suport@creditpe.net

Cum să investești în Ethereum în 2022

Cum să investești în Ethereum

Cum să investești în Ethereum. Ethereum a devenit o alternativă populară a criptomonedei la Bitcoin în ultimul an. Cu toate acestea, spre deosebire de Bitcoin și moneda rivală Litecoin, Ethereum a fost adoptat de multe companii și startup-uri ca o modalitate de a tranzacționa (și mai mult).

În războaiele criptomonede, îmi place să văd Ethereum ca pe diamantul monedelor – are atât o valoare intrinsecă, cât și o valoare industrială. Comparați acest lucru cu Bitcoin, care funcționează ca aurul – nu prea multă valoare industrială, dar oamenii îl cumpără și îl vând pe baza valorii sale intrinseci pentru deținător.

Având în vedere popularitatea Ethereum, mulți oameni sunt curioși despre ce este de fapt, cum este diferit de Bitcoin și cum să investească în el. De asemenea, este important să rețineți riscurile investiției și potențialul de a le extrage și de a vă crea propria bogăție de Ether ( unitatea monetară reală a Ethereum ).

Înainte de a ne aprofunda, este important să rețineți că pentru a vedea, utiliza și tranzacționa în Ethereum, aveți nevoie de un portofel digital. Vă recomandăm Coinbase deoarece este gratuit, are o aplicație grozavă și vă oferă un bonus de 5 USD pentru deschiderea unui cont nou și efectuarea primei tranzacții. Verifică.

Promoție : Hodlnaut este un cont cripto de economii și împrumut care vă permite să câștigați până la 12,73% din depozitele dvs. cripto. Vrei să începi să câștigi? Vezi Hodlnaut aici >>

Ce este Ethereum

Cum să investești în Ethereum

Ethereum este practic un software care este descentralizat și permite dezvoltatorilor și programatorilor să ruleze codul oricărei aplicații. Stai ce? Credeam că Ethereum este bani… ei bine, are un aspect monetar.

Vedeți, Bitcoin folosește o tehnologie numită blockchain special pentru efectuarea tranzacțiilor monetare – este o monedă dreaptă. Ethereum folosește tehnologia blockchain pentru a permite crearea de aplicații care pot fi executate în cloud, care pot fi protejate de manipulare și multe altele (unele lucruri devin prea tehnice pentru mine aici). Cu toate acestea, un produs secundar al acestui lucru este că Ethereum folosește un token numit Ether, care este ca Bitcoin, pentru a tranzacționa. Aceasta este porțiunea de valoare monetară a Ethereum.

Datorită abilităților sale unice, Ethereum a atras toate tipurile de atenție – de la finanțe, la imobiliare, la investitori, dezvoltatori de software, producători de hardware și multe altele.

Ripple este similar cu Ethereum prin faptul că tokenul său XRP este, de asemenea, capabil să efectueze tranzacții reale .

Cum este Ethereum diferit de Bitcoin

Cum să investești în Ethereum

După cum am menționat mai sus, Bitcoin a fost conceput pentru a fi o monedă. Folosește aceleași principii tehnologice de bază, dar le folosește pentru a facilita tranzacțiile monetare.

Ethereum, pe de altă parte, a fost conceput pentru a facilita procesarea software-ului folosind un sistem de simboluri numit Ether. Acel eter a devenit mai valoros ca urmare a interesului oamenilor de tehnologie. Acel eter este ceea ce oamenii vor să investească.

Cu toate acestea, există o mulțime de aplicații dezvoltate pe Ethereum și chiar și unele companii financiare importante se implică în spațiu. Ar putea fi interesant de văzut ce se va dezvolta din asta în următorii câțiva ani.

Ethereum este, de asemenea, baza pentru tranzacții în NFT-uri și alte obiecte de colecție online . Deci, dacă doriți să cumpărați un Top Shot NBA sau alt NFT, aveți nevoie de ETH.

În cele din urmă, Ethereum este mult mai ieftin decât Bitcoin. Bitcoin se tranzacționează în prezent cu peste 40.000 USD pe unitate, în timp ce Ether se tranzacționează la mai mult de 4.000 USD.

Cum să investești în Ethereum 2022

Cum să cumpărați Ethereum (ETH)

Cum să investești în Ethereum

Dacă sunteți interesat să investiți în Ethereum, și în special Ether, aveți nevoie de un portofel digital conectat la un schimb de criptomonede . Ethereum nu tranzacționează pe nicio platformă majoră de acțiuni. Nu poți să mergi la brokerul tău de reduceri online și să cumperi Ethereum. Trebuie să-l transformi în portofel.

Vă recomandăm să utilizați Coinbase ca portofel digital, deoarece este incredibil de ușor de utilizat, vă permite să investiți și în Bitcoin și Litecoin și vă vor oferi un bonus pentru înscriere. Dacă vă înscrieți cu acest link, veți primi un bonus de 5 USD în Bitcoin dacă deschideți un cont nou și efectuați prima tranzacție .

Este important să ne amintim că Ether (ETH) este o monedă și ar trebui tratată ca atare de către investitori. Nu cumpărați acțiuni Ether așa cum ați face acțiuni sau ETF-uri. În schimb, îți schimbi dolarii cu jetoane Ether. Nu există dividende, nici plăți. Singura ta speranță este ca în viitor, alți oameni de pe internet să te plătească mai mult pentru jetoanele tale decât pentru care le-ai cumpărat.

Dacă nu ești sigur că folosești un portofel digital și vrei să investești printr-un ETF, nu o poți face încă. Cu toate acestea, există un ETF Bitcoin – GBTC și puteți investi în el sau în Ethereum direct pe eToro . De asemenea, puteți cumpăra Ethereum pe o varietate de platforme, inclusiv:

Cum să vinzi Ethereum și să scoți bani

Odată ce dețineți ETH, vânzarea de ethereum este exact opusul cumpărării. Pur și simplu plasați o comandă de vânzare pe bursă, cum ar fi Coinase sau Binance . Este important să rețineți că nu trebuie să vindeți Ethereum și să primiți numerar pentru el.

Pe multe schimburi, puteți vinde ETH și puteți primi diferite criptomonede sau USD. De exemplu, puteți vinde ETH și primi USDC, USDT sau chiar BTC.

Dacă vă stocați ETH într-un portofel de depozitare frigorifică (cum ar fi un Ledger ), va trebui să transferați ETH înapoi într-o bursă pentru a-l vinde. Puteți utiliza un schimb centralizat precum Coinbase sau Binance sau un schimb descentralizat precum Sushiswap.

Cum să transferați și să stocați ETH

Odată ce cumpărați și investiți în Ethereum (ETH), este o idee bună să vă scoateți criptomoneda de pe schimb și să o stocați în propriul portofel de criptomonede pe care îl controlați. Există mai multe motive pentru acest lucru și există și unele dezavantaje.

De ce ați dori să vă stocați ETH în propriul portofel? Ei bine, pentru început, nu îți controlezi cheile private dacă îți lași cripto-ul pe un schimb precum Coinbase. În plus, există o mulțime de rapoarte de schimburi care interzic conturile (fără notificare), iar acest lucru vă poate lăsa prins și nu vă puteți accesa cripto-ul.

Prin mutarea criptomonedei, cum ar fi Ethereum, în propriul portofel, aveți control deplin asupra banilor dvs.

Cu toate acestea, există un mare dezamăgire – dacă doriți să cumpărați sau să vindeți mai mult, aveți un pas suplimentar, fie să vă trimiteți ETH la o bursă pentru a vinde, fie atunci când cumpărați, trebuie să îl transferați în propriul portofel (și acolo ar putea fi o taxă asociată sau o taxă de gaz cu mutarea).

Depinde de tine dacă pasul adăugat merită securitatea. Consultați lista noastră de portofele cripto recomandate aici .

Gânduri finale

Cum să investești în Ethereum

Investiția în Ethereum este riscantă, dar ar putea fi profitabilă. Spre deosebire de Bitcoin sau Litecoin, companiile folosesc cu adevărat Ethereum ca element de construcție – ceva mai asemănător cu diamantele decât cu aurul. Ca investitor, acesta este un potențial câștig.

În plus, pot exista divizări (adică hard forks) pe Ethereum, așa cum am văzut recent cu Bitcoin și Bitcoin Cash. Acesta poate fi un lucru bun sau un lucru rău. Oamenii care au investit în Bitcoin Cash sunt fericiți de divizarea, deoarece au făcut bani grozavi fără efort.

Cu toate acestea, Ether este încă o monedă de internet, așa că ar trebui să procedați întotdeauna cu prudență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.