Credit online CEC Bank: Serviciul Cec In

Prin serviciul Cec In, poți accesa un credit de nevoi personale si card de cumpărături CEC Bank, disponibile 100% online. Verificarea eligibilităţii, inclusiv interogarea veniturilor la ANAF şi a istoricului de creditare, se realizează automat, iar acordurile din partea clientului sunt semnate electronic. În cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc şi este semnat tot electronic.

În plus, CEC Bank le oferă celor care contractează un card de credit online acces la Mobile Banking şi la un cont curent, astfel încât relaţia cu banca să se poată derula în continuare 100% online, inclusiv în ceea ce priveşte rambursarea ratelor.

Află cum poți lua un credit rapid online

Credit online CEC Bank de nevoi personale Credit online CEC Bank cec in

Acum poți obține un credit online CEC Bank de nevoi personale cu zero drumuri la bancă, cu dobândă fixă de 10,4% p.a.    E simplu să-l obții: completezi datele, intri într-un apel video cu un reprezentant al băncii. Primești aprobarea pe loc, semnezi contractul electronic și banii îți intră în cont. Dacă ești client nou, îți activează pe loc pachetul de cont curent „Bun venit”, oferit gratuit, pe toată durata creditului. Primești card de debit, cont curent și Mobile Banking și ai control complet asupra banilor tăi.

Beneficii CEC IN

 • Aprobare rapidă: în doar câteva minute
 • Zero drumuri la bancă: semnezi electronic contractul și acordurile de interogare a bazelor de date, iar suma este virată în contul tău curent de la CEC Bank
 • Dacă ești client nou, ai în mod gratuit, pe toată durata creditului, pachetul de cont curent „Bun venit” care include un cont curent în lei – în care se va vira contravaloarea creditului, un card de debit VISA în lei (transmis la adresa de corespondenta indicata pe fluxul de aplicare) și acces la Mobile Banking.
 • Cu creditul de nevoi personale de la CEC Bank poți împrumuta până la 90.000 lei și ai dobândă fixă de 10.40% pe an.

Caracteristici

 • Moneda creditului: LEI
 • Suma maximă împrumutată: 90.000 lei în cazul clienților existenți, 45.000 lei în cazul clienților noi
 • Perioadă maximă de creditare: 5 ani
 • Ai acces la situația creditului de nevoi personale și la operațiunile curente direct din platformele de Internet Banking și Mobile Banking

Poți lua creditul de nevoi personale dacă:

 • ai cetățenie română, domiciliul și resedința în România, ești salariat și ai peste 18 ani
 • ai un venit stabil de minimum 3 luni
 • realizezi venituri din salarii în lei pe teritoruiul României, declarate la ANAF
 • ai un comportament bun de plată
 • ești major și vei avea maximum 70 de ani la finalul perioadei de creditare

Costuri

 • Dobândă: fixă de 10.40% pe an
 • Comision de analiză dosar: ZERO 
 • Comision lunar de administrare: 20 lei 
 • Comision de rambursare anticipată: 1% pentru durată rămasă peste 1 an; 0,5% pentru durată rămasă sub 1 an.

Dobânzi

Comisioane

Exemple de calcul

Vezi articolul despre Educație financiară: Creditarea

Card de credit cu 24 de rate fără dobândă100% online

Acum poți obține cardul de credit 100% online. E simplu și durează doar câteva minute: Alegi cardul de credit dorit – Visa Affinity sau Visa Premium, completezi formularul, intri într-un apel video cu un reprezentant al băncii și dacă finanțarea este aprobată, primești pe loc actele și semnezi electronic contractul. Îți vom trimite cardul prin poștă, la adresa indicată. Cu cardurile de credit CEC Bank beneficiezi de până la 24 de rate fără dobândă.

Cumperi acum și plătești mai târziu. La CEC Bank beneficiezi de dobânzi avantajoase și până la 24 de rate fără dobândă la orice comerciant din lume.

Avantajele cardurilor de credit CEC Bank

 • Până la 24 de rate fără dobândă la orice comerciant din lume pentru plățile cu cardul de cumpărături
 • Perioadă de grație de până la 59 de zile pentru plățile cu cardul de cumpărături
 • Rambursezi doar 2,5% din suma datorată sau mai mult, la alegerea ta. Ai 0% dobândă când rambursezi integral sumele utilizate până la scadența lunară

Alege cardul potrivit

Credit online CEC Bank cec in

Cardul de credit Mastercard

Cumperi acum și plătești mai târziu. Ai acces la o linie de credit. Ai până la 24 de rate fără dobândă, la orice comerciant. 

Detalii

Credit online CEC Bank cec in

Cardul de credit Visa Affinity

Susții o cauză importantă. La fiecare tranzacție, banca va face o donație către ONG-ul ales. Ai până la 24 de rate fără dobândă pentru cardul de cumpărături.

Detalii APLICĂ 100% ONLINE

Credit online CEC Bank cec in

Cardul de credit Visa Platinum

Te bucuri de tratament VIP: servicii concierge, asigurări de călătorie și acces în zonele lounge ale aeroporturilor. Ai până la 24 de rate fără dobândă pentru cardul de cumpărături.

Detalii APLICĂ 100% ONLINE

Plăți smart cu cardurile de credit CEC Bank

 plăți smart
 • Plătești rapid și în siguranță cu telefonul (Apple și Android) sau cu ceasul smart.
 • Ai acces la setările pentru limitele de tranzacționare și la setările de siguranță din Mobile Banking
 • Pentru a plăti online ușor și în siguranță, poți activa autorizarea tranzacțiilor cu cardul  online de pe mobil, prin Mobile Banking.

Documente utile

Contul Bancar 100% online

Pentru că știm cât de prețios este timpul tău, acum îți poți deschide un cont bancar online de oriunde, chiar și din străinătate, în doar câteva minute. Cu pachetul Bun venit, ai cont curent, card de debit și Mobile Banking. E simplu să-l obții: completezi datele din formular, faci o poză cărții de identitate și un selfie, apoi un scurt apel video cu un operator al băncii și semnezi electronic contractul. Pachetul online de cont curent este gratuit (comision lunar zero) dacă, lunar, ai încasări echivalente cu salariul minim net pe economie.

APLICĂ 100% ONLINE

Poate vă interesează și articolul despre leasing

sau

Noua Casă 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *