suport@creditpe.net

De ce să utilizați o frază cheie o singură dată?

De ce să utilizați o frază cheie o singură dată? Aceasta este întrebarea la care răspundem astăzi.

Fraza cheie de concentrare este cuvântul (cuvintele) cheie pentru care doriți să se claseze postarea sau pagina dvs. Dacă sunteți deosebit de dornici să vă clasificați pentru un anumit cuvânt cheie, probabil că veți fi tentați să optimizați multe articole de pe site-ul dvs. pentru acea expresie cheie. Dar nu pentru asta este o expresie cheie focus! Ar trebui să folosiți o frază cheie de focalizare o singură dată. Dar de ce? Și ce faci dacă vrei cu disperare să te clasezi pentru acea expresie cheie? Nu disperați: vă voi spune totul despre asta în această postare.

De ce să utilizați o frază cheie o singură dată?

Principalul motiv pentru care nu ar trebui să utilizați expresia cheie de focalizare de mai multe ori este că nu doriți să concurați cu dvs. pentru o poziție în Google. Acest fenomen se numește canibilizare de cuvinte cheie . Dacă optimizați două articole diferite pentru aceeași expresie cheie focus, îi spuneți Google că ambele sunt potrivite pentru persoanele care caută acel cuvânt cheie și doriți ca ambele să apară în rezultatele căutării. Deși acest lucru nu este neapărat imposibil de făcut, îl veți găsi foarte greu.

Trebuie să aveți un site cu destulă autoritate pentru a clasa două articole în primele zece rezultate ale căutării pentru aceeași interogare. Dacă unul dintre articolele dvs. se clasează deja cu acel termen în rezultatele căutării, este posibil să aveți suficientă autoritate pentru a încerca să vă clasificați cu al doilea. Dacă nu sunteți deja clasat pentru un cuvânt cheie focus, nu îl folosiți niciodată de două ori! Actualizați și îmbunătățiți articolul original și scrieți o altă postare care acoperă o ușoară variație a cuvântului cheie.

Clasament pentru expresia cheie dorită

Ce faci dacă vrei să te clasezi pentru acea expresie cheie pe care ți-ai pus inima? Imaginați-vă că începeți un magazin online pentru hrana pentru cai. Probabil că doriți să vă clasați pentru [hrana pentru cai], dar pe măsură ce abia începeți, va fi destul de greu. Optimizarea tuturor postărilor dvs. pentru [hrana pentru cai] nu este strategia corectă. Deci, ce ar trebui să faci? Cercetarea cuvintelor cheie vă va oferi câteva idei despre ce alți termeni să vizați.

Conținut pentru blogul dvs.

Dacă aveți un blog – pe care l-am sfătui! – ați putea scrie un articol minunat, lung, de piatră de temelie despre toate aspectele diferite ale hrănirii calului bine și optimizați-l pentru termenul [hrănirea calului] folosind pluginul nostru Yoast SEO . Apoi marcați acest articol ca conținut de piatră de temelie în pluginul nostru .

De ce să utilizați o cheie focus o singură dată?
Aici veți introduce fraza cheie de concentrare și unde puteți marca un articol ca conținut de piatră de temelie în Yoast SEO

Va trebui să scrieți o mulțime de postări, fiecare acoperind un aspect diferit al termenului dvs. de „cap”. De exemplu, ați putea scrie articole și le puteți optimiza pentru focalizarea frazelor cheie precum [cel mai bun tip de fân pentru calul vostru], [gestionarea pășunilor], [hrănirea cailor subțiri], [hrănirea cailor sportivi] și așa mai departe. Aceste cuvinte cheie concentrate sunt numite cuvinte cheie cu coadă lungă . Dacă vă conectați de la aceste articole cu coadă lungă la articolul dvs. „termen principal”, veți spune Google care dintre articolele dvs. este cel mai important și care vă va ajuta la clasarea celui mai valoros articol. În același timp, veți atrage și trafic pentru acele articole cu coadă lungă.

Conținut pentru magazinul dvs.

Deci, ce se întâmplă dacă aveți o mulțime de pagini de produse pentru un tip de hrană pentru cai? Să presupunem că aveți un sortiment mare: hrană pentru cai subțiri, hrană pentru cai grași, hrană pentru cai sport etc. Ar trebui să vă optimizați toate paginile de produse cu hrana pentru cai subțiri pentru [hrana pentru cai subțiri]? În acest caz, este mai logic să optimizați pagina categoriei dvs. pentru acest termen în loc de toate acele pagini de produse individuale!

De ce să utilizați o cheie focus o singură dată??

Clasarea pentru o expresie cheie focus este posibilă dacă scrieți un articol minunat de piatră de temelie despre acea expresie cheie focus. Și, nu uitați, veți avea nevoie de o structură a site-ului kickass în jurul său pentru a vă asigura că articolul va începe să fie clasat! Dar, cu excepția cazului în care sunteți un site cu autoritate ridicată și ați clasat deja bine pentru o anumită frază cheie, nu ar trebui utilizați niciodată o expresie cheie focalizare de mai multe ori.

Ce face verificarea folosită anterior a frazelor cheie în Yoast SEO?

Una dintre evaluările analizei SEO în pluginul Yoast SEO este verificarea folosită anterior a frazelor cheie. Această evaluare verifică dacă cuvintele din fraza cheie au fost utilizate anterior într-o frază cheie pentru alte postări sau pagini de pe site-ul dvs. Dacă l-ați folosit pentru o altă postare sau pagină, veți obține un glonț roșu, deoarece ar trebui să optimizați o singură pagină pentru o frază cheie.

De ce să utilizați o cheie focus o singură dată?

Dacă doriți să vă optimizați postările pentru sinonime și expresii cheie conexe , utilizați Yoast SEO Premium ! Puteți adăuga mai multe fraze cheie, astfel încât să vă puteți optimiza articolele pentru termeni diferiți.

Ce trebuie să faceți dacă ați folosit deja fraza cheie de mai multe ori?

Dacă tocmai ați aflat că vizați același cuvânt cheie sau expresie cheie cu mai multe articole, s-ar putea să vă răsplătească să vă auditați conținutul pentru a găsi posibile probleme de canibalizare. Din fericire, Joost a scris un ghid pas cu pas despre cum să găsiți și să remediați canibalismul de cuvinte cheie pe site-ul dvs. web !

Doriți să aflați cum să alegeți bine expresia cheie de focalizare?

O strategie solidă de cuvinte cheie este indispensabilă dacă doriți ca site-ul dvs. să se claseze la un nivel ridicat. Ar trebui să investigați cuvintele cheie pentru care doriți să vă clasificați, să cercetați ce face concurența și să scrieți cel puțin o copie excelentă despre cuvintele cheie concentrate. Dacă doriți să aflați cum să efectuați temeinic cercetarea cuvintelor cheie pentru site-ul dvs. web, citiți ghidul nostru final pentru cercetarea cuvintelor cheie sau încercați instruirea noastră în cercetarea cuvintelor cheie care este unul dintre numeroasele cursuri la care veți avea acces cu Yoast SEO Premium .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *