suport@creditpe.net

Cele mai bune instrumente SEO


Dacă doriți să aflați cum funcționează site-ul dvs. în motoarele de căutare, puteți utiliza unele dintre numeroasele instrumente SEO de acolo. Cu aceste instrumente, veți obține mai multe informații despre site-ul dvs. Veți vedea ce se întâmplă deja și ce părți ale site-ului dvs. ar putea beneficia de o mai multă optimizare. Deoarece există o mulțime de instrumente acolo, am selectat instrumentele externe pe care ne place să le folosim.

Instrumente SEO pentru domenii specifice

Viteză

pictograma viteză instrumente SEO

Viteza este esențială pentru o bună experiență a utilizatorului și SEO. Pentru a vă poziționa la un nivel ridicat, aveți nevoie ca site-ul dvs. să fie actualizat. Deoarece viteza site-ului poate fi diferită de locații diferite, vă recomandăm să utilizați mai multe instrumente.

Citiți mai multe: Viteza site-ului: instrumente și sugestii »

pictograma link instrumente SEO

Înțelegerea site-urilor și paginilor care se leagă de dvs. (sau de concurenții dvs.) vă poate ajuta să înțelegeți performanța dvs. curentă și vă poate ajuta să găsiți oportunități.

  • Cel mai bun pentru a obține o imagine de ansamblu gratuită : Majestic
  • Cel mai bun pentru monitorizare / analiză la un preț rezonabil : Moz , AHrefs sau SEMrush

Continuați să citiți: Curățați-vă backlink-urile proaste

Conținut duplicat

pictogramă duplicat instrumente SEO

Conținutul duplicat vă poate afecta clasamentul. Dacă Google vede mai multe versiuni ale aceluiași conținut, se încurcă cu privire la ce conținut să fie afișat în rezultatele căutării.

  • Cel mai bun pentru detectarea conținutului duplicat pe site-ul dvs .: Siteliner.com
  • Cel mai bun pentru detectarea conținutului duplicat / copiat pe web : Copyscape.com

Citește mai departe: DYI: verificarea conținutului duplicat »

Cercetarea cuvintelor cheie

pictogramă-cuvânt cheie instrumente SEO

Fiecare strategie SEO ar trebui să înceapă cu cercetarea cuvintelor cheie. Mai multe instrumente vă pot ajuta să aflați mai multe despre cuvintele cheie pentru care doriți să vă clasificați. Diferite instrumente vă vor oferi informații diferite, cum ar fi numărul de căutări, căutările asociate și competitivitatea.

Continuați să citiți: instrumente de cercetare a cuvintelor cheie: pe care să le utilizați »

Facilități mobile

pictogramă mobilă

De multe ori subliniem importanța unui site mobil impecabil, astfel încât verificarea aspectului paginilor dvs. pe mobil ar trebui să facă parte din rutina dvs. zilnică. Testul Google Mobile-Friendly testează site-ul dvs. pe diferite aspecte care contează pentru experiența mobilă a utilizatorului, cum ar fi viteza site-ului și dimensiunea fontului.

Citiți mai multe: DIY: testați-vă site-ul mobil! »

Instrumentul păianjen

pictograma de căutare

Screamingfrog sau SiteBulb vă vor accesa cu crawlere site-ul web pentru a găsi defecte SEO (în cea mai mare parte tehnice) de pe site-ul dvs. Ei verifică legăturile rupte (404s), trec prin redirecționări, verifică lungimea titlurilor paginilor și meta descrierilor și găsesc conținut duplicat pe site-ul dvs. web. De asemenea, evaluează fișierul robots.txt, marcajul HTML și multe altele.

Continuați să citiți: Întreținerea site-ului web: 404 pagini de eroare »

Instrumente SEO Google

În afară de testele Google specifice menționate mai sus, există două instrumente de la Google pe care nu le putem omite:

Google Analytics

Acest instrument esențial și gratuit nu are nevoie de o introducere lungă. Majoritatea proprietarilor de site-uri web sunt mai mult sau mai puțin familiarizați cu Google Analytics . Analiza de bază include numărul de utilizatori pe care îi obțineți pe site-ul dvs. și pagini individuale, care sunt paginile dvs. de destinație, ce rută urmează utilizatorii pe site-ul dvs., care este rata de respingere și de conversie a unei pagini și ce dispozitiv utilizează oamenii atunci când vă vizitează site. Utilizatorii Google GA mai avansați vor putea să își stabilească obiective , să-l folosească pentru urmărirea traficului și conversiei din rețelele sociale și a buletinelor informative. Posibilitățile sunt substanțiale, ceea ce îl poate face un pic copleșitor pentru începători.

Consola de căutare Google

În timp ce Google Analytics este util pentru a monitoriza modul în care utilizatorii se comportă pe site-ul dvs., Google Search Console se concentrează mai mult pe starea generală a site-ului dvs. Cu acest instrument gratuit puteți verifica cum arată site-ul dvs. în rezultatele căutării , printre altele, vă verifică implementarea datelor structurate și dacă există erori pe paginile dvs. AMP. De asemenea, vă oferă informații despre modul în care Google vă indexează site-ul. În secțiunea de accesare cu crawlere , puteți găsi în mod evident erori de accesare cu crawlere (și dacă conectați acest lucru cu pluginul nostru Yoast SEO, le puteți remedia imediat!) Și testați fișierul robots.txt Și, în sfârșit, în secțiunea de trafic de căutare , veți găsi informații interesante despre analizele de căutare, care vă spune multe despre cât de des apare site-ul dvs. în rezultatele căutării, faceți clic pe rate și vă permite să filtrați pe diferite dispozitive.

Suite SEO all-in-one

Doriți să utilizați instrumente complete care să includă mai multe funcții menționate mai sus? Apoi, vă recomandăm să verificați următoarele:

Ryte

Ryte este unul dintre instrumentele principale pe care le folosim pentru a analiza SEO pe pagină a unui site web. Acesta analizează dacă un site web este indexabil, verificând codurile de stare HTTP, fișierul robots.txt, canonicalele, redirecționările și paginarea. Acesta analizează structura site-ului dvs., structura link-urilor și a adreselor URL și verifică defectele din sitemap-ul XML. În plus, vă va oferi informații despre performanța site-ului dvs. verificând timpul de răspuns și viteza paginii.

Searchmetrics.com

O altă suită SEO completă este Searchmetrics . Acest instrument se concentrează în principal pe vizibilitate. Acesta calculează acest lucru cu o grămadă de valori cum ar fi frecvența paginii dvs. și în ce poziție apare pentru un termen de căutare într-un anumit motor de căutare. Vă puteți verifica modificările de vizibilitate în timp, astfel încât să aveți impresia dacă eforturile dvs. SEO sunt eficiente.

Sistrix

Sistrix este un instrument similar cu Searchmetrics, calculează vizibilitatea doar într-un mod ușor diferit. În afară de vizibilitate, ambele instrumente vor oferi, de asemenea, o mulțime de informații despre factori SEO pe pagină și backlink-uri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *