Cum să investești în Stellar (XLM) – Transfer internațional de bani P2P

Cum să investești în Stellar

Cum să investești în Stellar. Ați investi într-o criptomonedă care permite oamenilor din diferite țări să își trimită bani unul altuia pentru o fracțiune de cent? Nu ar schimba acest lucru modul în care banii ajung în prezent la oameni din diferite țări, în special în țările sărace?

Acesta este scopul Stellar și are câteva nume binecunoscute care îl susțin.

În acest articol, vom afla ce este Stellar, cum este diferit de alte criptomonede și cum să investești în el.

Dacă doriți să investiți în Stellar Lumens (XLM), o puteți face direct pe Coinbase . În plus, vă oferă un bonus de 5 USD pentru deschiderea unui cont nou și efectuarea primei tranzacții. Consultați Coinbase aici >>

Ce este Stellar?

Cum să investești în Stellar

Jed McCaleb este co-fondatorul Stellar . Dacă acest nume sună familiar, el este și co-fondatorul Ripple (XRP) . Stellar este o organizație nonprofit. Organizația din spatele Stellar este Stellar Development Foundation (SDF), care a fost înființată în 2014.

Lumenii (XLM) sunt criptomoneda Stellar și sunt utilizați în rețeaua descentralizată a organizației.

În țările în care oamenii nu au acces la bănci, trebuie să trimită bani prin servicii precum MoneyGram sau Western Union, ambele fiind scumpe. Stellar oferă opțiunea de a trimite bani direct unei alte persoane pentru bani.

Acest lucru se aliniază cu misiunea Stellar, care este de a promova accesul financiar global, alfabetizarea și incluziunea.

Stripe, gateway-ul de plată, a contribuit cu 3 milioane de dolari la Stellar în 2014, când organizația începea pentru prima dată. Stellar a sărit la știrile recente că Stripe ar putea chiar să adauge suport pentru Stellar ca monedă digitală. De asemenea, IBM vrea să construiască un blockchain cu Stellar.

XLM este pe locul 11 pe coinmarketcap.com . Are o valoare actuală de 0,062 USD și circulă 17.868.059.883 XLM.

Cum este Stellar diferit?

Cum să investești în Stellar

Cel mai bun mod de a vedea cât de diferit este Stellar este să îl comparați cu o platformă similară – Ripple . În timp ce Ripple se concentrează pe a permite băncilor să transfere valoare peste granițe, Stellar se concentrează pe a permite oamenilor să transfere valoare către alte persoane peste granițe pentru o fracțiune de cent pe tranzacție.

Este important de subliniat că Ripple este o organizație cu scop profit, în timp ce Stellar este o organizație nonprofit.

Tranzacțiile stelare sunt rapide, rezolvându-se în rețea în 2 – 5 secunde. Această metodă este cunoscută sub numele de consens. În loc să folosească mineri pentru valabilitate, serverele se sincronizează între ele pentru a verifica tranzacțiile.

Stellar poate face tranzacții și în microplăți.

Stellar face o punte între schimburile complexe de valute. De exemplu, un client din Egipt trebuie să trimită bani cuiva din Japonia. Stellar va utiliza mai multe conversii valutare pentru a efectua conversia EGP în JPY, ceea ce vede în cele din urmă clientul.

Cum să investești în Stellar XLM

Cum să investești în Stellar (XLM) – Transfer internațional de bani P2PCum să investești în Stellar (XLM) – Transfer internațional de bani P2P
Cum să investești în Stellar

Cumpărarea Stellar Lumens (XLM) era odinioară mai dificilă, dar în ultimii doi ani, a devenit mai ușor să investești direct prin platforme precum Coinbase . Dacă doriți să vedeți celelalte opțiuni, consultați aici lista noastră cu cele mai bune locuri pentru a cumpăra criptomonede .

Să parcurgem procesul în detaliu.

1. Creați un cont Coinbase

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să configurați un cont Coinbase .

Coinbase este o alegere foarte populară, deoarece au unele dintre cele mai populare monede ușor disponibile pentru cumpărare din aplicația sau site-ul lor.

Unul dintre acestea este Stellar Lumens – pe care îl puteți cumpăra cu ușurință din aplicație, împreună cu Bitcoin și altele. În plus, puteți transfera cu ușurință dolari SUA în și afară.

Citiți recenzia noastră completă Coinbase aici

2. Cumpărați XLM

Odată ce aveți Bitcoin în contul dvs. la Coinbase, puteți cumpăra XLM.

În contul dvs. Coinbase, faceți clic pe Stellar Lumens (XLM) și plasați o tranzacție.

Odată ce ați plasat tranzacția, aceasta va apărea în contul dvs. Coinbase.

Alte locuri în care să investești în XLM

În ultimii ani, Stellar XLM a crescut în popularitate și este disponibil pe alte platforme. Îl puteți găsi pe Uphold , Voyager , Binance și Kraken , precum și pe altele.

Concluzii

Cum să investești în Stellar

Cazul de afaceri pentru Stellar este convingător. Deschide noi piețe pentru companiile care în prezent consideră că tranzacțiile cu clienții din anumite țări sunt prohibitive sau chiar imposibile. Deoarece este posibil ca acești clienți să aibă tranzacții mai mici (de exemplu, microplăți), Stellar este capabil să se adapteze la interacțiunea dintre acești clienți și companii.

Cu toate acestea, ca toate criptomonedele, investiția în Stellar este extrem de riscantă. Ai putea să-ți pierzi toți banii aproape instantaneu.

Dacă nu sunteți sigur despre utilizarea unui portofel digital și a întregului proces și doriți să investiți printr-un ETF, nu o puteți face încă.

Cu toate acestea, cu siguranță o puteți face prin oricare dintre aplicațiile de aici .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.