suport@creditpe.net

Promovarea afacerii în 2021. Cele mai bune optiuni

Promovarea afacerii in 2021

Determinarea modului în care abordezi promovarea afacerii în 2021 poate fi o provocare continuă. Dacă afacerea este nouă , este posibil să nu știi cum să faci publicitate pentru a face cunoscut numele. Dacă ești pe piață de mai mult timp , este posibil să te întrebi cum să promovezi afacerea în mod eficient, atunci când metodele promoționale pe care le- ai folosit întotdeauna nu funcționează prea bine.

Modul în care clienții cumpără ceea ce vinzi s-ar putea să se fi schimbat, nevoile lor pot fi diferite sau îți lipsesc clienții mai tineri și noi. Indiferent de circumstanțele , ai nevoie de tactici dovedite de publicitate și marketing pentru a gă și noi clienți . Acestea trebuie să includă un mix de marketing tradițional și digital. Mai jos poți vedea cât de simplă poate fi promovarea afacerii în 2021.

* Dacă ai deja o companie activă poți trece direct la punctul 4 *

1. Creati un brand si o sigla

Promovarea afacerii in 2021

Promovarea afacerii în 2021

Nu va lăsăți păcăliți de cât de simplist poate părea acest prim sfat. Recunoașterea pe scară largă a mărcii este obiectivul dvs. final, iar afacerea trebuie să inspire credibilitate și să îi convingă pe ceilalți să răspândească vestea despre muncă dvs.

Trebuie să creați un brand pe care să va puteți construi de la început. Începeți prin a face inventarul propunerii de valoare unice a companiei dvs., a personalității acesteia și a valorilor care o definesc. Apoi, puteți începe să va gândiți la marca dvs. vizuală.

Angajarea unei firme de design poate fi costisitoare, dar există servicii populare de design crowdsourced pe web, cum ar fi crowdspring, care oferă o selecție de modele de logo personalizate pentru marca dvs. și la un preț accesibil. Marca dvs. vizuală poate evolua odată cu afacerea dvs., dar trebuie să începeți cu ceva pe care să va puteți construi reputația companiei.

De ce sa faci un logo pentru afacerea ta online

2. Website-ul afacerii

Promovarea afacerii in 2021

Promovarea afacerii în 2021

Configurarea unui site web este relativ ușoară. Asigurarea faptului că este atractivă, funcțională, accesibilă și compatibilă cu dispozitivele mobile poate face că afacerea dvs. să pară profesională. Există multe servicii de site-uri web accesibile pe care le puteți utiliza pentru a va face afacerea online rapid și cu costuri reduse.

Aceste servicii oferă șabloane de site-uri web gata făcute, cu funcții de generare de potențiali clienți, sigle gratuite și alte caracteristici. Sau, dacă preferați să aveți mai mult control asupra site-ului dvs., puteți folosi oricând WordPress, cel mai popular (și complet gratuit) sistem de gestionare a conținutului din lume. Datorită selecției largi de teme WordPress disponibile pentru site-urile profesionale de afaceri, oricine poate configura cu ușurință un site complet funcțional și proiectat expert. Costul general al unui site poate varia de la tipul de design și funcție. În plus, înainte de a va comercializa site-ul web prin orice canal online, asigurați-va că metadatele dvs. sunt corecte și respectă instrucțiunile Google Webmaster.

Nu uitați, de asemenea, să puneți totul pe site-ul dvs. web. De exemplu, dacă rezervați un stand la un târg, cereți echipei dvs. să poarte tricouri cu logo-ul, numărul de telefon și detaliile site-ului pe spate. Puteți chiar să va vopsiți mașină cu sigla companiei și să includeți datele de contact ale mărcii dvs.

Ce este WordPress? Cum sa iti faci un website?

3. Articole de papetarie

Promovarea afacerii in 2021

Promovarea afacerii in 2021

Ai brandul tău, ai logo-ul tău – acum să-l faceți vizibil. Doriți să creați cea mai puternică asociere posibilă între sigla dvs. și branding și afacerea dvs. reală .Aici intră în joc staționarea afacerilor. Imprimați cărți de vizită, comandați hărtii cu antet și plicuri – puteți chiar să obțineți o mașînă de afișat pentru a imprimă marca companiei dvs. pe toate mesajele trimise.

