Cele mai bune portofele cryto

Cele mai bune portofele cryto

Cele mai bune portofele cryto. Una dintre cele mai importante decizii pe care le poate lua un investitor în criptomonede este unde să-și depoziteze activele digitale. Portofelele cu criptomonede sunt concepute pentru a menține activele în siguranță. Dar cripto-ul este și o marfă fierbinte pentru hoți.

Dacă investiți deja în criptomonede sau vă gândiți să faceți acest lucru, este important să găsiți cele mai bune portofele de criptomonede pentru monedele dvs. Acest articol acoperă elementele de bază ale portofelului cripto și oferă unele dintre cele mai bune alegeri pentru fiecare stil.

Noțiuni de bază pentru portofelul criptomonedei

Cele mai bune portofele cryto

În viața de zi cu zi, majoritatea oamenilor cred că portofelele sunt niște huse mici care își poartă obiectele de valoare. Puneți numerar, acte de identitate și cărți de credit în portofel. Ținând portofelul la îndemână, puteți efectua rapid tranzacții și vă puteți păstra lucrurile relativ în siguranță.

Un portofel cu criptomonede nu este chiar la fel cu un portofel fizic. Este mai degrabă un seif. Stochează cheile private care vă permit să tranzacționați pe blockchain. Cheia privată este dreptul dvs. de proprietate asupra criptomonedei. Când vindeți criptomoneda, cheia privată este „distrusă” de blockchain, iar un nou proprietar primește o nouă cheie privată generată aleatoriu.

Deoarece criptomoneda este securizată printr-un „registru distribuit” care nu poate fi suprascris cu ușurință, teoretic este aproape imposibil de furat. Cu toate acestea, există o vulnerabilitate. Un investitor cripto i-ar putea fi furat cheile private. Acest lucru se poate face prin hacking de computer (un hacker fură chei private de pe ecran) sau furând fizic un dispozitiv cu chei private.

Portofelele cu criptomonede sunt concepute pentru a ține cheile private departe de hackeri și hoți și în mâinile proprietarilor de drept. Crypto este o țintă uriașă , nu există nicio asigurare FDIC pentru activele cripto și poate fi aproape imposibil să depistați hoții. Drept urmare, oricine are o rezervă de Bitcoin de dimensiuni decente ar trebui să se gândească să obțină un portofel sigur.

Cele mai bune portofele pentru criptomonede pentru depozitare la rece

Cele mai bune portofele cryto

Portofelele pentru criptomonede de depozitare la rece se referă la computere dezmembrate care nu ating niciodată internetul. Ei dețin chei private și au un buton (sau două) care permit utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede pe blockchain. Deoarece portofelele de stocare la rece nu sunt vulnerabile la atacurile bazate pe internet, acestea sunt considerate cele mai sigure portofele cripto.

Când cumpărați pentru prima dată un portofel de stocare la rece, va trebui să descărcați software-ul pe computer. Apoi, va trebui să scoateți computerul offline și să îi permiteți computerului să genereze o frază de bază pentru portofel. Odată ce fraza de bază este scrisă, o puteți folosi pentru a transfera chei private de la un portofel la altul.

Portofelele de depozitare frigorifică nu se conectează la internet, dar pot fi folosite în continuare pentru a cumpăra și vinde cripto. Aceste portofele funcționează prin aplicații bridge care rulează pe un computer conectat la internet.

Chiar dacă computerul este online, cheile private ale criptomonedei rămân blocate în portofel în orice moment până când are loc o tranzacție. Când are loc, portofelul cu criptomonede interacționează cu tranzacția și stochează sau eliberează cheile private. Asta menține portofelul la un strat distanță de web.

Trezor One

Trezor One este unul dintre cele mai vechi portofele de depozitare la rece și a fost mult timp considerat unul dintre cele mai bune portofele de criptomonede în general. Utilizează o conexiune USB pentru a permite utilizatorilor să efectueze tranzacții în siguranță. De asemenea, permite utilizatorilor să configureze fraze de acces și alte măsuri de securitate pentru a preveni furtul și extorcarea personală.
 • Cost: 60 USD (pentru versiunea cu cel mai mic cost)
 • Monede acceptate: acceptă peste 1.000 de monede

Pro

Contra

Istoricul lung al tranzacțiilor securizate

Funcționalitate minimă a interfeței de utilizare

Rulează pe majoritatea sistemelor de operare (cu excepția iPhone-urilor)

Designul ieftin poate fi ușor deteriorat

Conexiune USB simplă

Mai multe straturi de securitate

Cumpărați un Trezor One

Ledger Nano S

Ledger Nano S este un portofel simplu care arată ca un stick USB. Are câteva butoane și un ecran minuscul care permite utilizatorilor să autorizeze tranzacțiile. Ecranul este minim, dar Ledger Nano S se asociază cu Ledger Live, ceea ce permite utilizatorilor să-și monitorizeze portofoliul. La fel ca și alte portofele hardware, are o tehnologie unică a frazelor de acces care le poate permite utilizatorilor să ascundă diferite conturi în portofel.

 • Cost: 59 USD
 • Monede acceptate: Peste 1.000 de monede.

Pro

Contra

Permite utilizatorilor să configureze urmărirea Ledger Live

Ușor de pierdut sau de distrus

Cost scăzut

Interfață de utilizare minimă

Bilanț puternic pentru securitate

Cumpărați un Ledger Nano S

KeepKey

Portofelul KeepKey este un portofel subțire, cu un potențial uriaș. Le permite utilizatorilor să tranzacționeze cripto fără comision de pe platforma ShapeShift. Nu are un sistem de operare, așa că este aproape imposibil de spart.

 • Cost: 49 USD (în prezent, la vânzare de la prețul principal de 79 USD)
 • Monede acceptate: 40 de monede majore (nu acceptă monede minore)

Pro

Contra

Maximizează gradul de utilizare a unui ecran mic

Suportă doar 40 de monede

Ușor de configurat

Nu este recomandat pentru utilizare cu sistemul de operare Windows

Nivel ridicat de securitate

Cumpărați KeepKey

Cele mai bune portofele software pentru criptomonede

Cele mai bune portofele cryto

Portofelele criptografice cu software rulează folosind software pe un dispozitiv, inclusiv un desktop sau un telefon. Aceste portofele se conectează la internet, astfel încât să poată fi mai „pirate” decât portofelele hardware.

Cu toate acestea, avantajul stocării software este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea unui dispozitiv fizic asemănător USB. Majoritatea oamenilor constată, de asemenea, că portofelele bazate pe software sunt mai ușor de utilizat decât dispozitivele hardware.

Exodus

Exodus este un portofel software „proiectat pe primul loc”, creat pentru a face investițiile cripto ușoare. Spre deosebire de multe portofele, nu trebuie să fii un geniu tehnologic pentru a începe cu Exodus. Interfața simplă de utilizator și schimbul încorporat facilitează începerea cu doar câteva clicuri.

Dezavantajul major al Exodus este lipsa caracteristicilor de securitate. În timp ce utilizatorii păstrează controlul deplin asupra cheilor lor private, cheile nu sunt stocate într-un mod deosebit de sigur. Hackerii care vă pot vedea ecranul ar putea să vă fure expresia de acces și activele.

 • Cost: gratuit (deși tranzacțiile pe schimbul Exodus includ taxe)
 • Monede acceptate: peste 130 de monede și active

Pro

Contra

Suportă mai mult de 130 de monede

Nu are autentificare cu doi factori

Usor de folosit chiar si pentru incepatori

Taxele de schimb încorporate sunt mai mari decât concurenții

Opțiuni rezonabile de backup și recuperare

Păstrați controlul asupra cheilor dvs. private

Mycelium

Mycelium este un portofel software conceput special pentru Bitcoin și numai pentru Bitcoin. Portofelul există din 2012 și se mândrește cu integrări cu furnizori terți, inclusiv portofele hardware precum Trezor și Ledger Nano S. Este un portofel fără custodie, astfel încât utilizatorii de portofel își păstrează dreptul de proprietate asupra cheilor private.

 • Cost: plățile sunt pe bază de tranzacție
 • Monede acceptate: Bitcoin

Pro

Contra

Portofel bazat pe aplicații

Nu are un suport excelent pentru utilizatorii de desktop

Compatibil cu portofelele hardware precum Trezor și Ledger Nano S

Acceptă doar Bitcoin

Istoricul lung al tranzacțiilor securizate

Este dificil de prezis taxele de mineri

Metamask

Metamask este un portofel blockchain Ethereum conceput pentru a păstra cheile private în siguranță. Acest portofel software poate fi folosit pe toate browserele majore (inclusiv Chrome și Firefox). Portofelul se conectează direct la Coinbase și ShapeShift, astfel încât cumpărarea și vânzarea de jetoane este relativ ușoară.

 • Cost: taxă de serviciu dinamică care variază între 0,3% – 0,875% pentru toate tranzacțiile
 • Monede acceptate: monede Ether, ERC-20

Pro

Contra

Bazat pe browser

Acceptă numai monede blockchain Ethereum

Ușor de folosit

Portofelul online prezintă un risc de securitate

Scoate rapid monede din schimburile publice

Suport pentru NFT

Cele mai bune portofele pentru criptomonede de schimb

Cele mai bune portofele cryto

Portofelele găzduite de schimburile de criptomonede sunt cele mai riscante, dar potenţial cele mai convenabile. Utilizatorii care au portofele găzduite de schimb au încredere în securitatea schimbului pentru protecția cheilor lor private.

Vestea bună este că multe schimburi păstrează marea majoritate a activelor utilizatorilor lor în depozite frigorifice și oferă asigurare de custodie. În plus, ei pot oferi conturi de economii cripto care vă vor plăti dobândă pentru deținerile dvs.

Schimburile pot fi o țintă valoroasă pentru hackeri. Dar majoritatea investitorilor cu sume cripto modeste vor fi bine cu un portofel bazat pe schimb.

Coinbase

Coinbase este una dintre cele mai cunoscute schimburi și oferă atât stocare de active cu custodie, cât și fără custodie. Portofelul său fără custodie oferă un design curat și o integrare perfectă cu schimbul Coinbase. Și asta face să fie greu de învins pentru concurenți.

 • Cost : gratuit (deși tranzacțiile pe schimbul Coinbase includ taxe de tranzacționare)
 • Monede acceptate : suport pentru mai mult de 500 de jetoane

Pro

Contra

Autentificare cu 2 factori

Nu acceptă transferuri către adrese de e-mail

Schimb ușor de utilizat

Complet gratuit pentru a începe

Cele mai bune portofele cryto

Gemeni

Gemeni este un portofel online care ia în serios administrarea cheii private. Are fonduri de rezervă (la fel ca o bancă) și este autorizată ca fiduciar (adică ia decizii în interesul investitorilor). Împarte stocarea cheii private între un portofel asigurat și stocarea la rece (servere offline). În ceea ce privește securitatea pentru un portofel online, este greu să învingi Gemenii.

 • Cost: Gratuit (deși tranzacțiile pe bursa Gemini includ taxe).
 • Monede acceptate: Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Zcash (ZEC), Filecoin (FIL), Dogecoin (DOGE) plus monede ERC-20.

Pro

Contra

Autentificare cu 2 factori

Suport limitat pentru token

Respectarea strictă a legislației bancare

Un anumit risc de a pierde accesul la cheile dvs

Cele mai bune portofele cryto

Gânduri finale

Cele mai bune portofele cryto

În timp ce blockchain-urile sunt practic incapabile, dispozitivul, software-ul sau schimbul care deține cheile dvs. private pot fi mai puțin sigure. Dacă doriți să vă protejați mai bine activele, vă recomandăm să treceți la unul dintre cele mai bune portofele de criptomonede enumerate mai sus. Și odată ce ați ales portofelul potrivit, puteți începe să comparați schimburile de criptomonede și ofertele de cripto bonus .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.