi fiat în orice moment printr-un transfer ACH. Aceste transferuri durează de obicei 1-2 zile lucrătoare. Coinbase acceptă, de asemenea, încasări instantanee 24/7 în conturi bancare sau carduri pentru o taxă suplimentară.
Coinbase oferă bonusuri sau alte promoții?
Da, clienții noi pot primi 5 USD în Bitcoin după ce și-au verificat cu succes contul furnizând actul de identitate cu fotografie și au efectuat prima tranzacție.

Caracteristici Coinbase

Recenzie Coinbase 2022

Servicii

Schimb de criptomonede, portofel digital și piață de monede USD

Monede acceptate

100+

Taxe comerciale standard

 • Răspândire: 0,50%
 • Tarif fix:
  • Valoarea totală a tranzacției este mai mică sau egală cu 10 USD — 0,99 USD | €0,99 | 0,99 GBP
  • Valoarea totală a tranzacției este mai mare de 10 USD, dar mai mică sau egală cu 25 USD — 1,49 USD | 1,49 € | £1,49
  • Valoarea totală a tranzacției este mai mare de 25 USD, dar mai mică sau egală cu 50 USD — 1,99 USD | 1,99 € | £1,99
  • Valoarea totală a tranzacției este mai mare de 50 USD, dar mai mică sau egală cu 200 USD — 2,99 USD | 2,99 € | £2,99
 • Taxe variabile
  • Achiziție bancară instantanee: 1,49%
  • Card de debit: 3,99%
  • Apple Pay: 3,99%
  • PayPal: 3,99%

Țări sprijinite

100+

Achizitie minima

2,00 criptomonede exprimate în moneda dvs. locală

Limita maximă zilnică de cumpărare

25k $ pe zi

Rata dobânzii la împrumut

8%

Taxe de depozit

 • Transfer ACH: gratuit
 • Transfer bancar: 10 USD

Taxe de retragere

 • Retragere standard Crypto la Fiat: variază în funcție de criptomonedă
 • Încasare instantanee: până la 1,5%
 • Transfer bancar: 25 USD

Număr de telefon al Serviciului Clienți

1-888-908-7930

Acces Web/Desktop

da

Disponibilitatea aplicației mobile

iOS și Android

Promoții

Bitcoin gratuit în valoare de 5 USD atunci când plasați prima tranzacție

Exonerare de răspundere : oferta personalizată de recompensă de 5 USD este afișată după crearea contului. Ofertă limitată și în limita stocului disponibil. Oferta disponibilă pentru noii utilizatori care nu și-au verificat anterior identitatea. Oferta nu este disponibilă pentru noii utilizatori care au fost îndrumați către Coinbase prin Programul de recomandare sau care au deschis anterior un cont folosind informații de contact diferite. Coinbase poate actualiza oricând condițiile de eligibilitate, la discreția sa. Consultați Termenii și condițiile .
Recenzie Coinbase
 • Lichiditate

 • Taxe

 • Produse și servicii

 • Monede acceptate

 • Securitate

Per total
4.5

rezumat

Coinbase este un schimb de criptomonede care pune accent pe securitate, bazându-se în mare măsură pe stocarea offline și acoperind serverele sale cu asigurare.

PRO

 • Măsuri de securitate puternice
 • Lichiditate ridicată
 • Număr mare de valute și țări acceptate
 • Aplicații mobile descentralizate disponibile pentru stocarea proprie a activelor digitale

CONTRA

 • Asistență limitată pentru clienți
 • Lipsa anonimatului (monedele și tranzacțiile utilizatorilor sunt urmărite)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.