Asigurați-va că ați afișat site-ul web pe cartea de vizită, în partea de jos a e-mailurilor, tipărite pe toate copiile publicitare fizice care părăsesc biroul. Cel mai bun mod de a scoate cuvântul este să stabiliți imagini mentale cu compania dvs.

4. Unde recomandăm promovarea afacerii in 2021

Deja ai îndeplinit acești pași sau ai o companie pe care vrei să o crești? Un răspuns pe care nu ți-l va da nimeni este o platformă de afiliere. Ce este o platformă de afiliere? Este cel mai bun mod prin care te asiguri ca afacerea ta ajunge la cât mai mulți oameni, și cel mai important, va genera vânzari. Față de metodele tradiționale de promovare, avantajul este că vei plăti un comision, pe care tu il fixezi, doar atunci când vinzi un produs. Așa de simplu este!

O platformă de afiliere se împarte in advertiseri – companiile care doresc promovare/vânzări, și afiliați – cei care vor promova advertiserii. Afiliații au tot interesul să îți facă cunoscut brandul și vor munci pentru asta, iar modalitățile pin care ei pot face asta sunt multiple.

Poți vedea cum se descurcă afiliații care aplică pentru o colaborare, deci poți face o selecție. De asemenea, poți trimite solicitări de colaborare celor care crezi că merită.

Totul despre Marketing Afiliat

2performant retea de afiliere Promovarea afacerii în 2021

Cea mai bună platformă din Romania este 2Performant, deoarece are un sistem bine pus la punct, și destule opțiuni pentru ca un advertiser să pună la dispoziția unui afiliat link-uri, bannere, feed-uri de produse pe care acesta să le poată importa într-un website construit în WordPress, spre exemplu, dar funcționează pe orice modalitate de online marketing.

Avantaje

 • Ai acces la o comunitate de mii de afiliați ce te pot promova online sau chiar pot deveni clienții tăi.
 • Afilierea îți poate crește vânzările cu 15%-20%.
 • Plătești afiliații doar pentru comenzile finalizate.
 • Vrei să afle lumea de magazinul tău? Primești mai mult trafic din surse noi și diverse. În plus, traficul ce nu convertește este GRATUIT!
 • Tu stabilești regulile jocului. Tu îți selectezi afiliații și tu decizi ce comision vrei să oferi.
 • Știi mereu cum stau lucrurile: de unde vin vânzările, cine și unde îți promovează magazinul.
 • Contractele pe hârtie sunt de domeniul trecutului. Folosești platforma ca să lucrezi cu zeci sau sute de parteneri și primești O SINGURĂ factură.

Ce îți oferă platforma

 • Statistici în timp real și un dashboard cuprinzător. Fii mereu la curent cu ce se întâmplă
 • Cod de tracking. Primești ajutor pentru implementarea mai rapidă în site-ul tău.
 • Secțiune de Promoții ca să îți prezinți campaniile de reduceri și oferte speciale
 • Creare de feeduri de produse pentru a scoate mai multe produse în față
 • Metode de plată variate de dragul simplității și confortului
 • Sistem de mesagerie internă ca să îți tii comunitatea mai aproape
 • Condiții preferențiale pentru a te bucura de flexiblitate
 • Tool de încarcare bannere pentru o comunicare de brand așa cum vrei tu
 • API pentru magazinele mari ce au nevoie de automatizări
 • Comunitate Facebook intră în dialog cu afiliații pe grupul Facebook “Primii Pași în Afiliere“. Prezintă-ți programul de afiliere.

Cum începi?

1

Intri pe 2Performant.ro. Completezi formularul. Echipa 2Performant evaluează dacă afilierea te poate ajuta să îți crești traficul și vânzările.

2

Aplicația ta este analizată și, dacă ești eligibil, te anunță să-ți alimentezi contul cu o sumă minimă necesară pentru acoperirea primelor comisioane ale afiliaților (245 Eur+TVA).

3

Lansează programul tău de afiliere. Te ajută cu recomandări personalizate, inclusiv suport în instalarea codului de tracking.

*Acest cod îţi va spune cu precizie cine a adus o vânzare, pentru ce produse, când şi de unde a venit acest cumpărător şi cât te costă această tranzacţie.

 

Abonamentul Performer îți dă acces la toate uneltele necesare unui program de afiliere de succes:

Abonament Start Up

Prima lună gratuită

 • număr nelimitat de afiliați – poți colabora cu oricâți afiliați poți convinge să se înscrie în programul tău;
 • 10 invității/luna către afiliații din Affiliate Ranking – Affiliate Ranking este singurul loc în care poți vedea și invita cei mai buni afiliați ordonați în funcție de numărul de vânzări generate în ultimele 3 luni;
 • Afisare in Advertiser Ranking – magazinul tău va fi afișat alături de toți clienții 2Performant și va fi vizibil pentru toți afiliații care își caută parteneri. Advertiser Ranking este actualizat în timp real și afișează cele mai bune magazine;
 • Recrutare afiliați – ai acces la o funcționalitate a platformei care îți permite să recrutezi afiliați din afară platformei și să-ți reduci astfel comisionul de rețea de 5 ori;
 • 1 Mesaj/luna care se trimite către toți afiliații tăi odată, prin platforma; mesajele one-to-one între ține și afiliații tăi sunt nelimitate;
 • Statistici în timp real;
 • Includere în newsletter-ul trimis către toată baza noastră de date în care anunțăm programele nou lansate;
 • Suport standard prin email & telefon;

Costuri

 • €99 taxa de configurare – se plătește o singură dată atunci când se lansează programul de afiliere;
 • €145 depozit inițial – suma minimă necesară activării programului de afiliere;
 • €29/luna
 • Comision de rețea* care este calculat că procent de 40% din comisionul oferit afiliatilor. În 2019, comisionul mediu de rețea este de 1,97% din vânzări și diferă în funcție de categoria de produse;
 • €100 implementare cod de tracking – serviciu opțional.

Abonament Performer 

Prima lună gratuită

 • număr nelimitat de afiliați – poți colabora cu oricâți afiliați poți convinge să se înscrie în programul tău;
 • 20 invității/luna către afiliații din Affiliate Ranking – Affiliate Ranking este singurul loc în care poți vedea și invita cei mai buni afiliați ordonați în funcție de numărul de vânzări generate în ultimele 3 luni;
 • Afișare în Advertiser Ranking – magazinul tău va fi afișat alături de toți clienții noștrii și va fi vizibil pentru toți afiliații care își caută parteneri. Advertiser Ranking este actualizat în timp real și afișează cele mai bune magazine;
 • Recrutare afiliați – ai acces la o funcționalitate a platformei care îți permite să recrutezi afiliați din afară platformei și să-ți reduci astfel comisionul de rețea de 5 ori;
 • 2 Mesaje/luna care se trimit către toți afiliații tăi odată, prin platforma; mesajele one-to-one între ține și afiliații tăi sunt nelimitate;
 • 1 promoție/luna – platforma 2Performant are o secțiune specială unde iți poti anunța TOȚI afiliații activi despre promoțiile derulate;
 • 1 feed de produse care poate să conțînă maximum 10.000 de produse;
 • Statistici în timp real;
 • Includere în newsletter-ul trimis către toată baza noastră de date în care anunțăm programele nou lansate;
 • Suport standard prin email & telefon;

Costuri

 • €99 taxa de configurare – se plătește o singură dată atunci când se lansează programul de afiliere;
 • €245 depozit inițial – suma minimă necesară activării programului de afiliere;
 • €49/luna
 • Comision de rețea* care este calculat că procent de 40% din comisionul oferit afiliatilor. În 2019, comisionul mediu de rețea este de 1,97% din vânzări și diferă în funcție de categoria de produse;
 • €100 implementare cod de tracking – serviciu opțional

 

Abonament Plus – Pentru cei cu marketingul in sange

 • număr nelimitat de afiliați – poți colabora cu oricâți afiliați poți convinge să se înscrie în programul tău;
 • 60 invității/luna către afiliații din Affiliate Ranking – Affiliate Ranking este singurul loc în care poți vedea și invita cei mai buni afiliați ordonați în funcție de numărul de vânzări generate în ultimele 3 luni;
 • Afișare în Advertiser Ranking – magazinul tău va fi afișat alături de toți clienții noștrii și va fi vizibil pentru toți afiliații care își caută parteneri. Advertiser Ranking este actualizat în timp real și afișează cele mai bune magazine;
 • Recrutare afiliați – ai acces la o funcționalitate a platformei care îți permite să recrutezi afiliați din afară platformei și să-ți reduci astfel comisionul de rețea de 5 ori;
 • 4 Mesaje/luna care se trimit către toți afiliații tăi odată, prin platforma; mesajele one-to-one între ține și afiliații tăi sunt nelimitate;
 • 4 promoții/luna – platforma 2Performant are o secțiune specială unde îți poți anunță TOȚI afiliații activi despre promoțiile derulate;
 • 5 feed-uri de produse care pot conține în total un maximum de 100.000 produse;
 • Statistici în timp real;
 • Includere în newsletter-ul trimis către toată baza noastră de date în care anunțăm programele nou lansate;
 • Suport dedicat prin email & telefon. Vei păstra legătură cu o persoană dedicată programului tău de afiliere din partea 2Performant;
 • Rapoarte lunare;
 • Recomandări personalizate cu privire la programul tău de afiliere din partea managerului de cont, în limita a 2 ore/lună.

Costuri

 • €99 taxa de configurare – se plătește o singură dată atunci când se lansează programul de afiliere;
 • €245 depozit inițial – suma minimă necesară activării programului de afiliere;
 • €99/luna
 • Comision de rețea* care este calculat că procent de 40% din comisionul oferit afiliaților. În 2019, comisionul mediu de rețea este de 1,97% din vânzări și diferă în funcție de categoria de produse;
 • €100 implementare cod de tracking – serviciu opțional.

 

Abonament Enterprise

 • număr nelimitat de afiliați – poți colabora cu oricâți afiliați poți convinge să se înscrie în programul tău;
 • 100 invității/luna către afiliații din Affiliate Ranking – Affiliate Ranking este singurul loc în care poți vedea și invita cei mai buni afiliați ordonați în funcție de numărul de vânzări generate în ultimele 3 luni;
 • Afișare în Advertiser Ranking – magazinul tău va fi afișat alături de toți clienții noștrii și va fi vizibil pentru toți afiliații care își caută parteneri. Advertiser Ranking este actualizat în timp real și afișează cele mai bune magazine;
 • Recrutare afiliați – ai acces la o funcționalitate a platformei care îți permite să recrutezi afiliați din afară platformei și să-ți reduci astfel comisionul de rețea de 5 ori;
 • 5 Mesaje/luna care se trimit către toți afiliații tăi odată, prin platforma; mesajele one-to-one între ține și afiliații tăi sunt nelimitate;
 • 5 promoții/luna – platforma 2Performant are o secțiune specială unde îți poți anunță TOȚI afiliații activi despre promoțiile derulate;
 • număr nelimitat de feed-uri de produse fără restricții cu privire la numărul de produse;
 • Statistici în timp real;
 • Includere în newsletter-ul trimis către toată baza noastră de date în care anunțăm programele nou lansate;
 • Suport dedicat prin email & telefon. Vei avea alocată o persoană dedicată programului tău de afiliere din partea 2Performant;
 • Rapoarte lunare detaliate în Dată Studio;
 • Manager de cont dedicat care îți va oferi consultanță și recomandări personalizate cu privire la programul tău de afiliere, în limita a 15 ore/luna;
 • €100 implementare cod de tracking – serviciu opțional

Costuri

 • €99 taxa de configurare – se plătește o singură dată atunci când se lansează programul de afiliere;
 • €245 depozit inițial – suma minimă necesară activării programului de afiliere;
 • €499/luna
 • Comision de rețea* care este calculat că procent de 40% din comisionul oferit afiliaților. În 2019, comisionul mediu de rețea este de 1,97% din vânzări și diferă în funcție de categoria de produse.

 

*  Comisionul de rețea este un cost al programelor de afiliere din 2Performant și reprezintă o suma procentuală aferentă comisioanelor generate. Comisionul de rețea se adaugă la comisionul oferit afiliaților.

De exemplu, dacă ai un abonament care include 40% comision de performanță și oferi 10% pentru toate vânzările, iar prin afiliere s-a înregistrat o vânzare de 100RON, din acea vânzare tu oferi afiliatului 10RON + comisionul de rețea de 40% din comisionul inițial, adică 4RON = 14RON comision total de plătit.

Accesează acest link pentru a începe promovarea afacerii tale.

Recomandare: Idee de afacere în 2021: Franciza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *