Recenzie Bitcoin IRA

Recenzie Bitcoin IRA

Recenzie Bitcoin IRA. Multe companii oferă soluții pentru tranzacționarea criptomonedelor într-un IRA. Dar procesul de mutare a fondurilor de la un IRA existent într-un cripto IRA poate fi greoi și lung.

Și dacă nu este făcut corect, poate chiar genera un eveniment impozabil. Asta înseamnă că banii pe care credeai că vor rămâne protejați de impozite ajung să fie impozitați în timpul procesului de conversie.

Bitcoin IRA a venit cu o soluție mai simplă pentru a rezolva aceste probleme. Clienții trebuie doar să deschidă un cont la Bitcoin IRA și să inițieze un transfer IRA. De acolo, Bitcoin IRA se va ocupa de restul. Odată ce procesul se încheie, clienții pot începe să tranzacționeze criptomonede în IRA lor. Să vedem cum funcționează.


Recenzie Bitcoin IRA

Rezumat rapid

 • Furnizor de servicii complete Bitcoin IRA
 • Nu este nevoie să înființați un IRA LLC auto-direct
 • Active asigurate până la 100 de milioane de dolari cu BitGo Trust

Detalii Bitcoin IRA

numele produsului

Bitcoin IRA

Depozit minim

IRA transferată: 3.000 USD

New Saver IRA: 100 USD (necesită contribuție recurentă)

Cont cu dobândă: 10.000 USD

Monede acceptate

60+

Taxe

Taxă de configurare: 5,99% din depozitul inițial

Comision de tranzacționare: 2%

Comision de cont: 0,08% (facturat lunar)

Promoții

Nici unul

Cine este Bitcoin IRA?

Recenzie Bitcoin IRA

Serviciile alternative IRA („AIS”) operează sub numele de marcă BitcoinIRA . Bitcoin IRA se descrie ca fiind prima, cea mai mare și cea mai sigură platformă IRA de criptomonede din lume. Are peste 100.000 de titulari de conturi. Bitcoin IRA a fost fondată în martie 2015 și are sediul în Sherman Oaks, CA. Fondatorul și CEO-ul este Camilo Concha.

Ce oferă?

Recenzie Bitcoin IRA

Bitcoin IRA este o platformă all-in-one pentru tranzacționarea criptomonedelor din IRA dumneavoastră. Compania este un furnizor de servicii complete, auto-direcționat IRA , care este diferit de multele companii care oferă servicii similare care necesită asamblarea mai multor piese.

Bitcoin IRA oferă clienților săi următoarele:

 1. Transferul unui IRA existent la Bitcoin IRA
 2. Tranzacționare cu criptomonede 24/7
 3. Custodie
 4. Raportare – performanță și situații financiare
Minimul pentru a deschide un cont standard este de 3.000 USD. Când am analizat pentru prima dată Bitcoin IRA, mai puțin de 10 monede puteau fi tranzacționate pe platforma Bitcoin IRA. Dar am fost încântați să vedem că compania sa adăugat constant la lista de active de -a lungul timpului și acum acceptă peste 60 de monede, inclusiv altcoins populare precum Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE), Solana .(SOL) și Polkadot (DOT).

Deschideți A New Saver IRA

De asemenea, puteți configura un nou IRA cu Bitcoin IRA . Ei au lansat recent un nou produs numit Saver IRA, care poate fi pornit cu un depozit minim de până la 100 USD.

Pentru a deschide unul dintre aceste conturi, va trebui să conectați un cont de economii sau un cont curent și să configurați contribuții recurente de cel puțin 100 USD. Depozitele dvs. lunare vor fi investite automat în criptomonedele pe care le-ați selectat.

Câștigați dobândă pe cripto-ul dvs

Clienții Bitcoin IRA își pot împrumuta și criptomoneda pentru a câștiga dobândă. Conform site-ului web Bitcoin IRA, puteți câștiga până la 6% dobândă pe cripto și numerar. Câștigurile sunt acumulate zilnic și plătite lunar. Comparați Bitcoin IRA cu alte conturi de economii cripto de top .

Cumpărați și vindeți Crypto pe mobil

Bitcoin IRA și-a lansat recent aplicația mobilă pe dispozitivele Apple și Android. Bitcoin IRA spune că este prima aplicație din lume care permite utilizatorilor să tranzacționeze criptomonede într-un cont de pensionare auto-direcționat. De asemenea, puteți utiliza aplicația pentru a vizualiza diagrame avansate, a configura alerte de preț personalizate și multe altele.
Recenzie Bitcoin IRA

Trebuie să formați un SRL?

Spre deosebire de alte companii care oferă criptomonede IRA, nu trebuie să creați un SRL pentru a conține un IRA auto-dirijat cu Bitcoin IRA . Este o soluție la cheie care face totul pentru tine.

Când mergi pe ruta IRA auto-dirijată, durează mai mult timp și costă mai mult. Prin comparație, este nevoie de aproximativ trei minute pentru a deschide un cont Bitcoin IRA, iar taxele sunt mai mici decât cele ale unui IRA auto-direcționat.

De ce tranzacționați Bitcoin într-un IRA?

Profiturile Bitcoin sunt impozitate la fel ca profiturile din tranzacționarea acțiunilor. Dacă acțiunile sunt deținute timp de un an sau mai puțin, câștigul este pe termen scurt și impozitat la cota de impozit pe venit obișnuită. Dacă este deținut mai mult de un an, câștigul este pe termen lung și impozitat la o cotă mult mai mică de 0%, 15% sau 20%, în funcție de venitul dvs.

Atunci când tranzacționați cu un IRA, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la impozite, deoarece câștigurile sunt scutite de impozite sau amânate. Cu un IRA tradițional, contribuțiile sunt scutite de impozite, iar impozitele sunt amânate pe câștiguri. Cu un IRA Roth, contribuțiile din venitul realizat au fost deja impozitate. Câștigurile sunt scutite de impozite pe un Roth.

Având în vedere volatilitatea majorității criptomonedelor, acestea sunt adesea deținute pentru mai puțin de un an, generând câștiguri mai mari pe termen scurt în acest proces – tranzacționarea într-un IRA îi adăpostește pe aceștia.câștiguri de capital din impozite.

Există taxe?

Recenzie Bitcoin IRA

Bitcoin IRA percepe în principal trei taxe diferite. Acestea sunt:

 • Comision unică de constituire : 5,99% din fondurile depuse
 • Taxă de tranzacționare : 2% pentru toate comenzile de cumpărare și vânzare
 • Comision de cont : 0,08% din activele gestionate (facturate lunar)
Există, de asemenea, o varietate de taxe de servicii diverse care pot fi toate evitate, cum ar fi taxele pentru firele interne sau internaționale. Puteți vedea programul complet de taxe aici .

Cum se compară Bitcoin IRA?

Recenzie Bitcoin IRA

Alto și Rocket Dollar sunt doi dintre cei mai mari competitori ai Bitcoin IRA. Ambele companii vă vor permite să investiți în aproape orice în interiorul contului dvs. de pensionare auto-direcționat, în timp ce Bitcoin IRA în prezent acceptă doar cripto și aur.

Pentru conturile mai mici, taxa bazată pe AUM a Bitcoin IRA (0,08%) ar trebui să coste aproximativ la fel ca taxele lunare fixe ale lui Alto și Rocket Dollar (care variază de la 10 USD la 30 USD). Cu toate acestea, pe măsură ce contul tău crește, și taxa lunară cu Bitcoin IRA va crește.

Dacă investiția în cripto este scopul tău principal, Alto este o alternativă puternică la Bitcoin IRA, deoarece are o integrare directă cu Coinbase . Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că Rocket Dollar este în prezent singura dintre aceste trei companii care vă va permite să investiți într-un Solo 401(k) auto-dirigit.

Sigla Bircoin IRA

Sigla Alto IRA

RocketDollar

Evaluare

Tipuri de cont

IRA-uri

IRA-uri

IRA sau Solo 401ks

Taxa de instalare

5,99% din depozit

0 USD

360 USD până la 600 USD

Taxa de cont

0,08% (facturat lunar)

10 USD până la 25 USD/lună

15 USD până la 30 USD/lună

Opțiuni de investiții

Cripto și aur

Robust

Robust

Cum deschid un cont?

Recenzie Bitcoin IRA

Puteți vizita site-ul web Bitcoin IRA pentru a deschide un cont . Bitcoin IRA spune că procesul durează mai puțin de trei minute și constă din următorii pași:
 1. Deschideți un cont Bitcoin IRA
 2. Transferați fonduri IRA
 3. Începeți să tranzacționați criptomonede

Înrudit: Vezi cum se compară Bitcoin IRA cu alegerile noastre pentru cele mai bune site-uri de tranzacționare Bitcoin .

Sunt banii mei în siguranță?

Recenzie Bitcoin IRA

Bitcoin IRA folosește BitGo Trust pentru custode. BitGo Trust este cel mai mare procesor de tranzacții Bitcoin în lanț. În plus, toate activele aflate în custodia BitGo Trust sunt asigurate pentru până la 700 de milioane de dolari. Activele sunt, de asemenea, stocate offline în tehnologia de stocare la rece 100%, în seifuri de clasă 3 de bancă. Stocarea BitGo Trust are o evaluare SOC 2, Tip 2.

Cum pot contacta Bitcoin IRA?

Recenzie Bitcoin IRA

Puteți suna la 877-936-7175 pentru a vorbi cu cineva din echipa generală de servicii pentru clienți a Bitcoin IRA. Sau dacă doriți să vorbiți cu un specialist, vă puteți programa aici .
Captură de ecran a calendarului de consultare al Bitcoin IRA
În momentul în care scriu, Bitcoin IRA nu are un profil Trustpilot. Cu toate acestea, este acreditat de Better Business Bureau (BBB) și are în prezent un rating A+.

Merita?

Da, dacă doriți să tranzacționați criptomonede în IRA dvs., doriți ca cineva să configureze complet contul și sunteți confortabil cu taxele, Bitcoin IRA ar putea fi ceea ce căutați. Sunt foarte sigure, au asistență telefonică și fac întregul proces ușor.

Dar dacă doriți să utilizați IRA pentru a investi în mai multe active alternative decât doar criptomonede, un furnizor de IRA auto-direcționat precum Alto sau Rocket Dollar va fi o alegere mai bună.

Întrebări frecvente Bitcoin IRA

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le pun despre Bitcoin IRA:

Pot cumpăra Ethereum în contul meu Bitcoin IRA?

Da, Ethereum este unul dintre cele peste 60 de active pe care platforma le acceptă în prezent.

Conturile de dobândă ale Bitcoin IRA au perioade de blocare?

Nu, vă puteți retrage bunurile în orice moment.

Pot transfera criptomonede în contul meu Bitcoin IRA?

Nu, regulile actuale IRS interzic Bitcoin IRA să permită deținătorilor de cont să transfere active în criptomonede dintr-un schimb de schimb sau portofel extern.

Pot să cumpăr aur real în Bitcoin IRA?

Da, Bitcoin IRA vă permite să cumpărați drepturi de proprietate asupra lingourilor de aur fizice de calitate investițională care sunt stocate în unele dintre cele mai bune facilități de seif pentru lingouri ale Brink.

Caracteristici Bitcoin IRA

Servicii

 • Transferul unui IRA existent la Bitcoin IRA
 • Tranzacționare cu criptomonede 24/7
 • Investiții automate în criptomonede
 • Custodie
 • Raportare
 • Împrumut cu criptomonede și plăți recurente ale dobânzilor

Monede acceptate

60+

Taxe

 • Taxă de configurare: în general 5,99% din depozitul inițial
 • Comision de tranzacționare: 2%
 • Comision de cont: 0,08% (facturat lunar)

Țări sprijinite

50+

Depozit minim

IRA transferată: 3.000 USD

Noua IRA Saver: 100 USD

Cont cu dobândă: 10.000 USD

Rate la programul de câștig de dobândă

Pana la 6%

Plafoane de investiții

Nici unul

Asigurare Custodia

Da, până la 100 de milioane de dolari

Caracteristici de securitate

Stocare de investiții 100% offline

Certificare de securitate SOC 2 Tip 2 pentru portofel digital

Asigurare Custodia

Da, până la 100 de milioane de dolari

Număr de telefon al Serviciului Clienți

1-877-936-7175

Disponibilitatea aplicației mobile

Nici unul

Promoții

Nici unul

Bitcoin IRA este o platformă care oferă tranzacționare cu criptomonede 24/7 în interiorul unui IRA, cu minime de investiții reduse și asigurare solidă de custodie.

PRO

 • Tranzacționare 24/7
 • Asigurare de custodie de 100 de milioane de dolari
 • Stocare 100% offline
 • Instrumente automate de investiții

CONTRA

 • Solo 401(k) nu sunt acceptate
 • Mai puține opțiuni de investiții decât alți furnizori de IRA auto-direcționați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *