suport@creditpe.net

Platforme de marketing afiliat in Romania

platforme marketing afiliat

  In acest articol, intram in zona cu platforme de Marketing Afiliat – fenomenul care, in cotextul pandemiei, a luat amploare. Si oricum totul ia directia „Online”, totul se muta usor-usor in spatiul virtual. Chiar si in Romania deja a devenit o sursa importanta de bani, in functie de priceperea fiecaruia si timpul acordat. In prezent exista doar doua retele notabile pentru afiliatii din Romania. Acestea sunt 2Performant si Profitshare. In strainatate sunt mult mai multe si mai dezvoltate, precum CJ.com, Shareasale si altele.  In acest articol, va voi prezenta cele doua platforme din Romania.

Citeste aici articolul dedicat exclusiv Marketing-ul Afiliat.

2performant retea de afiliere

2Performant este o platforma puternica de marketing afiliat cu o interfata stabila, intuitiva si usor de utilizat. Platforma a fost dezvoltata folosind cea mai recenta tehnologie pentru a oferi date exacte, dar si pentru a reuni agentii de publicitate si afiliatii care cauta performante in marketingul afiliat.

Platforma ofera acces la orice piata din Europa si din intreaga lume – putem inregistra vanzari si comisioane in mai mult de 20 de valute cu plata in RON sau EURO. Avem peste 600 de clienti din Romania, dar si din Bulgaria, Polonia, Republica Ceha, Ungaria, Slovacia.

Incepand din august 2016, toti utilizatorii 2Parale au fost migrati catre 2Performant.

Proiectul 2Parale a fost anuntat pentru prima data de fondatorul Radu Spineanu in decembrie 2008 la NetCamp si in februarie 2009 a primit prima runda de finantare.

La sfarsitul anului 2009, afacerea a fost preluata de antreprenorii Dorin Boerescu si Daniel Enache si a fost impartita in doua companii. In acest moment, serviciile 2Parale sunt furnizate de 2Performant Network SA, o companie care detine licenta exclusiva pentru utilizarea platformelor 2Parale si 2Performant in Romania.

In prezent, sunt inregistrati peste 550 de publisheri activi, din multiple categorii precum electronice, articole vestimentare, articole pentru copii, credite, home&garden, carti, telecom etc, din care afiliatii pot alege. Tot ce ai de facut este sa iti faci un cont de afiliat, te duci in lista de publisheri si aplici la cei din nisa care te intereseaza. Apoi ramane sa iti alegi metoda de promovare. 

Click aici pentru a ajunge la 2Performant

 

platforma marketing afiliat

Profitshare este a doua optiune in platforme de marketing afiliat ce permite afiliatilor realizarea promovarii online pentru advertiseri pentru a castiga bani.

De fiecare data cand un advertiser inregistreaza o conversie ca urmare directa a recomandarii sau a influentarii deciziei unui utilizator de internet, prin promovarea pe care un afiliat o realizeaza folosind instrumentele de promvoare generate prin platforma Profitshare, acest afiliat va fi recompensat cu un comision in Profitshare de catre respectivul advertiser.

Conversia poate reprezenta o vanzare sau un lead (completare formular) iar comisioanele se vor acorda doar pentru conversii.
Click-urile sunt afisate doar din motive statistice.

Comisioanele pot fi calculate ca procent dintr-o vanzare mijlocita de afiliat, in cazul vanzarii de produse/servicii de catre un advertiser, sau ca suma fixa, de regula in cazul lead-urilor.
Lead-urile sunt toate acele conversii urmarite de advertiseri, pentru care promovarea directa vizeaza altceva decat realizarea de vanzari, cum ar fi completarea unui formular, aplicarea pentru un credit la o banca folosind website-ul acestora, o programare samd.

Prin intermediul platformei, Profitshare pune la dispozitie tehnologia necesara ca afiliatii sa poata promova advertiserii si acestia sa ii poata recompensa.
De asemenea, platforma Profitshare va intermedia transferul comisioanelor obtinute de la advertiseri la afiliati, intr-un sistem centralizat, astfel incat un afiliat sa poata promova cu usurinta mai multi advertiseri si sa incaseze castigurile mai usor, direct in contul bancar.

Click aici pentru a ajunge la Profitshare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *