suport@creditpe.net

Cum să faceți backup site-ului WordPress

Dacă nu știați încă, este foarte important să faceți backup pentru site-ul dvs. Oricând ceva poate merge prost, iar o astfel de situație poate duce chiar la pierderea site-ului. De exemplu, când vă actualizați site-ul, instalați un plugin nou sau adăugați un cod personalizat. În astfel de momente, este util să aveți la îndemână o copie de rezervă recentă a site-ului dvs. (WordPress). Puteți chiar salva această copie de rezervă în diferite locuri pentru o securitate suplimentară. Se asigură că, dacă ceva nu merge bine, aveți o copie nouă a site-ului dvs., puteți restabili și merge mai departe ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

De ce sunt importante copiile de rezervă ale site-ului dvs.?

În videoclipul de mai jos, este explicat de ce sunt importante copiile de rezervă ale site-ului dvs. (WordPress).

Crearea unei copii de rezervă prin intermediul gazdei

Majoritatea companiilor de găzduire bune vor oferi clienților lor un instrument de rezervă sau un serviciu automat. Acestea permit de obicei utilizatorilor să seteze copii de siguranță automate din panoul lor de control. Avem o listă disponibilă cu partenerii populari de găzduire WordPress verificați de Yoast. Dacă doriți să aflați mai multe despre crearea copiilor de rezervă prin intermediul gazdei, vă sugerăm să contactați compania de găzduire.

Crearea unei copii de rezervă utilizând un plugin WordPress

Un avantaj al utilizării WordPress este că există mai multe pluginuri care oferă o soluție excelentă de backup. La Yoast, recomandăm și avem experiențe bune cu BlogVault, deoarece acest instrument oferă multe caracteristici extraordinare. Cum ar fi crearea de site-uri de organizare și migrări ușoare.

Unele alte plugin-uri grozave de rezervă pentru WordPress sunt:

Video: Cum să faceți backup site-ului WordPress

Dacă doriți să vedeți exact cum să faceți o copie de rezervă a site-ului dvs. WordPress, verificați videoclipul de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *