suport@creditpe.net

Heading tag. Ce este și cum se utilizează?


Heading tag-urile îi ajută pe utilizatori și motoarele de căutare să citească și să înțeleagă textul. De exemplu, acestea acționează ca indicatoare pentru cititori și își dau seama mai ușor despre ce este o postare sau o pagină. Heading tag-urile definesc, de asemenea, ce părți ale conținutului sunt importante și arată cum sunt interconectate. Aici, vă vom oferi indicații despre cum să vă gândiți la anteturi și să le folosiți pentru a vă îmbunătăți conținutul.

De ce să folosiți Heading?

Utilizați heading tags pentru a afișa structura textului

Heading tag-urile sunt indicatoare care ghidează cititorii printr-un articol. Prin urmare, acestea ar trebui să indice despre ce este vorba despre o secțiune sau un paragraf. Altfel, oamenii nu vor ști la ce să se aștepte.
Cititorilor le place să scaneze conținut, să-și facă o idee despre ce este textul și să decidă ce secțiuni ale textului vor citi. Heading tag-urile îi ajută să facă acest lucru. Scanarea textului devine semnificativ mai dificilă pentru cititori atunci când nu conține niciun H tag. Este și mai rău atunci când adăugați întinderi lungi de text după un antet.
Este o bună practică să vă asigurați ca heading tag-ului sunt informative pentru cititor. Unora le place să-și tachineze publicul în heading tag-uri, încercând să-i ademenească să citească mai departe. Deși acest lucru poate funcționa foarte bine, este ușor să vă înșelați. Amintiți-vă că accentul principal al titlurilor ar trebui să se concentreze asupra conținutului – iar scopul principal să fie acela de a face textul mai ușor de citit și de înțeles.
De asemenea, țineți cont de următoarele două lucruri: în primul rând, un paragraf ar trebui să înceapă cu o propoziție de bază pe care o detaliați în restul paragrafului. Când restructurați textul pentru a adăuga un titlu, asigurați-vă că prima teză a paragrafului conține informațiile esențiale ale acelui paragraf. În al doilea rând, luați în considerare modul în care informațiile sunt structurate în paragrafele și care este relația dintre paragrafe și modul în care o subpoziție poate ajuta la facilitarea digerării informațiilor.
Citiți mai multe: De ce este importantă structura textului pentru SEO »

Folosiți titluri pentru a îmbunătăți accesibilitatea

Structura antetului este importantă și pentru accesibilitate. Mai ales pentru persoanele care nu pot citi cu ușurință de pe un ecran. Deoarece titlurile sunt în HTML, un cititor de ecran poate înțelege structura articolului și le poate citi cu voce tare.
Citind sau ascultând titlurile unui articol, persoanele cu deficiențe de vedere pot decide dacă citesc sau nu un articol. De asemenea, cititoarele de ecran oferă comenzi rapide pentru a trece de la o rubrică la alta, deci sunt folosite și pentru navigare.
Nu uitați că, în multe cazuri, ceea ce este bun pentru accesibilitate este bun și pentru SEO!
Citiți mai multe: 5 îmbunătățiri ușoare de accesibilitate »

Folosiți titluri pentru a îmbunătăți SEO

În general, este de acord că modul în care utilizați titlurile nu are un impact specific SEO. Efectuarea unor modificări minore la titluri individuale probabil nu vă va ajuta la performanță. Cu toate acestea, există beneficii indirecte . Utilizarea titlurilor creează texte de calitate superioară, care sunt și mai ușor de citit. Un text mai bun este mai bun pentru utilizatori, ceea ce este mai bun pentru SEO .
Dacă vizitatorii nu pot găsi rapid ceea ce caută, probabil vor părăsi site-ul și vor căuta un alt răspuns la întrebarea lor. Acesta este motivul pentru care structura textului și utilizarea titlurilor au un impact asupra SEO. Motoarele de căutare primesc persoane care revin de pe site-ul. Atunci când aveți o rată de respingere ridicată, motoarele de căutare pot concluziona că pagina nu oferă căutătorilor ceea ce caută. În consecință, este posibil să obțineți ratinguri mai mici.
Cu titluri, ar trebui să puneți întotdeauna utilizatorul pe primul loc. Folosiți-le pentru a adăuga structură și indicatoare la conținutul și pentru a descrie despre ce este vorba în fiecare secțiune. Dacă titlurile informează utilizatorii despre ce este articolul, vor ajuta Google să înțeleagă și conținutul.

Cum se utilizează titlurile în mod eficient

Deci, care este cel mai bun mod de a utiliza titluri? Există două lucruri pe care vă putem sfătui: ar trebui să vă structurați bine titlurile și ar trebui să utilizați fraza cheie în ele. Yoast SEO vă poate ajuta în ambele cazuri. În analiza de citire, verifică modul în care vă distribuiți titlurile. Și, în analiza SEO, verifică dacă v-ați folosit expresia cheie. Deci, să explorăm importanța acestor două aspecte și să aruncăm o privire la modul în care puteți utiliza Yoast SEO pentru a scrie titluri excelente.

Structurarea titlurilor

Când editați un articol în WordPress, veți vedea de obicei diferite „niveluri” de titluri în editorul de text – de la „Titlul 1” la „Titlul 6”. De obicei, numim H1 titlul principal. Denumim celelalte niveluri – subpoziții sau subpoziții. Acestea sunt ordonate după mărime și după importanță. Un „titlu 2” este mai important decât un „titlu 4”.
În culise, acestea sunt convertite în etichete de titlu HTML ; de la <<h1> „la” <h6> „. Tema utilizează probabil aceste etichete HTML și în șabloanele sale.
De aceea, când vorbim despre cum să structurăm bine titlurile și conținutul, vorbim despre etichetele „H1”, etichetele „H2” și așa mai departe. Ne referim la codul HTML subiacent.

Cum să vă structurați titlurile

În primul rând, sunteți limitat la utilizarea unui titlu H1 pe fiecare pagină. Titlul H1 ar trebui să fie numele / titlul paginii sau al postării. Pe această pagină, este „ Cum se utilizează titlurile pe site-ul. ”. Vă puteți gândi la H1-ul. așa cum v-ați gândi la numele unei cărți. De exemplu, pe o pagină de categorie , H1-ul ar fi numele categoriei respective. Sau, pe o pagină de produs , ar trebui să fie numele produsului.
Apoi, pe măsură ce vă scrieți conținutul, puteți utiliza subtitrările H2 și H3 pentru a introduce diferite secțiuni – cum ar fi secțiunea „ Cum să îmbunătățiți distribuția titlurilor ”, pe care o citiți în prezent, care se află în secțiunea „ Structurarea titlurilor ” secțiune. Gândiți-vă la subpozițiile H2, precum capitolele unei cărți. Aceste secțiuni individuale ar putea utiliza, de asemenea, antete mai specifice (etichete H3, apoi etichete H4 etc.) pentru a introduce subsecțiuni.
Este rar ca majoritatea conținutului să devină suficient de „profund” pentru a avea nevoie să folosească etichete H4 și nu numai dacă nu scrieți conținut foarte lung sau cu adevărat tehnic.

Ce face verificarea distribuției subpozițiilor în Yoast SEO?

Verificarea distribuției subpozițiilor evaluează dacă ați utilizat destule subpoziții în text. Majoritatea textelor de peste 300 de cuvinte au nevoie de subtitluri, pentru a ajuta cititorii să scaneze textul. Așadar, această verificare vă va anunța dacă textul depășește 300 de cuvinte și nu conține subtitluri. Vă va anunța, de asemenea, dacă o secțiune de text care urmează unei subpoziții este prea lungă – adică mai mult de 300 de cuvinte – și vă va sugera să adăugați subpoziții pentru a îmbunătăți lizibilitatea acelei părți a textului.

Cum să obțineți un glonț verde pentru distribuția subpoziției

Deci, ce să faci dacă primești un glonț portocaliu sau roșu în pluginul Yoast SEO pentru distribuția subpoziției? Ei bine, în primul rând – și acest lucru este destul de evident – nu uitați să folosiți subtitluri! În plus, ar trebui să încercați să creați un subtitlu pentru fiecare subiect separat din text. Acest lucru ar putea fi pentru fiecare paragraf, dar și pentru câteva paragrafe care discută același subiect.
Vă recomandăm să puneți un titlu deasupra fiecărui paragraf lung sau deasupra unui grup de paragrafe care formează o unitate tematică. În general, textul care urmează unei subpoziții nu trebuie să depășească 250-350 de cuvinte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *