suport@creditpe.net

Idee de afacere în 2021: Franciza

Astăzi vom vorbi despre cea mai bună idee de afacere in 2021, și anume franciza. Este un model de afaceri foarte căutat de către antreprenori, deoarece contra unei taxe unice de franciză, beneficiază de renumele brandului ales pentru colaborare, de training, suport la implementare și multe alte beneficii. Dar înainte de a vedea care sunt cele mai rentabile francize din diverse domenii precum IT, Imobiliare, Amanet etc., haideți sa vedem ce este mai exact o franciză și ce implică aceasta.

Ce este o franciză?

O franciză este un tip de licență care acordă unui francizat accesul la cunoștințele, procesele și mărcile comerciale proprietare ale francizorului, permițând astfel francizatului să vândă un produs sau un serviciu sub denumirea comercială a francizorului. În schimbul achiziționării unei francize, francizatul plătește de obicei francizorului o taxă inițială de pornire și taxe anuale de licențiere .

Francizele sunt o modalitate populară pentru antreprenori de a începe o afacere, mai ales atunci când intră într-o industrie extrem de competitivă, cum ar fi fast-food-ul. Un mare avantaj al achiziționării unei francize este că aveți acces la numele de marcă al unei companii consacrate . Nu va trebui să cheltuiți resurse pentru a vă oferi clienților numele și produsul.

* Citiți mai multe detalii despre sistemul de franciză aici *

Partener Loteria Română

Idee de afacere în 2021

Firmele care îndeplinesc anumite condiţii pot vinde bilete la loto în sistem de franciză. Loteria Română instruieşte personalul, iar câştigurile vin din comisioanele din vânzări.

În România, există o agenţie loto la 11.000 de locuitori, în timp ce media europeană este de o agenţie la 1.600 de locuitori.

Transformarea într-o agenţie loto

Să deschizi o agenţie este foarte simplu! Trebuie îndeplinite câteva condiţii: să ai o suprafaţă de cel puţin 10 metri pătraţi, să ai în statut codul CAEN 9.200, jocuri de noroc şi pariuri.

Următoarea etapă este depunerea unui dosar la Loteria Română. În cazul în care acesta este complet, businessul intră pe linie dreaptă.

Loteria instalează echipamentele: antene, terminale loto şi, dacă se cere, terminalul de pariloto şi aparatele de videoloterie. În plus, personalul care urmează să lucreze la viitoarea agenţie mandatară este instruit tot de CNLR. Astfel, cu nişte costuri de pornire extrem de mici, agenţia mandatară poate să devină, încă de la început, profitabilă.

În urma vânzării biletelor sau a celorlalte produse ale Loteriei, se primesc mai multe comisioane. Pentru biletele jucate la sistemele automatizate (loto 6/49, joker, noroc, loto 5/40, pronosport) mandatarul primeşte 7% din vânzări; la videoloterie, 15% din încasările nete lunare; la pariuri, 5% din încasări, iar pentru lozuri, în funcţie de modul în care se fac aprovizionarea şi decontarea, comisionul este de 15% sau de 20%.

„Media încasărilor în perioada ianuarie-mai 2011 este de aproape 170.000 de lei pentru o agenţie mandatară, în timp ce la agenţiile proprii ajungem la 400.000 de lei. Explicaţia este că, la mandatare, de obicei angajatul mai face şi altceva“, spune Mihai Boboc.

Două categorii de mandatari

Totuşi, există şi agenţii mandatare care au exclusiv activitate de loterie, iar încasările lor sunt comparabile cu cele ale agenţiilor CNLR. „Avem două categorii de mandatari: reţelele şi firmele care operează câte o singură locaţie, acestea din urmă reprezentând aproape 75%“, spune Mihai Boboc. Din prima categorie, cel mai important partener al CNLR, cu 73 de agenţii, este HDS Inmedio, subsidiara din România a Lagardere Services. Parteneri ai CNLR sunt şi OMV (34 de agenţii), Poşta Română (25 de agenţii) şi Carrefour (23 de agenţii).

CERINŢE

Condiţii pentru o agenţie mandatară

 • Suprafaţa spaţiului alocat trebuie să fie de minimum 10 metri pătraţi şi nu sunt autorizate puncte de lucru în construcţii provizorii. În cazul chiriilor, contractele trebuie încheiate pe o perioadă de cel puţin un an.
 • În cazul în care agenţia funcţionează la parterul unui bloc, este necesar acordul asociaţiei de locatari în vederea „desfăşurării activităţii loteristice”.
 • În actul constitutiv trebuie să se regăsească înregistrat codul CAEN 9.200, adică jocuri de noroc şi pariuri. Agenţii economici nu trebuie să aibă datorii la bugetul de stat.
 • Dosarul care se depune la CNLR trebuie să cuprindă copie de pe cer tificatul de înmatriculare sau auto rizaţia de funcţionare şi o copie de pe statutul societăţii.
 • Administratorul societăţii trebuie să dea o declaraţie pe proprie răspundere, în care se menţionează că aceasta nu face parte din categoria agenţilor economici inactivi.
 • Dosarul mai trebuie să cuprindă un extras fiscal, un bilanţ contabil, copie de pe actul de proprietate/ chirie, act de garanţie reală, buletin privind siguranţa instalaţiei electrice şi fotografii cu spaţiul.

Pentru detalii puteti contacta la:

 tel: 0372.137.254

 fax: 0372.137.292

 www.loto.ro

Francize sub €100,000

Idee de afacere în 2021

idee de afacere în 2021

Având in vedere cresterea exponentiala a cererii populatiei pentru servicii financiare, cautam colaboratori dornici sa aiba propria afacere de broker de credite in sistem de franciza, pe intreg teritoriul tarii.

 

Ce inseamna sa fii partener Credit Expert

 • Colaborezi, în zona ta de actiune – oraș, judet – cu toate bancile si institutiile financiare reprezentate contractual
 • Departamentul de Suport si Asistenta Vanzari, creat special pentru a sustine dezvoltarea partenerilor , va fi zilnic in legatura cu biroul tau si te va ajuta sa gasesti solutii la toate cerintele clientilor.

Iată care sunt câteva dintre avantajele deschiderii unei francize

 • Know-how-ul esențial derulării cu succes a activității

Training-uri de pregătire în domeniul vânzării produselor bancare;

 • Acces la cele mai bune produse de creditare de pe piață

Suport tehnic și asistență oferite în mod constant de către managementul companiei

 • Acces la toate parteneriatele bancare și non-bancare

Acces la CRM -sistem de management al aplicatiilor de credit

EXPERT CREDIT nu percepe taxă de achiziție pentru francize.

Taxa initiala: 0* Taxe lunare: 0

Mai multe detalii aici

idee de afacere în 2021

Chopstix: Fast food de cartofi prăjiţi

Taxa de franciză: între 2.000 şi 5.000 de euro 

Redevenţe lunare: 3% din cifra de afaceri 

Suprafaţă medie: 5-10 metri pătraţi n Durată contract: 5 ani

Mai multe detalii aici

 

DryWallTeam:  Servicii pentru combaterea profesională a igrasiei, a mucegaiului şi a infiltraţiilor în clădiri 

Pentru demararea afacerii aveti nevoie de o firma de orice tip ( in general SRL ), un autoturism pentru deplasarile la lucrari, telefon mobil, telefon fix, patru angajati, dintre care doi zidari si doi fara calificare (aceasta afacere se preteaza foarte bine si ca business de familie).

Costurile sunt reprezentate de :

 • Taxa de franciză: 2.000 de euro
 • Start kit: 1.300 de euro
 • Unelte şi utilaje: 400 -700 de euro
 • Se poate porni cu o investitie de 4.500 EUR+TVA

Mai multe detalii aici

Realtyplus

Realtyplus s-a născut în Spania în 2001, devine o rețea de franciză în 2016 și își începe expansiunea internațională în 2018. În prezent, Realtyplus este deja prezent în 15 țări. Serviciile se concentrează pe Managementul imobiliar (vânzarea de imobile de toate tipurile, închirieri, gestionarea închirierilor …).

Motive pentru a alege Realtyplus

 • Instruire specializată pentru fiecare post: agenți, manageri, coordonatori, lideri de echipă, personal de asistență, asistenți, … Instruire pe domenii de lucru, servicii specifice, tehnologie, …
 • Conducerea Agenției Imobiliare. Managementul tuturor activităților comerciale ale agenției. Instrumente de comunicare. Instrumente specifice (închirieri, evaluări, telecomunicații, …)
 • Marketing corporativ actualizat. Proiectarea campaniei. Marketing online și offline.
 • mai multe modele de franciză care se adaptează nevoilor tuturor francizaților noștri. (Fier, Cuarț, Opal, …). Poate fi schimbat de la un model la altul în orice moment.
 • Mii de proprietăți pe piață la dispoziția dvs. din ziua 0. Acorduri cu grupuri pentru vânzarea proprietăților lor.
 • Mii de cereri pentru a vă oferi proprietățile la dispoziția dvs. din ziua 0. Investitori la nivel local, național și internațional.
 • Realtyplus vă pune la dispoziție un departament de marketing pentru a crea campanii, a obține șabloane de locuri de muncă, dosare, pliante, marketing online, instrumente de achiziție a clienților, linkuri automate pentru publicarea proprietăților …

Costuri de investiții de la 2,500 EUR

Mai multe detalii aici

idee de afacere în 2021

Franciza Otto Broker este dezvoltata de catre unul dintre cei mai importanti jucatori independenti de pe piata brokerajului de asigurari. Prezent in toata tara, cu precadere in marile hipermarketuri si galerii comerciale, Otto Broker a impus, prin profesionalism si inovatie constanta, noul model de bokeraj de asigurari retail in Romania.

Pentru a fi cat mai aproape de potentialii clienti, francizorul doreste sa isi extinda aria de acoperire nationala prin dezvoltarea retelei de franciza Otto Broker. In acest sens, francizorul cauta sa identifice parteneri de afaceri care sa impartaseasca valorile companiei si carora sa le puna la dispozitie un plan coerent de crestere si dezvoltare a afacerii.

Francizatul poate profita de cunostintele specialistilor companiei, de marca Otto Broker si de experienta acumulata timp de peste 10 ani, in cele peste 20 de puncte de lucru din tara!

Franciza de brokeraj propusa va ofera o serie de metode, reguli si standarde de desfasurare a activitatii care va vor ajuta sa va dezvoltati propria afacere de succes, pas cu pas, sub umbrela Otto Broker.

Sunteti invitati sa faceti parte din reteaua de franciza Otto Broker pentru a va pune in practica spiritul antreprenorial in scopul dezvoltarii unui parteneriat de succes!

Principalele avantaje:

– Oportunitatea de a conduce si dezvolta o afacere sub Marca Otto Broker

– Veti putea oferta toata plaja de asigurari

– Veti putea opera cu softul specializat al francizorului:

– Veti putea beneficia permanent de programele de pregatire, training de produse & softskills.

– Veti putea beneficia de suport tehnic pe produse de asigurare si nu numai.

– Vi se pune la dispozitie knowhowul acestei afaceri de succes in brokerajul de asigurari prin:

a. Manualul operational

b. Manualul de excelenta

c. Manualul de marca.

– Vi se acopera cheltuielile legate de raportarile lunare, trimestriale si semestriale catre CSA.

– Vi se acopera comisioanele bancare reprezentand platile catre asiguratori.

– Vi se acopera taxele de participare la diferite evenimente din piata.

– Vi se acorda suport juridic, inclusiv privind relatia cu CSA.

O afacere la cheie in 2 timpi si 3 miscari

1. Trimiteti o scrisoare de intentie la francizor;

2. Se stabileste o intalnire, dupa care:

a. Se prezinta un plan de franciza

b. Se evalueaza parteneriatul propus

c. Se discuta conditiile comerciale si se semneaza contractul.

 

Investitie totala: 3000 EURO

Mai multe detalii aici

Vibe Marketing idee de afacere în 2021

Vibe Marketing este un brand GLOBAL, stabilit și dovedit, cu un portofoliu larg și de invidiat de clienți. Cu birouri în Marea Britanie și în întreaga lume, lucrăm cu IMM-uri până la corporații internaționale, inclusiv cluburi de fotbal Premiership, NATO și instituții financiare din Orientul Mijlociu.

 • Comision de vânzări profitabil
 • Posibilități de venit rezidual
 • Pregătire completă în domeniul consultanței
 • Mentorat
 • Suport pentru generarea de plumb
 • Franciza Social Media Marketing
 • Suport complet pentru francizați de la sediul central Vibe
 • Facilități complete de rețea pentru francizați (cărți de vizită, site web, adresă de e-mail)
 • 7 zile pe săptămână asistență pentru clienți pentru clienții dvs.
 • Oportunități de a construi o echipă și de a crește dincolo de a fi singurul director.

În calitate de director Vibe, veți sprijini companiile de TOATE dimensiunile pentru a-și atinge obiectivele de marketing. Veți putea oferi suita completă de servicii media și sociale Vibe (cu opțiuni pentru toate bugetele), care oferă multe oportunități de vânzare încrucișată și în sus:

 • Aplicații pentru mobil
 • Dezvoltare site web
 • Plătiți site-uri web lunare
 • Magazine online
 • Marketing social media
 • Google Marketing
 • Videoclipuri / animație
 • Design grafic
 • Telemarketing
 • Marketing prin e-mail / text
 • Publicitate TV
 • Publicitate LinkedIN

Patru pachete de franciză disponibile:

 • Pachetul de mini franciză (virtual) : 4.500 €
 • Franciza part-time : De la 9.200 €
 • Franciza cu normă întreagă: 19.500 EUR
 • Franciza rapidă : 30.870 €

Mai multe detalii aici

Înființată în 1988, premiatul Cartridge World este cel mai mare francizor mondial din industria consumabilelor de imprimante și cartușe, cu peste 600 de locații în 30 de țări și în creștere.

Avantajele aderării la Cartridge World

 • Start start-up low-cost cu franciza noastră Executive Office
 • Acces la cartușe de imprimantă marca premium
 • Instruire și sprijin de clasă mondială
 • Model de afaceri dovedit în peste 30 de țări cu 600 de locații
 • Brand recunoscut la nivel mondial și stabilit cu 30 de ani de experiență
 • Mai multe fluxuri de venituri noi
 • Marcă premiată
 • Parteneri profesioniști din industrie pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea
 • Suport inițial și continuu de la un francizor dedicat la nivel mondial

Costuri de investiții de până la 8.000 EUR

Mai multe detalii aici

Eazi-Sites

Doriți să lansați o afacere de succes? Ești îngrijorat de eșecuri? Nu-ți lăsa succesul la voia întâmplării. „Business-in-a-box” include tot ce aveți nevoie pentru a începe:

 • Accesați dezvoltatori profesioniști și livrați site-uri web sofisticate companiilor locale. Echipa dvs. de specialiști va construi site-uri web fulgerătoare care se afișează perfect pe desktop, tabletă și mobil.
 • Beneficiați de 2 zile de instruire live, mentorat individual și acces la cursuri online gratuite. Deveniți un specialist în dezvoltarea site-urilor web și construiți o afacere profitabilă.
 • Lansați noua dvs. afacere cu un site web promoțional, conținut de marketing digital și reclame video. Profitați de marca Eazi-Sites și reproduceți succesul nostru. Accesați asistență nelimitată și gestionați afacerea dvs. de oriunde din lume.
 • Furnizarea a doar 4 site-uri web poate genera o rentabilitate de 100% a investiției inițiale.

 

Costuri de investiții de la 9,300 EUR

Mai multe detalii aici

Eazi-Apps idee de afacere în 2021

Doriți să începeți o afacere online de succes? Alăturați-vă rețelei Eazi-Business și livrați o gamă de soluții tehnologice companiilor locale. Am văzut o creștere uriașă a cererii de aplicații mobile, sisteme de comandă a alimentelor și comerț electronic. Aceasta este oportunitatea dvs. de a genera venituri repetate oferind aceste servicii digitale esențiale. ·

 • Lucrați de la construirea de aplicații mobile la domiciliu pentru companiile locale – nu sunt necesare abilități de codificare
 • Câștigați venituri repetate oferind sisteme de comandă a alimentelor la cerere fără experiență tehnică
 • Creșteți-vă veniturile oferind servicii de branding, SEO și site-uri web de ultimă generație
 • Sprijiniți companiile locale cu transformarea lor digitală într-o lume în schimbare rapidă.

Costuri de investiții de până la 9,995 EUR

Mai multe detalii aici

idee de afacere în 2021

O afacere fără angajați este o afacere care necesită o implicare minimă. Acest lucru permite oricărui antreprenor să dispună de cea mai importantă resursă pe care o are și anume timpul.

Profitul net lunar al unei Spalatorii Auto SELF SERVICE jetPOINT, după acoperirea costurilor și taxelor, este între 3.600 – 9.600 EURO / lună.

Randamentul investiţiei (ROI): între 2.6 – 3.5 ani.

 

Investiția în echipamentele pentru o Spălătorie Auto Self Service jetPOINT, începe de la 16.000 €/boxă + tva.

Mai multe detalii aici

 

Francize Instituții Financiare Nebancare

Idee de afacere în 2021

idee de afacere în 2021

Parte din grupul Patria Bank, Patria Credit IFN SA este una dintre cele mai mari IFN-uri din România în sectorul microfinanţării, cu peste 15 ani de experienţă în acordarea de credite pentru microîntreprinderi și producători agricoli și un portofoliu de peste 12.000 de clienţi finanţaţi de-a lungul anilor. Patria Credit este o companie profitabilă, obţinând rezultate financiare foarte bune și un profit sustenabil, în creștere de la an la an.

Mai multe detalii aici

idee de afacere în 2021
AVBS este o companie de brokeraj bancar de succes, cu un portofoliu impresionant de peste 30 de parteneri bancari și non-bancari. Experiența de peste 14 ani de activitate în domeniul financiar-bancar este definitorie în identificarea celor mai bune soluții de finanțare pentru clienții noștri.

Iată care sunt câteva dintre avantajele deschiderii unei francize AVBS Credit:

 • Grile de comisioane ATRACTIVE.
 • Portofoliul de clienți asigurat.
 • Know-how-ul esențial derulării cu succes a activității.
 • Suport tehnic și asistență oferite în mod constant de către managementul companiei.
 • Flux de lucru facil.
 • Acces la toate parteneriatele bancare și non-bancare.
 • Training-uri de pregătire în domeniul vânzării produselor bancare.
 • Suport în selectarea celor mai potriviți brokeri.
 • Acces la cele mai bune produse de creditare de pe piață.
 • Campanii puternice de marketing și PR implementate la nivelul național de către AVBS Credit.
 • Posibilitatea de a-ți dezvolta propriul sistem de francize generator de venituri lunare.
 • Brokerul francizat beneficiază de asigurarea de răspundere civilă pentru erori și omisiuni decurgând din activitatea de intermedieri credite.
 • Conformarea activității din punct de vedere GDPR.

Mai multe detalii aici

Francize pariuri sportive

Idee de afacere în 2021

Avantaje

 • Dacă locația ta se află într-o zonă unde nu există foarte multe agenții de pariuri cu siguranță va prinde bine, fiindcă pariori și pasionați de sport se află în întreaga țară.
 • În cazul în care vei avea și păcănele (sloturi) în cadrul agenției vei înregistra încasări și mai mari, fiindcă reprezintă un joc de noroc care îți poate aduce bani în câteva minute, iar mulți jucători nu vor să aștepte de pe-o zi pe alta.
 • Poți să adaugi posibilitatea de a oferi cafea sau băuturi răcoritoare în cadrul agenției, de unde vei face profit, fiindcă majoritatea pariorilor fac biletul zilei în agenție și așa petrec mai mult timp acolo.

Franciza este soluția ideală dacă vrei să deschizi o agenție de pariuri, deoarece pe cont propriu este foarte dificil, existând foarte mulți operatori de pariuri pe piață. Astfel, printr-o colaborare, deja ai acces la sistemele agenției respective, existând deja o nișă de clienți pe piață.

idee de afacere în 2021

Cu peste 100 de agenții în România, Get’s Bet îți poate oferi mai multe variante de amenajare a agenției, în funcție de câți bani vrei să investești. Aici, probabil se referă la posibilitatea de a aduce jocuri păcănele sau să existe mai multe scaune, televizoare etc. Nu se precizează care sunt taxele sau procentele din încasări.

Mai multe detalii aici

idee de afacere în 2021

Franciză pariuri sportive Excelbet

Conform site-ului Excelbet există în sistemul de franciză 2 variante de colaborare, și anume: 60% beneficiar – 40% Excelbet (se împarte profitul, dar totodată se împart și pierderile); 40% beneficiar – 60% Excelbet (în acest caz profitul se împarte procentual, în funcție de raportul câștiguri versus încasări). Pentru mai multe detalii poți să-i contactezi la adresa de e-mail contracte@excelbet.ro sau la numărul de telefon 021-9759.

Mai multe detalii aici

idee de afacere în 2021

Franciză Baumbet

Baumbet a creat un site special pentru afiliați: baumbetpartners.ro, unde poți să afli mai multe informații despre colaborare, cum ar fi: Planurile de comisionare (25%, 30%, 35%, 40%, 50%); Detalii despre programul de sub-afiliați; Beneficiile pe care le ai dacă ești membru afiliat Baumbet Partners. Ca să-i contactezi trimite-le un e-mail la adresa partners@baumbet.ro.

Mai multe detalii aici

idee de afacere în 2021

Franciză Real Bet. Pe site-ul RealBet nu sunt oferite informații mai multe despre franciză. Totuși, dacă vrei să începi o colaborare cu această casă de pariuri, poți să contactezi reprezentanții la tel 0788509040 sau prin email la office@realbet.ro.

idee de afacere în 2021

Franciză ArminBet. O condiție a celor de la ArminBet este ca proprietarul spațiului să dețină un spațiu pentru agenție cu suprafață minimă de 30 m.p. Alte condiții privind colaborarea se pot discuta prin email la adresa headoffice@arminbet.ro, dar și telefonic la numărul 0356.444.999.

Mai multe detalii aici

O altă casă de pariuri care oferă condiții de colaborare este SenatorBet. Momentan, pe site-ul propriu, la rubrica de colaborare este lăsat doar numărul de telefon 0771777666 la care cei interesați pot afla mai multe informații despre colaborare.

Mai multe detalii aici (format pdf)

Francize Amanet

Idee de afacere în 2021

CreditAmanet ofera oportunitati de franciza prin brandul propriu.
CreditAmanet iti propune:

 • Recunoastere imediata | Ca o parte a CreditAmanet faci parte din familia celor mai cunoscute companii din industria de amanet.
 • Reputatie remarcabila | CreditAmanet este bine cunoscuta pentru calitatea serviciilor, profesionalismul si politica onesta practicata cu clientii.
 • Abundenta serviciilor | CreditAmanet detine cea mai variata gama de servicii din domeniu.

Practici dovedite de afaceri

Management strategic de la cei mai buni experti in domeniu;
Licenta de a utiliza marcile proprii, magazin, decor, semne si imagini;
Asistenta cu campanii si materiale publicitare, marketing la cerere;
Designul magazinului dupa primirea cotelor sau planului de arhitectura.

IN PLUS:

 • Cresterea profitului.
 • Cumpararea tuturor obiectelor expirate la cele mai bune preturi.
 • Siguranta investitiei dvs.

Daca doriti mai multe informatii, programati o intalnire cu unul din managerii nostri la numarul de telefon 021.310.40.48.

Mai multe detalii aici

Franciza amanet CashBook reprezinta astazi cea mai profitabila alegere de afacere la cheie care se dezvolta din ce in ce mai activ.

Franciza amanet CashBook reprezinta astazi cea mai profitabila alegere de afacere la cheie care se dezvolta din ce in ce mai activ.

Imprumuturile prin amanet se caracterizeaza prin:

– Comision mic si recalculabil
– Discretie maxima
– Obtinerea banilor lichizi in mod rapid si sigur

Planurile agentiei CashBook vizeaza expansiunea, iar franciza amanet este una dintre ideile inovatoare ale acesteia, care ar putea asigura partenerilor posibilitatea obtinerii unui profit rapid de 8000 – 10000 Euro pentru un singur punct de lucru din retea.

Franciza la cheie este avantajoasa deoarece:

– Ofera un sistem complet de gestionare si operare
– Promite un profit garantat
– Ofera trening si consultata inca din prima zi de francizare
– Reprezinta o afacere profitabila pe timp de criza

Agentia francizata primeste asistenta inca de la infiintarea societatii prin comunicarea documentelor necesare si/sau intocmirea lor si prin indrumarea spre servicii de contabilitate special abilitate in evidentierea corecta a exercitiului financiar desfasurat.

Ulterior, agentia mama le ofera consultanta pe intreaga perioada in care acestia isi desfasoara activitatea, prin intermediul unui colectiv de evaluatori specializat pentru fiecare categorie de bunuri in parte, precum si prin programele de evaluare si gestiune pe care compania le detine.

Mai multe detalii aici

tel: 0372.137.254

fax: 0372.137.292

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *