suport@creditpe.net

Platforma eToro. Recenzie. Păreri

platforma etoro creditpe.net

Fondată în 2007 și cu sediul în Marea Britanie, platforma eToro are peste 17 milioane de utilizatori în aproximativ 100 de țări, inclusiv milioane de utilizatori înregistrați în 43 de state americane și Washington, DC începând cu 2018. La început, eToro a fost o platformă de forex intensivă în materie de grafică. și a adaptat aceste instrumente pentru tranzacționarea criptelor. Clienții din afara SUA pot tranzacționa clase de active suplimentare, cum ar fi contracte pentru diferență (CFD-uri) și stocuri pe o varietate de burse. În această revizuire, vom apela la diferitele capacități ale eToro pentru rezidenții SUA față de clienții non-SUA.

 • eToro și-a propus să devină publică printr-o fuziune SPAC.
 • SPAC este condus de Betsy Cohen, președintele Fintech Acquisition Corp IV
 • Aproximativ 650 de milioane de dolari au fost strânși de investitori, inclusiv Fidelity Management & Research, ION Investment Group, Softbank Vision Fund II, Third Point LLC și Wellington Management.
 • eToro a fost evaluat la aproximativ 10,4 miliarde de dolari.

Platforma eToro este bine adaptată pentru cei cu o înțelegere de bază a tranzacționării valutare și criptomonede. Taxa de retragere mult neplăcută a fost eliminată pentru clienții din SUA, deși există încă o taxă de 5 USD pentru clienții din alte țări.

 

Pentru cine este destinată platforma eToro

EToro are o platformă intensivă de grafică, care deservește comercianții de criptomonede din SUA. Clienții din afara SUA pot tranzacționa acțiuni și contracte pentru diferență. Caracteristica cheie a acestei platforme proprietare unice este ușurința în care un client individual este capabil să implementeze tranzacționarea copiilor. Platforma eToro are traderi care doresc să fie copiați și care respectă regulile de control al riscurilor. Această accesibilitate permite apoi deținătorilor de conturi cu amănuntul să imite tranzacțiile și strategiile de tranzacționare ale celor mai de succes clienți, automat și în timp real. Trebuie remarcat faptul că tranzacționarea copiilor în sine nu are nicio garanție nici a câștigurilor, nici a pierderilor.

În prezent, firma nu oferă tranzacționare de capitaluri proprii pentru clienții din SUA. Când se va întâmpla acest lucru, vom actualiza recenzia noastră.

Pro
 • 15 criptomonede care pot fi tranzacționate 24/7
 • Site web și aplicație mobilă ușor de utilizat
 • Comunitate excelentă pentru comercianții de criptomonede

Contra
 • Spreadurile pentru tranzacționarea criptomonedelor sunt relativ largi
 • Minim 25 USD pentru a cumpăra orice criptomonedă
 • Minime relativ ridicate necesare pentru majoritatea tranzacționării copiilor

 

Argumente pro explicate

 • Acces la Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin și XRP.
 • Site-ul web și aplicația mobilă sunt aproape identice, dispuse atractiv și ușor de navigat.
 • Comercianții pot vedea ce fac alții de pe platformă și pot urma recomandările anumitor membri care vă permit să copiați tranzacțiile lor.

 

Argumente Contra explicate 

 • Nu se percep comisioane explicite, dar tranzacțiile se execută cu spread-uri specifice care variază de la monedă la monedă.
 • Achiziția minimă pentru orice criptomonedă este de 25 USD, ceea ce face dificilă pentru conturile mai mici să își împartă soldurile pe mai mult decât un număr mic de monede.
 • Deși puteți urmări tranzacțiile unor traderi importanți, va trebui să aveți un sold mai mare pentru a le copia tranzacțiile. Majoritatea necesită minimum 200 USD pentru fiecare tranzacție copiată.

 

Utilizare

Deschiderea unui cont nou este simplă și poate fi realizată online. După ce ați trimis toate informațiile solicitate, poate dura câteva zile până când identitatea dvs. va fi verificată și contul dvs. va fi deschis. Depozitul minim pentru rezidenții din Algeria este de 5.000 USD. Locuitorii din toate celelalte țări necesită 1.000 de dolari pentru a deschide un cont (o creștere temporară față de cei 200 de dolari obișnuiți, potrivit site-ului eToro). eToro folosește Plaid pentru a conecta o bancă la contul dvs. de tranzacționare. În unele țări din afara SUA, puteți finanța un cont cu un card de credit, precum și PayPal, Skrill, Neteller, Rapid Transfer, iDEAL și Sofort.

 

Experiență comercială

Plasarea unei tranzacții este simplă – trebuie doar să faceți clic pe butonul „Tranzacționare” în timp ce vizualizați moneda în cauză pe lista dvs. de urmărire. Există un buton proeminent „Cumpărați” pe lista dvs. de portofoliu; pentru a vinde o anumită monedă, faceți clic sau atingeți săgeata drop-down și selectați „Vindeți” din lista respectivă. Puteți închide o întreagă poziție sau doar o parte a acesteia dacă ați achiziționat-o în mai multe loturi, dar nu puteți vinde o parte dintr-un lot individual. De exemplu, dacă cumpărați 25 USD de Bitcoin și apoi mergeți să-l vindeți, trebuie să închideți întreaga tranzacție în loc de doar 10 USD.

În afara SUA, faceți clic pe „Piețe” pentru a vedea celelalte clase de active disponibile, care includ aproximativ 1.700 de acțiuni, 47 de perechi valutare și aproximativ 20 de contracte pentru diferență (CFD) și puteți utiliza și efectul de levier. Listele de vizionare pot fi personalizate și sunt partajate cu aplicațiile mobile.

Unele clase de active din afara SUA vă permit să setați un stop-loss atunci când intrați într-o poziție, dar această capacitate nu se găsește în versiunea produsului disponibilă pentru rezidenții SUA. Dacă copiați o tranzacție, puteți seta tragerea maximă.

Experiență de comerț mobil

Plasarea unei tranzacții pe un dispozitiv mobil este foarte similară cu experiența de introducere a comenzilor web. Există mai puține capabilități analitice în aplicațiile mobile, dar în caz contrar, experiența este similară.

 

Gama de oferte

eToro oferă doar criptomonede rezidenților din SUA. În afara SUA, depinde de naționalitatea și țara de reședință. Cetățenii SUA nu își pot deschide un cont decât dacă locuiesc în SUA. Nu sunt oferite vânzări scurte, venituri fixe, opțiuni sau fonduri mutuale.

 • Clienți americani eligibili: 15 criptomonede
 • Clienți non-americani: 16 criptomonede
 • Clienți non-americani: 47 de perechi valutare
 • Clienți din afara SUA: peste 30 de contracte pentru diferență (CFD-uri)
 • Clienți din afara SUA: Aproximativ 2.000 de acțiuni și 150 de fonduri tranzacționate la bursă (ETF) din 16 țări

 

Tipuri de comenzi

Tipurile de comenzi pentru clienții din SUA sunt limitate la comenzile de pe piață. Nu există comenzi condiționate disponibile. Unele comenzi stop-limit pot fi plasate la deschiderea unei tranzacții următoare. Odată ce o poziție este deschisă, puteți seta un stop-loss din listarea portofoliului, dar nu puteți face acest lucru în timpul introducerii comenzii. Pentru clienții din afara SUA, utilizatorii pot stabili o rată de cumpărare, stop-loss și pot profita la deschiderea poziției.

 

Tehnologie de tranzacționare

Algoritmii de tranzacționare pe platforma eToro nu sunt descriși. Deoarece tranzacționarea pe acțiuni nu este încă disponibilă în SUA, nu există statistici privind plata pentru fluxul de comenzi.

Puteți utiliza platforma de tranzacționare virtuală pentru a obține un control asupra claselor de active disponibile și a modului în care funcționează platforma în locația dvs., comutând de la „Real” la Virtual ”- localizat direct sub numele dvs. de utilizator după conectare.

 

Cheltuieli

Taxele eToro depind de locația dvs. și de clasele de active tranzacționate:

 • Clienții americani care tranzacționează criptomonede plătesc 0,75% -5,0%, în funcție de moneda tranzacționată. Acest cost este inclus în prețul de execuție și nu este transparent.
 • Clienții din afara SUA care tranzacționează acțiuni nu plătesc niciun comision pentru deschiderea sau închiderea unei poziții lungi. Vânzările scurte suportă un comision de 0,18% din valoarea tranzacției.
 • Clienții din afara SUA care cumpără active în altă parte decât moneda lor de origine, cum ar fi un client din Marea Britanie care cumpără un stoc din SUA, vor plăti o taxă de conversie valutară.
 • Taxa de inactivitate este de 10 USD pe an pentru conturile fără activitate timp de 12 luni.
 • Nu există taxe pentru retragerea de fonduri pentru clienții din SUA, dar trebuie să retrageți minimum 30 USD.
 • În afara SUA, taxa de retragere este de 5 USD.
 • Transferul unei criptomonede din platforma eToro și în propriul portofel atrage o taxă și există minime pentru fiecare monedă. Consultați tabelul de prețuri și taxe pentru detalii.

 

Facilități de cont

 • eToro nu oferă margini de portofoliu.
 • eToro nu are un program de împrumut de acțiuni.
 • Clienții care ating anumite niveluri de membru eToro Club, care se bazează pe capitalul propriu al contului, pot câștiga 1,4% din soldurile de numerar și pot evita comisioanele de inactivitate.
 • Nu se plătesc dobânzi pentru numerar sau criptomonede pentru conturi sub 5.000 USD.
 • Nu vă puteți înscrie în planurile DRIP (reinvestirea dividendelor).

 

Facilități de cercetare

Nu există un hub de cercetare pe platforma eToro. Puteți să vă scufundați în caracteristicile specifice ale fiecărei criptomonede disponibile, inclusiv graficarea și unele analize tehnice, pe site-ul web. Feedul de știri este format din postări ale altor utilizatori eToro. Dacă faceți clic pe Ajutor și apoi pe Știri și analiză, se deschide o nouă filă cu o serie de postări de blog oarecum dezorganizate. Nu există programe de screening sau generatoare de idei de tranzacționare.

 

Analiza portofoliului

Nu există prea multe analize de portofoliu pe platformă. Dând clic pe Portofoliu se afișează deținerile dvs. curente și modificarea valorii de când ați deschis poziția. Puteți rearanja coloanele disponibile din listarea portofoliului sau puteți înlocui una dintre acestea cu „Investit net” sau „Taxe”, dacă doriți, dar personalizarea este foarte limitată. Dacă faceți clic pe numele de utilizator propriu – sau pe orice alt -, veți vedea câteva statistici despre profitabilitatea tranzacționării.

 

Educaţie

Instrumentele educaționale sunt ușoare pentru clienții din SUA. Dacă faceți clic pe Centrul de ajutor din meniul drop-down Companie, veți găsi o pagină organizată pe subiecte în care puteți naviga pe materiale educaționale despre contul dvs. eToro, investiții și tranzacționare, portofel eToro, depozite și retrageri și multe altele. De asemenea, puteți efectua o căutare generală pe pagina principală a site-ului web „Ghidul complet pentru Fintech”. Merită să parcurgeți capitolul care descrie modul în care funcționează portofoliile de copiere eToro dacă sunteți interesat să urmăriți alți comercianți.

 

Serviciu clienți

Conturile sub 5.000 USD pot accesa ajutorul online și, într-o mică măsură, pot trimite un bilet la serviciul clienți eToro . Puteți discuta cu un agent live odată ce ați localizat linkul albastru deschis către serviciul de chat. Membrii diferitelor niveluri ai Clubului eToro , care intră după ce ai un sold de 5.000 USD sau mai mare, li se atribuie un manager de cont dedicat. Conturile cu 25.000 USD sau mai mult, la nivelul Platinum Club și mai mult, primesc avantaje care includ asistență pentru clienți prioritară. Deoarece nivelul regulat de asistență pentru clienți poate dura până la 14 zile pentru a primi un răspuns, serviciul prioritar este apreciat.

 • Asistența telefonică nu este disponibilă (cu excepția Australiei)
 • Chat online disponibil de pe pagina Serviciului Clienți
 • Fără asistență broker live

 

Securitate

 • Intrare biometrică activată pentru aplicațiile mobile
 • Fără asigurare SIPC în exces (după ce tranzacționarea acțiunilor este activată în SUA)
 • Înregistrat în Cipru

 

Verdictul nostru

Platforma eToro oferă noilor veniți în tranzacționarea cu criptomonede o platformă atractivă, care este remarcabil de ușor de utilizat – până când aveți nevoie de ajutor. Ofertele de cercetare sunt ușoare și va trebui să faceți câteva săpături și să creați o mulțime de file noi pentru browser, pentru a accesa educația disponibilă.

Este o experiență foarte diferită pentru clienții din SUA în comparație cu cei din afara SUA, care pot tranzacționa clase de active și stocuri suplimentare din 15 țări. Capacitatea de a transfera dețineri criptografice către un portofel extern este relativ rară și poate atrage investitorii care doresc să-și folosească deținerile Bitcoin pentru alte utilizări decât tranzacționarea.

 

 

Concurează fără risc cu 100.000 USD în numerar virtual

Pune-ți la încercare abilitățile de tranzacționare cu ajutorul simulatorului de acțiuni GRATUIT. Concurați cu mii de comercianți! Trimiteți tranzacții într-un mediu virtual înainte de a începe să vă riscați banii. Practicați strategii de tranzacționare, astfel încât atunci când sunteți gata să intrați pe piața reală, veți avea practica de care aveți nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *