suport@creditpe.net

Clonare site WordPress sau Staging

Când faceți modificări semnificative pe site, este important să le testați mai întâi prin metoda „clonare site WordPress”. Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin utilizarea unui mediu de etapizare. Un mediu intermediar este o copie a site-ului de pe server, care vă permite să implementați și să testați modificările fără a vă afecta site-ul real. În acest articol, vom explica cum să vă creați propriul mediu de organizare.

Articole similare

Crearea unei clone a site-ului (staging)

Există două moduri de a obține un mediu de organizare pentru site-ul WordPress:

 1. prin intermediul companiei de găzduire;
 2. prin utilizarea unui plugin WordPress pentru a crea un mediu de etapă.

Să discutăm aceste două opțiuni în detaliu.

1. Obținerea unui site de intermediere prin intermediul companiei de găzduire

Primul lucru pe care îl puteți face este să cereți companiei de găzduire să creeze un mediu de organizare pentru voi., iar majoritatea gazdelor ar trebui să poată face acest lucru pentru voi. Dacă dintr-un anumit motiv, compania voastră. de găzduire nu este capabilă să creeze un site de organizare pentru, puteți utiliza un plugin WordPress pentru a crea un site de testare.

Citiți mai multe: companiile de găzduire WordPress verificate de CreditPe.net

2. Folosirea unui plugin pentru Clonare site WordPress

În cazul în care compania de găzduire nu poate configura un site de organizare pentru voi, puteți utiliza un plugin WordPress pentru a o face singur. Urmați pașii de mai jos pentru a vă crea propriul site de organizare.

 1. Căutați „staging” în directorul de pluginuri WordPress.

  Primul pas este să găsiți un plugin WordPress care să vă poată ajuta în acest sens. O căutare rapidă pentru „etapizare” în directorul de pluginuri WordPress are ca rezultat multe pluginuri (vezi imaginea de mai jos).

  Clonare site WordPress Staging

 2. Selectați un plugin de încredere pentru etapă.

  Atunci când alegeți un plugin, asigurați-vă că este de încredere verificând:
  – recenziile;
  – numărul instalațiilor active;
  – ultima dată când a fost actualizat;
  – compatibilitatea sa cu versiunea voastră de WordPress;
  – calitatea, performanța și suportul oferit de plugin.

  Doriți să aflați mai multe despre pluginurile din WordPress? Verificați WordPress gratuit pentru pregătirea pentru începători !

 3. Faceți o copie de rezervă a site-ului.

  Următorul pas este să faceți o copie de rezervă a site-ului. Este important să faceți copii de rezervă ale site-ului în mod regulat și este deosebit de important atunci când doriți să faceți modificări mari. Puteți afla mai multe despre cum să faceți backup site-ului(WordPress) aici .

 4. Creați site-ul de stagiere utilizând pluginul de stagiere (exemplu: WP Staging).

  După ce creați o copie de rezervă a site-ului, sunteți gata să creați site-ul intermediar. Vom folosi pluginul WP Staging ca exemplu pentru a vă arăta cum funcționează acest lucru. Pentru a vă crea site-ul de stocare, faceți clic pe „WP Staging> Site-uri / Start” în meniul Admin și faceți clic pe „Începeți clonarea”.

  Clonare site WordPress wp staging

 5. Selectați fișierele pe care doriți să le clonați și începeți să vă clonați site-ul (exemplu: WP Staging).

  După ce faceți acest lucru, veți obține opțiunea de a da un site site-ului. de stabilire un nume și de a alege fișierele pe care doriți să le clonați. Apoi, faceți clic pe butonul „Începeți clonarea” și clonarea va începe. Durata clonării depinde de dimensiunea site-ului.Începeți clonarea folosind plugin-ul WP staging

 6. Accesați clona site-ului (exemplu: WP Staging).

  Când clonarea este terminată, vă puteți deschide mediul de organizare. Pentru a accesa site-ul intermediar, faceți clic pe butonul „Deschideți site-ul intermediar”. Apoi, vă puteți conecta cu aceleași acreditări pe care le utilizați pentru site-ul obișnuit.Clonare site WordPress plugin staging

 7. Începeți testarea!

  Mediul site-ului de organizare arată la fel ca site-ul obișnuit (a se vedea imaginea de mai jos), astfel încât deplasarea nu ar trebui să fie o problemă. Acum puteți începe testarea!

  Clonare site WordPress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *