suport@creditpe.net

Cele mai bune cărți de dezvoltare personală

Cele mai bune cărți de dezvoltare personală

Cele mai bune cărți de dezvoltare personală

Cele mai bune cărți de dezvoltare personală

Ghidul tău pentru succes si fericire

Milioane de cititori se afla într-o căutare frenetica a unui singur volum capabil sa le aprindă imaginația si sa ii inspire pe calea lor spre succes si fericire. Daca ții in mana aceasta carte, probabil ca si tu te numeri printre ei.

Acest ghid iți oferă o perspectiva noua, proaspăta, asupra unor fragmente valoroase preluate din scrierile de dezvoltare personala apărute de-a lungul timpului, cele mai multe aparținându-le unor pionieri ai genului. Napoleon Hill, Joseph Murphy, William Walker Atkinson, Orison Swett Marden, Ralph Waldo Trine sunt numai cateva dintre numele sonore ale gandirii motivationale antologate aici.

Cele mai interesante reflectii si strategii concrete ale acestor ganditori remarcabili au fost organizate astfel incat sa se sustina si sa se clarifice reciproc. Niciodata atatia guru nu si-au unit fortele, gata cu totii sa te indrume spre succes si fericire. Si sa iti arate ca ele iti sunt la indemana!

Cumpără aici

Cele mai bune cărți de dezvoltare personală
Cele mai bune cărți de dezvoltare personală

Ghid de experiente scrise de si pentru specialistii L&D – Gabriela Hum

In anul 2020, odata cu venirea pandemiei, un grup de specialisti in invatare si dezvoltare au inceput sa scrie o carte din experienta personala de training. Desi activeaza in companii diferite, cei 18 autori au concluzionat ca procesele de invatare si dezvoltare, pentru a avea impact, au nevoie sa respecte cateva reguli. De la analiza de nevoi la transferul in practica, trainingul este nu doar o interventie unica, ci un proces ce necesita timp si energie.

Pare contra-intuitiv sa apara o carte despre trainingul la sala intr-o perioada in care majoritatea activitatilor noastre profesionale se desfasoara online. Insa ce s-a constatat in perioada aceasta este ca regulile unui training de impact sunt aceleasi, indiferent daca el are loc online sau offline.

Asadar, Invatam impartasind este o carte despre training si regulile prin care procesele de invatare si dezvoltare ajung sa fie eficiente. Cu alte cuvinte, ceea ce invatam sa nu ramana doar la nivel de cunostinte, ci sa se evidentieze in abilitati si in schimbari la locul de munca (si nu numai).

Cumpără aici

dezvoltare personala

Cele mai bune cărți de dezvoltare personală

Secretele gandirii pozitive. 10 pasi catre sanatate, bogatie si succes – Napoleon Hill

10 pasi catre sanatate bogatie si succes.

„Acest manual aprofundeaza principiile promulgate pentru prima data in lucrarea De la idee la bani. Michael J. Ritt Jr. a lucrat cu Napoleon Hill timp de doua decenii si reuseste sa redea intr-un mod adecvat si intr-un limbaj nesofisticat filozofiade dezvoltare personala”. (PUBLISHERS WEEKLY)

„O carte plina de sfaturile si de intelepciunea atemporala cu care ne-a obisnuit Napoleon Hill in bestsellerurile sale”. (GOODREADS.COM)


Napoleon Hill (1883–1970) este unul dintre parintii literaturii motivationale americane si se numara printre cele mai sonore nume ale genului. A migrat de la jurnalism la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si a evoluat rapid din punct de vedere profesional, ajungand consilier al unor importanti oameni de afaceri si lideri precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison si Henry Ford. Hill a fost preocupat de rolul pe care il indeplinesc convingerile personale ale individului in atingerea succesului. La imboldul lui Andrew Carnegie, cercetarile autorului au fost fructificate prin formularea „filozofiei implinirii“, care dezvaluie cum orice om poate parcurge firesc pasii spre implinire, atat in plan material, cat si spiritual.

Cumpără aici

dezvoltare personala
Cele mai bune cărți de dezvoltare personală

Schimbarea destinului personal. Controleaza-ti emotiile si atrage catre tine viata la care visezi – Peggy McColl

Schimbarea destinului personal nu este doar una din multele carti de dezvoltare personala. Este un concept extrem de eficient si un proces care te poate ajuta sa iti transformi intr-un mod creator viata. O poti considera o schimbare a paradigmei constiintei creatoare, care te va angrena din ce in ce mai profund pe calea cresterii spirituale.

Schimbarea destinului personal este mai mult decat o simpla carte. Este un instrument care te poate ajuta sa iti echilibrezi emotiile si sa iti atingi obiectivele.

In acest scop, Peggy McColl iti ofera o sumedenie de instrumente care iti pot schimba viata, cum ar fi strategiile de schimbare a starii de spirit, factorii de iluminare, esichierul emotiilor umane si planificatorul destinului personal. Cartea de fata te poate ajuta sa intelegi mai bine cum te poti folosi de emotiile tale pentru a accesa sursa infinita a puterii creatoare dinlauntrul tau si cum poti atrage viata pe care ti-o doresti.

Cumpără aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.