suport@creditpe.net

Cercetarea cuvintelor cheie pentru SEO: ghidul complet

Cercetarea cuvintelor cheie este primul pas în procesul de redactare SEO și o parte esențială a strategiei SEO. Înainte de a crea conținutul site-ului web, trebuie să aflați ce termeni de căutare utilizează publicul. Termenii lor de căutare sunt cuvintele cheie. Pe baza acestor cuvinte cheie puteți începe să scrieți conținut util și de înaltă calitate. Aici, vă vom prezenta prin mulți pași implicați în cercetarea cuvintelor cheie.

Ce este cercetarea cuvintelor cheie?

Cercetarea cuvintelor cheie face parte din SEO (optimizarea motorului de căutare). Este munca pe care o face cineva pentru a veni cu o listă extinsă de cuvinte cheie pentru care ar dori să se claseze un site web. Pentru a obține o astfel de listă, proprietarii de site-uri web trebuie să se implice în publicul și motoarele de căutare dorite. Ce termeni de căutare introduc oamenii în Google atunci când își caută produsele, serviciile, afacerea sau tipul de organizație? Și ce se așteaptă să găsească? Cu această listă, proprietarii de site-uri web pot crea conținut care să atragă mai mult trafic de înaltă calitate pe site-ul lor. Cercetarea cuvintelor cheie nu este terminată niciodată: repetarea acesteia în mod regulat este esențială pentru a fi la curent!

Citiți mai multe: Ce este cercetarea cuvintelor cheie? »

De ce este importantă cercetarea cuvintelor cheie?

Cercetarea corectă a cuvintelor cheie este importantă, deoarece va clarifica ce termeni de căutare folosește publicul . La Yoast, am întâlnit frecvent proprietari de afaceri care foloseau un set de cuvinte atunci când își descriau produsele, în timp ce publicul țintă folosea un set complet diferit de cuvinte. Ca urmare, clienții potențiali nu au putut găsi acele site-uri web, din cauza unei nepotriviri în utilizarea cuvintelor.

De exemplu, uneori, un departament de marketing decide să dea unui produs un nume nu atât de comun. Aceasta poate fi o decizie inteligentă de marketing: oamenii ar putea să-și amintească produsul mai ușor. Dacă închiriați cabane de vacanță în loc de case de vacanță, s-ar putea să vă remarcați. Atenție: foarte puțini oameni caută [cabane de vacanță]. Dacă vă optimizați textul pentru acest termen, probabil că vă veți clasa bine pe acest termen specific. Cu toate acestea, nu veți genera mult trafic cu acest termen și veți pierde o mare parte din publicul potențial, deoarece utilizează alte cuvinte.

Probabil veți înțelege că nu are niciun sens să optimizați pentru cuvintele pe care oamenii nu le folosesc. O cercetare aprofundată a cuvintelor cheie vă asigură că utilizați aceleași cuvinte ca și publicul țintă și acest lucru face ca tot efortul de optimizare a site-ului web să merite mult mai mult. În plus, uitându-vă la intenția de căutare , aflați ce anume caută publicul. Aceste întrebări ar trebui să primească un răspuns sub formă de conținut de calitate.

Concepte esențiale ale cercetării cuvintelor cheie

Înainte de a trece la cercetarea cuvintelor cheie , vom explica în scurt timp câteva concepte esențiale ale acestuia:

Un cuvânt cheie focalizat sau o expresie cheie este cuvântul sau expresia pentru care doriți să se găsească o anumită pagină de pe site-ul în Google. Vă stabiliți setul de fraze cheie de focalizare prin cercetarea cuvintelor cheie.

Dacă doriți să optimizați cu ușurință o postare sau o pagină pentru una dintre frazele cheie, puteți introduce această expresie în câmpul de introducere a expresiei cheie de focalizare pentru o postare sau pagină cu pluginul Yoast SEO . Acesta vă va oferi feedback cu privire la modul de optimizare a conținutului pentru această frază pentru a îmbunătăți șansele de clasare.

Cuvintele cheie cu coadă lungă sunt mai specifice și sunt căutate mai puțin frecvent decât așa-numitele cuvinte cheie head. Se concentrează pe o nișă. Cu cât termenii de căutare sunt mai lungi și mai specifici, cu atât va fi mai ușor să se claseze pentru ei, deoarece va exista mai puțină concurență. Chiar dacă există mai puțini oameni care caută acești termeni, ar putea fi mai motivați să cumpere, să se aboneze, să se înscrie sau orice ați dori să facă.

Cercetarea cuvintelor cheie

Strategia de cuvinte cheie vizează deciziile pe care le luați pe baza cercetării cuvintelor cheie. De exemplu, ce conținut aveți de gând să creați mai întâi? Te vei concentra pe cap sau coadă? Cum și unde îl veți publica? Vei crea o piesă de scris, o postare sau o pagină de produs, un tutorial video sau un infografic?

Căutarea în intenția de căutare este esențială aici: trebuie să descoperiți ce își dorește sau are nevoie de fapt un căutător. Nu vă uitați doar la cuvinte cheie, ci la obiectivele care stau la baza a ceea ce un căutător dorește să știe, să facă sau să cumpere. Conținutul ar trebui să ofere o soluție la „problema” căutătorului. Acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de design de conținut .

Cum se face cercetarea cuvintelor cheie?

Credem că există 8 pași esențiali în timpul efectuării cercetării cuvintelor cheie. Aici, vă vom ghida în acest proces pas cu pas și vă vom oferi sfaturi practice pentru a începe propria cercetare a cuvintelor cheie:

 1. Determinați-vă misiunea

  Înainte de a începe ceva, gândește-te la misiunea ta . Reflectează la întrebări precum: Care este principalul obiectiv al afacerii sau organizației tale? Ce o face specială? La cine încerci să ajungi exact? Și, ce promisiuni faceți pe site-ul web? Ia-ți timpul și scrie-ți literalmente misiunea. Odată ce puteți răspunde în detaliu la aceste întrebări, veți fi făcut primul și cel mai important pas în strategia de cuvinte cheie.

  Piața în care vă aflați determină dacă misiunea se va dovedi suficient de genială pentru a se ridica. Unele piețe sunt extrem de competitive, companiile mari dominând rezultatele căutării. Aceste companii au bugete uriașe pentru marketing în general și SEO în special. Concurența pe aceste piețe este dificilă, deci clasarea pe aceste piețe va fi, de asemenea, dificilă.

  Poate vindeți croaziere în Hawaii. Oferiți facilități excelente pentru copii, făcând croaziere potrivite în special pentru părinți tineri sau singuri. Oferirea celor mai bune croaziere în Hawaii pentru tinerii părinți ar putea fi foarte bine ceea ce face ca serviciul să fie unic. Așadar, căutați lucrul care face produsul să iasă din concurență. Aceasta ar trebui să fie misiunea ta, nișa ta – și asta trebuie să le oferi publicului tău.

  Dacă vă lansați pe o piață competitivă, cel mai bun pariu este să începeți puțin. Odată ce dețineți o mică parte din această nișă și deveniți un nume mai mare în afacerea cu croaziere în Hawaii, puteți încerca să vă ridicați nivelul și să vindeți croaziere către un public mai mare (mai general). Misiunea ta va deveni mai generală, de asemenea.

 2. Faceți o listă de cuvinte cheie

  Al doilea pas este crearea unei liste de cuvinte cheie, de preferință într-o foaie de calcul, cum ar fi Foi de calcul Google sau Excel. Având în vedere misiunea, încercați să intrați în capul publicului dorit . Ce vor căuta acești oameni? Ce fel de termeni de căutare ar putea folosi atunci când caută serviciul sau produsul uimitor? Care dintre „problemele” lor rezolvă produsul? Notați cât mai multe răspunsuri. Dacă misiunea voastră este clară, veți avea o imagine destul de clară a nișei și a punctelor de vânzare unice (lucrurile care vă diferențiază afacerea de ceilalți). Aceștia sunt termenii de căutare pentru care doriți să fiți găsiți.

 3. Cercetați-vă cuvintele cheie

  După ce ați creat această primă listă, este timpul să vă scufundați un pic mai adânc în cuvintele cheie. Din fericire, există câteva instrumente care facilitează cercetarea cuvintelor cheie.

  Primul este Google în sine. Google cuvintele cheie cu care ați venit deja și verificați căutările sugerate de Google în timp ce tastați. Acestea sunt întrebările pe care oamenii le-au pus de fapt Google! De asemenea, puteți verifica „căutările aferente” pe pagina cu rezultatele Google. De asemenea, aruncați o privire la instrumentul nostru de expresii cheie din Yoast SEO sau Răspundeți publicului .

  Aceste instrumente vă vor oferi tot felul de variante ale frazelor cheie, sinonimelor și frazelor cheie conexe. Verificați-le și adăugați toate frazele cheie relevante în lista. În postarea noastră despre instrumentele de cercetare a cuvintelor cheie veți găsi mai multe detalii despre cum să utilizați aceste instrumente și alte instrumente.

 4. Nu uita de coada lungă

  Când oamenii încep cu cercetarea cuvintelor cheie, tind să se concentreze pe termeni foarte populari de „cap”. Din păcate, aceste cuvinte cheie principale sunt luate în mare parte de întreprinderi mari. Pe de altă parte, cuvintele cheie cu coadă lungă obțin mai puțin trafic de căutare, dar există și o concurență mai mică. Prin urmare, vă este mai ușor să vă clasificați pe aceste cuvinte cheie. Mai mult, cuvintele cheie cu coadă lungă au chiar o valoare de conversie mai mare, deoarece se concentrează mai mult pe un anumit produs sau subiect: o nișă!

  Un cuvânt cheie cu coadă lungă este adesea mai lung și mai concentrat decât un termen principal. Dacă termenul principal este [antrenament pentru cățeluși], un cuvânt cheie cu coadă lungă ar putea fi [antrenament pozitiv pentru cățeluși pentru Labradoodles din Amsterdam]. Folosirea instrumentelor menționate la pasul 3 vă va ajuta, de asemenea, să găsiți mai multe variante de lungă durată ale cuvintelor cheie.

  Nu uitați să adăugați și cuvinte cheie cu coadă lungă în foaia de calcul. Puneți termenii de cap în prima coloană și adăugați (mai multe) coloane pentru cuvintele cheie cu coadă lungă. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să creați o structură de site adecvată mai târziu. Cu cât termenul de căutare este mai lung, cu atât pagina de destinație aparține mai jos în structura site-ulu.

 5. Analizează concurența

  Fie că ar trebui să urmăriți cuvinte cheie de lungă durată depinde în mare măsură de concurența. În cazul în care concurența pe nișa voastră este mare, veți avea dificultăți în clasarea în termeni competitivi. Dacă aveți puțină concurență, veți putea clasa pentru mai mulți termeni principali. Așadar, va trebui să faceți câteva analize comparative pentru SEO .

  Google cuvintele cheie care au ieșit din cercetarea de cuvinte cheie. Începeți cu termenul cel mai „cap”. Consultați pagina cu rezultatele motorului de căutare(SERP). Acestea sunt site-urile web cu care veți concura odată ce vă optimizați conținutul pentru un astfel de cuvânt cheie. Aruncați o privire mai atentă: vedeți site-uri web profesionale? Site-uri web ale companiei? Ești „egal” cu aceste companii? Site-ul se încadrează printre aceste site-uri? Compania voastră are o dimensiune similară și are la fel de multă influență în nișă?

  Este mai greu să te clasezi atunci când concurezi împotriva site-urilor cu nume de marcă puternice. Dacă mărcile sunt cunoscute din reclame TV sau radio, șansele de a vă ridica vor deveni și mai mici. Dar nu va strica să aruncăm o privire asupra conținutului lor. Conținutul este bine scris și optimizat? Dacă concurența are un conținut slab, este posibil să aveți șansa de a le depăși!

  De asemenea, aruncați o privire asupra anunțurilor din Google. Sunt? Dacă aveți un cont Google Ads, puteți verifica plata pe clic. Termenii de căutare care au o plată pe clic ridicată sunt de obicei mai greu de clasat în rezultatele organice.

  Asigurați-vă că ați notat în foaia de calcul despre constatările pentru cuvintele cheie pe care le-ați investigat!

 6. Aruncați o privire mai atentă asupra intenției de căutare

  Strategiile SEO de astăzi ar trebui, în cea mai mare parte, să se rotească în jurul răspunsului la întrebările pe care le au oamenii sau oferirea celei mai bune soluții pentru „problema” lor. Ori de câte ori cineva introduce o interogare de căutare într-un motor de căutare, este în căutare de ceva. Fiecare tip de întrebare are nevoie de un răspuns specific.

  Încercați să aflați ce intenție are publicul atunci când introduce o anumită frază cheie în Google. Au intenție informațională (încercați să găsiți informații despre un anumit subiect), intenție de navigație (doriți să accesați un anumit site web), intenție comercială (doriți să cercetați ceva înainte de a cumpăra) sau intenție tranzacțională (căutați să cumpărați ceva acum)?

  Potiaflați mai multe despre intenția de căutare a anumitor interogări, examinând cu atenție tipul de pagini care se clasifică deja pentru acea interogare. Vedeți mai ales pagini de produse? Sau o mulțime de postări informative pe blog? Vedeți videoclipuri? Sau este un mix? Toate acestea sunt indicii despre ceea ce Google presupune că este intenția de căutare a unei anumite interogări. Această postare explică modul de utilizare a rezultatelor căutării pentru a crea conținut excelent care să corespundă intenției corecte.

  Aflați ce tipuri de intenții se aplică frazelor cheie și, din nou, adăugați constatările pe foaia de calcul!

 7. Stabiliți o strategie de cuvinte cheie

  Pe baza datelor pe care le-ați colectat acum, puteți stabili o strategie de cuvinte cheie . Dacă ați urmat pașii de mai sus, ar trebui să aveți o foaie de calcul cu o cantitate substanțială de fraze cheie și informații despre concurență și intenția de căutare a publicului pentru acele fraze cheie.

  Acum gândiți-vă la această întrebare: Cum rezistă site-ul meu web comparativ cu site-urile web din SERP? Sunteți de dimensiuni și buget de marketing egale: mergeți mai departe și concentrați-vă asupra acestor termeni principali. Dacă nu: încercați mai întâi mai multe cuvinte cheie cu coadă lungă. Concentrarea pe o grămadă de cuvinte cheie combinate ar putea atrage foarte mult trafic. Odată ce ați reușit să vă clasificați pentru aceste cuvinte cheie cu coadă lungă, obiectivul pentru mai mulți termeni de cap va deveni mai ușor.

  Când ați decis unde să intrați, gândiți-vă la tipul de conținut: Care a fost intenția de căutare a frazelor mele cheie? Ce caută publicul meu? Dar, de asemenea, ce conținut pot crea care nu există încă și cum pot să mă remarc în ceea ce privește calitatea sau oferirea de soluții? Acest lucru vă va ajuta să decideți tipul de conținut pe care îl veți crea .

 8. Începeți să construiți pagini de destinație

  În teorie, acest pas nu intră în sfera cercetării cuvintelor cheie. Cu toate acestea, crearea de pagini de destinație minunate este esențială dacă doriți să obțineți trafic pe site-ul web. Deci, va trebui să creați pagini de destinație pentru termenii de căutare, dar nu trebuie să creați toate aceste pagini imediat – poate fi un efort pe termen lung. Strategia de cuvinte cheie vă va ajuta să stabiliți priorități. Construiți o pagină de destinație bună și utilizați pluginul Yoast Duplicate Post pentru a le copia pentru a le crea rapid.

  Pentru cele mai importante expresii cheie, veți crea articole de conținut de bază; articole care oferă cel mai bun conținut posibil despre acel cuvânt cheie – autoritar și cuprinzător. Toate articolele nde susținere, mai lungi, vor face legătura cu acest conținut de piatră de temelie. Aceasta ar trebui să facă parte din strategia internă de conectare , pe care Yoast SEO Premium vă poate ajuta să o implementați .

Sfaturi pentru cercetarea cuvintelor cheie

Totul poate suna destul de simplu, dar știm că este mult de lucru și mai ușor de spus decât de făcut. Când sunteți pus în practică, s-ar putea să vă întâlniți cu unele probleme sau întrebări obișnuite. Aici vom oferi câteva sfaturi pentru a funcționa!

Doriți să vă ghidăm pas cu pas prin cercetarea cuvintelor cheie? Cu videoclipuri, teste și alte materiale de instruire? Aruncați o privire la formarea noastră de cercetare a cuvintelor cheie , parte a abonamentului nostru online de formare SEO și permiteți-ne să vă ajutăm!

Prioritizați lista de cuvinte cheie

Câte cuvinte cheie ar trebui să aveți? Ei bine, nu vă putem spune numărul exact de cuvinte cheie pe care ar trebui să le aveți, dar vă putem spune că aveți nevoie de multe dintre ele – câte vă puteți gândi. Cu toate acestea, peste 1000 de cuvinte cheie sunt probabil prea multe! Chiar dacă sunteți o afacere destul de mică, probabil veți ajunge cu câteva sute de cuvinte cheie.

Dar nu este nevoie să creați pagini pentru toate acestea imediat. Puteți adăuga conținut bit cu bit. Gândiți-vă la cuvintele cheie pe care doriți să le clasificați deocamdată – poate pe cele mai cu coadă lungă? – și care nu sunt la fel de importante imediat. Înțelegeți prioritățile și planificați crearea conținutului.

Continuați să citiți: Gestionarea unui blog în creștere: planificarea conținutului »

O expresie cheie focus și sinonimele sale necesită o singură pagină

În trecut, fiecare dintre cuvintele cheie pentru care doreați să fiți găsit, avea propria pagină de destinație. Astăzi, totuși, motoarele de căutare sunt atât de inteligente încât folosesc în cea mai mare parte intenția de căutare pentru a oferi căutătorilor cel mai bun răspuns la întrebările lor. Pagina care răspunde cel mai bine la aceste întrebări se va clasa în partea de sus. De asemenea, motoarele de căutare înțeleg diferențele subtile dintre cuvintele cheie, astfel încât nu trebuie să creați pagini de destinație pentru toate variantele subtile ale unui cuvânt cheie, cum ar fi sinonimele.

Asta nu înseamnă că nu ar trebui să folosiți sinonime! De fapt, sinonimele pot îmbunătăți cu adevărat lizibilitatea copiei, deci asigurați-vă că le utilizați. Pluginul nostru Yoast SEO Premium vă poate ajuta în acest sens; vă permite să vă optimizați conținutul pentru sinonime și expresii cheie conexe . Puteți completa sinonimele expresiei cheie în fila Analiza SEO din bara laterală Yoast SEO. Dacă doriți să completați mai multe, le puteți separa prin virgule. Când vine vorba de adăugarea de fraze cheie corelate în textul, avem o caracteristică minunată despre care veți dori să aflați mai multe. Deci, să discutăm asta în continuare!

Glosar de termeni

În paragrafele următoare, folosim câteva cuvinte pe care s-ar putea să nu le cunoașteți încă. Cum ar fi frazele cheie asociate, formele de cuvinte și expresia cheie cu focalizare exactă. Nu-ți face griji! Am scris un glosar de termeni care vă pot ajuta atunci când nu sunteți sigur la ce ne referim atunci când folosim un anumit termen.

Adăugați expresii cheie conexe pentru a ajuta Google să vă înțeleagă textul

Expresiile cheie asociate sunt cuvinte și concepte care aprofundează și extind înțelegerea expresiei cheie de concentrare. Ajută chiar Google să înțeleagă mai bine subiectul despre care vorbiți . Utilizând expresii cheie corelate în textul, puteți picta o imagine completă a expresiei cheie focalizate în articolul pe care îl scrieți.

Deci, cum să găsiți expresiile cheie aferente care vă vor ajuta să vă clasificați cu expresia cheie de concentrare? S-ar putea să vă gândiți la câteva fraze cheie legate, dar credem că datele corecte ale cuvintelor cheie sunt cel mai sigur pariu. De aceea, avem o integrare SEMrush în Yoast SEO care sugerează fraze cheie asociate și chiar vă arată volumul de căutare și tendința fiecărei fraze cheie. Deoarece SEMrush este una dintre cele mai importante companii de software SEO și marketing din lume, acest lucru vă va ajuta să găsiți frazele cheie corelate pentru conținut.

Puteți găsi această caracteristică în bara laterală și meta-casetă Yoast SEO. Pur și simplu accesați butonul „Obțineți expresii cheie conexe” de sub câmpul „Focalizare cheie expresie” și faceți clic pe el. Prima dată când faceți clic pe acesta, va trebui să vă conectați contul SEMrush sau să creați un cont și să autorizați Yoast SEO să îl folosească. După ce v-ați conectat contul, veți putea să faceți clic pe butonul „Obțineți expresii cheie conexe” și să găsiți imediat expresii cheie conexe:

Cercetarea cuvintelor cheie
Găsiți expresii cheie conexe fără a fi nevoie să părăsiți editorul de postări

Funcția de expresie cheie asociată este disponibilă gratuit, dar dacă utilizați Premium aveți avantajul de a o utiliza în funcția de expresie cheie asociată . Această caracteristică vă permite să adăugați fraze cheie și chiar sinonime aferente unui câmp din bara laterală sau meta-casetă Yoast SEO. În acest fel, puteți optimiza cu ușurință conținutul pentru mai multe expresii cheie și sinonime. Dacă doriți să aflați mai multe despre această integrare, avem un articol despre cum să utilizați caracteristica de expresie cheie legată de SEMrush .

Verificați rezultatele pentru cuvinte cheie la singular și plural

Ar trebui să vizați cuvântul cheie singular sau plural? Ei bine, acest lucru depinde de interogare. Pe măsură ce Google află mai multe despre intenția de căutare a interogării , este capabil să ghicească mai bine ce căutați. De exemplu, dacă căutați cărți , obțineți un rezultat diferit decât dacă căutați cărți . Se pare că Google crede că în primul caz căutați o definiție, în al doilea caz crede că intenționați să cumpărați o carte. Așadar, asigurați-vă că știți ce oferiți pe pagina și că se potrivește cu interogarea și rezultatele oferite de Google în această interogare.

Yoast SEO Premium are suport pentru formularul de cuvinte , deci detectează automat toate diferitele forme ale expresiei cheie de focalizare (cunoscută sub denumirea de cuvinte cheie ) Deci, nu mai trebuie să vă optimizați postarea pentru un anumit formular de cuvânt. Optimizarea postării a devenit un proces mult mai natural. Cu toate acestea, există motive pentru care ați dori în continuare să optimizați pentru o formă de cuvânt foarte specifică a unui cuvânt cheie. În acest caz, puteți pune expresia cheie de focalizare în ghilimele: „cele mai bune cărți vreodată”. Yoast SEO va lua în considerare acum acea expresie cheie de focalizare exactă atunci când vă verifică conținutul.

Folosiți o frază cheie o singură dată

Atenție, nu trebuie să utilizați cuvântul cheie cu focalizare exactă de mai multe ori . Dacă da, clasamentul ar putea suferi de canibalizarea cuvintelor cheie . Google întâmpină cu greu distincția între conținut foarte asemănător. Prin urmare, ar putea clasa postări sau pagini foarte similare mai mici.

Nu sunteți sigur dacă ați folosit anterior o frază cheie de focalizare? Postarea de ce și cum să-ți exporti frazele cheie de focalizare cu Yoast SEO Premium te va ajuta să obții o prezentare generală a frazelor cheie de focalizare pe care le-ai folosit înainte și pe ce pagină. De asemenea, Yoast SEO vă oferă un avertisment în analiza SEO dacă utilizați unul de două ori.

Ați aflat că ați folosit deja cuvinte cheie sau fraze cheie identice sau foarte similare pe diferite postări și pagini? Apoi, probabil că are sens să vă auditați conținutul și poate să fuzionați / ștergeți / redirecționați o parte din acesta. Iată un ghid pas cu pas despre cum să rezolvați problemele de canibalizare a cuvintelor cheie .

Încercați, evaluați și încercați din nou

După ce ați făcut o analiză amănunțită a șanselor de a vă clasa pe un anumit termen, următorul pas este să scrieți un articol uimitor și să-l optimizați în consecință. Și apăsați pe publicare, partajați-o pe rețelele sociale și în buletinul informativ. Asigurați-vă că veți atrage niște backlink-uri frumoase . Și așteaptă puțin. Verificați clasamentul. Articolul apare? A ajuns pe prima pagină a SERP-urilor Google? Sau este ascuns pe pagina 2 sau 3? Asigurați-vă că vă evaluați articolele din SERP. Google termenii pentru care v-ați optimizat articolele. Verifică dacă eforturile tale dau rezultate sau nu!

Dacă nu puteți clasa pe prima pagină, încercați să scrieți un alt articol, axat pe un cuvânt cheie (chiar) mai lung. Faceți-l puțin mai specific, mai de nișă. Și vezi cum merge. Evaluează din nou. Continuați acest proces până când atingeți prima pagină a SERP-urilor!

Citiți mai departe: Ghidul final pentru redactarea SEO »

Cercetare rapidă a cuvintelor cheie

Într-o lume ideală, ați face cercetarea cuvintelor cheie, ați crea un tabel Excel frumos și ați crea pagini de destinație pentru fiecare. Structura site-ului ar fi perfectă și ați scrie și scrie în fiecare zi, făcând ca site-ul să fie din ce în ce mai înalt în Google. Dar, trăim în lumea reală.

Desigur, cercetarea cuvintelor cheie nu va fi întotdeauna la fel de extinsă. Și unele postări sau articole nu sunt scrise ca parte a unei strategii minunate, ci doar pentru că subiectul era în știri sau ceva v-a inspirat să îl scrieți . Așa funcționează aceste lucruri. Dar aceasta nu trebuie să fie o problemă.

Dacă scrieți ceva care nu se potrivește exact strategiei, acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să încercați să faceți acel conținut să se claseze. Puteți să-l utilizați în continuare pentru a clasifica ceva legat de termenii din lista strategiei de cuvinte cheie. Utilizați instrumentele menționate la pasul 3 și Google Trends pentru a verifica rapid cuvântul cheie pentru care doriți să vă clasați. Cel puțin, acordați-vă ceva timp să vă gândiți cum să faceți ca articolul sau blogul să se potrivească strategiei. La urma urmei, dacă scrieți conținut valoros, s-ar putea la fel de bine să îl clasificați! În articolul nostru cu accent pe cuvinte cheie, veți găsi mai multe sfaturi despre cum să efectuați cercetări de cuvinte cheie din mers .

Gata? Începeți să scrieți!

Cercetarea cuvintelor cheie ar trebui să fie începutul oricărei strategii SEO durabile . Rezultatul va fi o listă lungă de cuvinte cheie pentru care ați dori să fiți găsit. Dar cel mai greu este încă în față: scrierea întregului conținut. Ar trebui să scrieți articole și postări de blog pe fiecare cuvânt cheie pentru care doriți să fiți găsit. E o provocare. Consultați ghidul nostru final de redactare SEO pentru a începe!

Continuați să citiți: WordPress SEO: Ghidul definitiv pentru clasamente superioare pentru site-urile WordPress »

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.