suport@creditpe.net

Concursul MasterCard. Câștigi un Tesla Model 3

concurs mastercard creditpe.net

În acest articol vă prezint concursul Mastercard, la care poți participa doar folosind cardul Mastercard sau telefonul pentru plățile la POS. Dar mai întâi să vedem câteva informații generale.

Mastercard Incorporated este o companie de tehnologie care conectează consumatorii, instituțiile financiare, comercianții, guvernele și întreprinderile din întreaga lume, permițându-le să utilizeze forme electronice de plată. Compania permite utilizatorului să efectueze plăți prin crearea unei game de soluții și servicii de plată folosind mărcile sale, care includ MasterCard, Maestro și Cirrus.

Compania oferă o gamă de produse și soluții care sprijină produsele de plată, pe care clienții le pot oferi deținătorilor de carduri. Serviciile companiei facilitează tranzacțiile în rețeaua sa principală între deținătorii de conturi, comercianți, instituții financiare, companii, guverne și alte organizații de pe piețe la nivel global. Produsele Companiei includ credit de consum, debit de consum, preplătite și comerciale.

MasterCard explicat

concursul MasterCard

MasterCard în sine este o afacere de servicii financiare care generează în primul rând venituri din taxele pentru volumul brut al dolarului (GDV). Cardurile MasterCard sunt emise de băncile membre cu sigla MasterCard. Cardurile Open Loop care sunt acceptate oriunde poartă adesea sigla MasterCard pentru a-și identifica eligibilitatea pentru utilizare.

În întreaga industrie a plăților, există patru procesoare majore ale cardurilor de plată. Aceste patru procesoare de carduri sunt MasterCard, Visa, American Express și Discover. Fiecare companie operează o rețea de plăți și colaborează cu o varietate de instituții pentru oferte de carduri.

Afacerea MasterCard

În 2019, MasterCard a raportat un volum de dolari bruti în valoare de 6,5 trilioane de dolari, ceea ce arată cantitatea de bani tranzacționată integral pe toate ofertele sale de carduri. Compania colaborează cu o varietate de instituții pentru a oferi mai multe tipuri de cărți. În mod cuprinzător, ofertele sale de carduri se întind pe carduri de credit, de debit și preplătite. Majoritatea activităților Mastercard se realizează prin parteneriate cu instituții financiare și partenerii lor de co-brand organizațional

Concursul MasterCard

Campania publicitara Mastercard ,,Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro la orice comerciant cu POS sau online” se desfășoară in perioada 15 aprilie – 15 iulie 2021. înscriețiva printr-un mesaj text sau online la www.mastercard.ro/participare și puteți câștigă premii zilnice, săpămânale și bisăpămânale, sau chiar marele premiu, un autoturism Tesla Model 3.

Drept de participare la concursul Mastercard

La Campania publicitară pot participa toate persoanele fizice (cu vârsta de cel puțin 18 ani, la data înscrierii), cu domiciliul/reședința in România, cu exceptia angajaților Mastercard Europe SA, ai B.V.
McCann-Erickson S.R.L, și cei ai altor agenții implicate în punerea în aplicare a prezentei Campanii,
precum și a rudelor de gradul întâi (copii si părinți) și soților persoanelor mentionate mai sus.

Durata campaniei

Campania va începe la data de 15 aprilie 2021, ora 00:01 și va înceta la data de 15 iulie 2021,ora 23:59, ora României. Campania se va desfășura în România, la toți comercianții care oferă posibilitatea plății cu POS sau online (excepție fac plățile făcute din aplicația bancară).

Desfășurarea campaniei

Participantul trebuie se înscrie în Campanie folosind oricare dintre cele 2 modalități disponibile:

  • trimițând cel puțin un mesaj text la 3725, numărul de telefon mobil dedicat Mastercard, cu valoarea tranzacției, indiferent de valoare, de la un numar de telefon valabil din oricare dintre retelele mobile Orange, Vodafone, Telekom, Digi.
  • trimițând online la adresa www.mastercard.ro/participare cel putin un formular care contine 2 date: numărul de telefon și valoarea totală a tranzacției(cu TVA) in Lei,

Pentru a se putea califica în vederea câștigării premiului ce constă în Apple Watch 6 sau căști Apple Airpods Pro, participantul trebuie să plătească la POS doar cu telefonul mobil și să trimită valoarea tranzactiei urmată de litera M prin sms la 3725, sau pe www.mastercard.ro/participare, bifînd căsuța aferentă plății cu telefonul.

Participantul va trimite o valoare a unei tranzactii valide (cu TVA) in Lei, care indeplineste urmatoarele
conditii:

  • este plătită cu un card emis sub mărcile Mastercard sau Maestro, de o instituție financiară (de tip băncl sau institute financiare nebancare-IFN) de plată română care deține o licentță de emitere de la Mastercard.
  • combinatia numerica sub forma in care apare in extrasul de cont, pentru tranzactia trimisa: (cifre inaintea zecimalelor), (cifre dupa zecimale); sunt considerate valide toate inregistrarile cifrelor corecte dinaintea combinatiei numerice zecimale si cifrelor de dupa zecimale de la (000) la (999), de tipul 00.01.
  • reprezinta valoarea unui produs sau serviciu cumparat de la orice locatie de pe teritoriul Romaniei dotata cu POS sau online (excepfie fac pldlile ftcute din aplicafia bancari), pe durata Campaniei promotionale, indiferent de valoare
  • Un participant poate trimite maxim 5 inscrieri/tranzactii diferite si corecte pe zi.
Înscrierea în concursul Mastercard
  • Participanții se pot înscrie în Campanie în orice moment, începând cu 15.04.2021(ora 00:00:01) și până la dată de 15.07.2021(ora 23:59:59)
  • Participanții se vor înscrie prin oricare dintre următoarele două modalități:

(1) Mesaj text prin sms:
Trimițând un mesaj text la numărul 3725 (tarif gratuit în rețelele Orange, Vodafone și Telekom, Digi)
conținând valoarea tranzacției valide

(2) Online:
Prin introducerea valorii tranzacției valide și a numărului de telefon mobil pe site-ul web
www.mastercard.rolparticipare, versiunea desktop sau pentru telefon mobil, fără a fi nevoie se creeze
un cont cu cod de securitate captcha.

Recomandare: Educație financiară: Instrumente de plată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *