suport@creditpe.net

Programe de afiliere Pay Per Lead in Romania

Programe de afiliere Pay Per Lead

In acest articol vom vorbi despre cele mai profitabile programe de afiliere Pay Per Lead din Romania. Dar mai intai sa vedem ce este si cum functioneaza.

Pay per lead (PPL) este un tip de program de marketing afiliat in care un agent de marketing(advertiser) plateste un afiliat (publisher) in functie de numarul de potentiali clienti trimisi catre advertiser. Pay Per Lead este o schema de plata pentru marketingul online in care afiliatul este platit pentru fiecare lead generat care indeplineste criteriile. Lead-ul este evaluat in functie de calitate sau apropierea de a deveni un client.

Un potential client convertit este asemanator unui potential client, de exemplu, cineva care s-a inscris pentru un serviciu sau a descarcat software, dar nu a efectuat achizitii efective. Oportunitatile sunt definite ca evenimente de conversie, cum ar fi inscrierea pentru a primi e-mailuri sau utilizarea formularului de contact al advertiser-ului. Cu cat plata este mai mare, cu atat lead-ul este mai greu de obtinut, ceea ce inseamna ca potentialul client are de facut lucruri mai complexe decat abonarea la un newsletter sau completarea unui formular. Fiecare advertiser are specificate conditiile de validare a unui lead. 

 *  Inainte de aprofundarea subiectului PPL, recomand acest articol despre marketingul afiliat. *

Cum devii afiliat in programe PPL?

Primul pas este sa iti faci cont pe o platforma de afiliere(affiliate network), unde vei gasi advertiseri care fie platesc comision din vanzari, fie au o plata fixa pentru un lead generat. O platforma de afiliere actioneaza ca intermediar intre editori (afiliati) si programe de afiliere/ comercianti. Permite editorilor de site-uri web sa gaseasca si sa participe mai usor la programe de tip afiliat care sunt potrivite pentru site-ul lor web (si astfel genereaza venituri din acele programe) si permite site-urilor web care ofera programe de afiliere (de obicei comercianti online) sa ajunga la un public mai larg prin promovarea editorilor care participa la reteaua afiliata.

Pentru site-urile din afara, oferta este mult mai bogata. Sunt mai multe retele de afiliere si comercianti giganti de promovat, precum Godaddy sau Hostgator. In Romania, din pacate, exista doar doua retele pentru afiliati / advertiseri: 

2Performant

Profitshare

 *  Poti sa citesti despre aceste platforme in acest articol Platforme de marketing afiliat in Romania  *

Top Programe de afiliere Pay Per Lead

Programe de afiliere Pay Per Lead

Platforma de afiliere 2Performant are cel mai mare comision / lead din Romania. Conditia este ca in termen de 90 de zile de la accesarea link-ului de afiliat persoana trebuie sa lanseze un cont de advertiser pe platforma.

Categorie : Altele

100 EUR comision / lead

Platforma: 2Perfomant

Programe de afiliere Pay Per Lead

Cea dea doua platforma de afiliere se lauda si ea un un comision generos.

Categorie: Servicii

30 – 200 RON comision / lead

Platforma: Profitshare

Programe de afiliere Pay Per Lead

Smile Credit este un IFN ce ofera credite cu sume intre 200 si 2000 RON.

Creditele rapide sunt cea mai buna solutie pentru nevoi financiare mici si urgente. Mic inseamna redus în raport cu veniturile lunare ale fiecarui solicitant.

Categorie: Servicii Financiare & Bancare

65 RON comision / lead

Platforma: Profitshare

pay per lead

Grupul Barlinek este lider în producţia de parchet stratificat în lume, şi are o capacitate de producţie de peste 12 mln de m2 anual.

Cel mai important produs oferit este parchetul tiplu stratificat Barlinek – din specii de lemn nobil european şi exotic. Parchetul este vândut în 75 de ţări de pe 6 continente.

Grupul, produce de asemenea parchet certificat pentru facilităţi sportive, plinte pentru pardoseli si si biocombustibili : peleti şi brichete din lemn pentru şeminee, bine cunoscute pentru calitatea acestora.

Categorie : Home&Garden

60 RON comision / lead

Platforma: 2Perfomant

credit rapid online

Viva Credit IFN SA este prima companie din Romania specializata in Credite Pana la Salariu® – imprumuturi rapide, oferite online. Misiunea noastra este sa oferim o solutie rapida si convenabila pentru finantarea nevoilor urgente ale fiecarui client.

Categorie : Financial services

40 RON comision / lead

Platforma: 2Perfomant

vreaulanova

Nova Power & Gas, companie romaneasca, activa pe piata de energie electrica si gaze naturale inca din 2007, vine in spijinul consumatorilor casnici cu o oferta integrata de servicii, cu accent pe eficientizarea costurilor.

La Nova Power & Gas, contractarea are loc exclusiv online, iar tot procesul consta in cativa pasi simpli si intuitivi, fara drumuri in plus.

Categorie : Altele

30 RON comision / lead

Platforma: 2Perfomant

credit rapid

Credit Fix IFN ofera credite rapide pe termen scurt. Pentru a putea solicita un credit rapid, un client, trebuie doar sa selecteze suma si perioada dorita pe site-ul www.creditfix.ro. si sa completeze cererea de credit.

Categorie : Financial services

30 RON comision / lead

Platforma: 2Perfomant

 

vinde telefonul

Platforma Flip.ro este primul marketplace de telefoane second-hand din Romania si apare ca o alternativa simpla, sigura si digitala de comercializare a smartphone-urilor, ce ofera avantaje atat vanzatorilor, cat si cumparatorilor.

Totul in doar trei pasi simpli:
1) Intri pe Flip.ro si afli instant cat valoreaza telefonul pe care il vinzi
2) Chemi curierul sau lasi personal telefonul la unul dintre cele 22 de puncte de drop off din Bucuresti si din tara
3) Alegi metoda prin care iti doresti sa primesti banii dupa vanzare, iar noi ne ocupam de restul

Categorie : Electronics IT&C 

20 RON comision / lead

Platforma: 2Perfomant

Programe de afiliere Pay Per Lead

Lensa.ro este cel mai mare magazin online de optica din Romania, specializat pe lentile de ochelari de soare, rame de vedere, contact si lentile colorate. Peste 100 branduri renumite disponibile in portofoliu.

Categorie : Electronics IT&C 

15 RON comision / lead

Comision vanzare: 10%

Platforma: 2Perfomant

Programe de afiliere Pay Per Lead

Reefkig Budgets reprezinta o solutie de management, control si supraveghere a bugetelor campaniilor de promovare, se integreaza cu Google Ads si Facebook Business Manager, preluand live informatii despre investitiile in campaniile de promovare. Solutia are ca scop evitarea si reglarea din timp a abaterilor fata de bugetul media planificat si castigarea timpului petrecut altfel pe taskuri repetitive de valoare medie.

Categorie : Software 

10 RON comision / lead

Platforma: 2Perfomant

facturi gestiune

Facturis Online este un program de facturare si gestiune stocuri care corespunde intru-totul cerintelor pietei, fiind printre putinele programe care ofera optiunea de gestiune stocuri online. Aceasta aplicatie de facturare si stocuri in cloud functioneaza pe orice device : calculator, laptop, telefon, tableta.

Categorie: Servicii

10 RON comision / lead

Platforma: Profitshare

 * Poate de intereseaza si acest ghid despre cum sa generezi un venit pasiv: Bani-pe-Net *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *