Cum să investești în Ripple (XRP) pas cu pas

Cum să investești în Ripple

Cum să investești în Ripple. Ripple a devenit un subiect popular în ultima vreme, deoarece a devenit criptomoneda numărul 2 pentru o scurtă perioadă săptămâna trecută. Deși se tranzacționa la aproximativ 0,20 USD chiar anul trecut, acum valorează mai mult de 0,71 USD per monedă și continuă să crească. Este important să rețineți că Ripple este compania, iar XRP este moneda, dar majoritatea oamenilor o numesc pur și simplu Ripple.

Ripple (XRP) este diferit de multe alte criptomonede populare, deoarece a fost creat de o companie privată, cu scop profit. Această companie a vrut să permită o modalitate fără fricțiuni de a trimite bani la nivel global, iar moneda sa Ripple este modul în care o face. Această companie este, de asemenea, cel mai mare deținător de Ripple astăzi.

Problema este că Ripple nu era cea mai ușor cripto monedă de cumpărat (dar asta s-a schimbat). Obișnuia să fie nevoie de câțiva pași suplimentari în comparație cu investiția în Litecoin sau Ethereum . Dar haideți să o descompunem și să vă arătăm ce să faceți.

Notă: În 2020, SEC a depus acuzații împotriva lui Ripple și a doi fondatori în ceea ce privește XRP. Asigurați-vă că faceți diligența necesară înainte de a investi, deoarece tokenul este scos din listă pe multe burse. De fapt, Coinbase suspendă tranzacționarea pe XRP în vigoare din 19 ianuarie 2021. Consultați acțiunea SEC aici . Cu toate acestea, listăm platformele disponibile mai jos.

Ce este Ripple?

Cum să investești în Ripple

Ripple a fost inițial (și încă este) o platformă de procesare a plăților care permite tranzacții globale folosind moneda sa, XRP. Rețeaua sa globală de plăți a fost începută în 2012 și a continuat să crească pe măsură ce companiile au adoptat-o, iar speculatorii valutar s-au interesat de Ripple.

Ripple folosește un registru blockchain similar cu Bitcoin și alte cripto-monede, dar a apărut și diferențe tehnice care pretind că ușurează procesarea tranzacțiilor și, mai important, mai rapid, rămânând în siguranță.

Cât de diferit este Ripple

Cum să investești în Ripple

Ripple este diferit de concurenții săi majori Bitcoin și Litecoin prin faptul că a fost creat de o companie privată, cu scop profit. Când a fost creat, 100 de miliarde de XRP au fost lansate pe piață, 20 de miliarde fiind deținute de creatori, iar restul fiind dat Ripple Labs. De atunci, Ripple Labs a plasat 55 de miliarde XRP într-un cont escrow pentru a asigura utilizatorilor stabilitatea pe piață.

Este important de remarcat că Ripple a fost numit „Bitcoin-killer” din 2014, dar abia recent a câștigat tracțiune și impuls real în rândul pasionaților de cripto-monede.

Ripple a avut recent creșteri explozive de preț similare altor valute, dar este încă foarte „ieftin” în ceea ce privește prețul.

Cum să investești în Ripple pret

Cum să investești în Ripple

În primul rând, realizați că Ripple este supus unei investigații SEC și multe schimburi au eliminat jetonul. Aceste indicații sunt depășite.

Unde să investești în XRP în 2021: Odată cu investigația SEC, multe burse au delistat XRP. Îți poți păstra în continuare XRP-ul în locuri precum Coinbase, dar nu poți face tranzacții cu el. Zvonurile sunt că Coinbase va permite din nou tranzacționarea XRP în scurt timp, dar până atunci, Uphold , Kraken și Coinmama sunt câteva dintre opțiunile tale.

După cum am menționat mai devreme, Ripple nu este „ușor” de investit. Odinioară necesita mai mulți pași – de la investiția într-o monedă de bază, apoi transferul contului, apoi investiția în Ripple (din moment ce este o monedă alternativă).

Dacă toate acestea sună străin, consultați acest ghid despre Cum să investiți în criptomonede .

Acestea fiind spuse, iată pașii de care aveți nevoie pentru a investi în XRP:

1. Creați un cont Coinbase

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să configurați un cont Coinbase . Amintiți-vă, puteți obține un bonus de 5 USD dacă deschideți un cont nou și faceți prima tranzacție!

Coinbase este o alegere foarte populară, deoarece au unele dintre cele mai populare monede ușor disponibile pentru cumpărare din aplicația sau site-ul lor.

Citiți recenzia noastră completă Coinbase aici .

Unul dintre acestea este XRP (Ripple) – pe care îl puteți cumpăra cu ușurință din aplicație, împreună cu Bitcoin și altele. În plus, puteți transfera cu ușurință dolari SUA în și afară.

2. Cumpărați Ripple

Odată ce aveți Bitcoin în contul dvs. la Coinbase, puteți cumpăra XRP.

În contul dvs. Coinbase, faceți clic pe Ripple (XRP) și plasați o tranzacție.

Odată ce ați plasat tranzacția, aceasta va apărea în contul dvs. Coinbase.

Dacă aveți totul în contul dvs. Coinbase, urmărirea și urmărirea criptomonedei dvs. sunt ușoare.

Concluzii

Cum să investești în Ripple

Ca orice monedă, există un grad ridicat de risc implicat dacă vă gândiți să investiți în Ripple. Cu toate acestea, având în vedere prețul scăzut, are posibilitatea unui randament ridicat cu barieră scăzută la intrare.

Dacă nu vă place ideea unui portofel digital și/sau toți acești pași, nu există încă ETF-uri care urmăresc Ripple.

Nu se știe niciodată, Ripple ar putea exploda la fel de sus ca Bitcoin astăzi și s-ar putea să-ți mulțumești peste câțiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.