Cardurile de debit Bitcoin cele mai bune în 2022

Cardurile de debit Bitcoin permit persoanelor fizice să facă achiziții online sau personal sau să retragă numerar de la bancomate folosind Bitcoin, chiar dacă vânzătorii și bancomatele nu acceptă criptomonede. În loc să schimbe Bitcoins în monede locale, deținătorii de carduri preîncarcă cardul de debit cu o sumă stabilită de criptomonedă, care este apoi convertită automat în momentul cumpărării.

 Cardurile de debit Bitcoin cele mai bune în 2022

Bun în general –  eToro

Punct forte: Cea mai mare varietate de criptomonede acceptate – Crypto.com

Punct forte: tarife reduse – BlockCard

Punct forte: Cashback – Binance

Bun în general – Coinbase

Punct forte: avantajele titularului de card – Wirex

Punct forte: Cashback – BlockFi

Punct forte: card gratuit – Bitwala

etoro logo Cardurile de debit Bitcoin

AFLAȚI MAI MULTE

eToro este o companie israeliana de tranzacționare socială și de brokeraj multi-activ care se concentrează pe furnizarea financiară și copiere de tranzacționare de servicii. Are sedii în Cipru , Israel , Regatul Unit , Statele Unite și Australia. În 2018, compania era evaluată la 800 de milioane de dolari.

Pro

 • 15 criptomonede care pot fi tranzacționate 24/7

 • Site web și aplicație mobilă ușor de utilizat
 • Comunitate excelentă pentru comercianții de criptomonede

Contra

 • Spreadurile pentru tranzacționarea criptomonedelor sunt relativ largi

 • Minim 25 USD pentru a cumpăra orice criptomonedă
 • Minime relativ ridicate necesare pentru majoritatea tranzacționării copiilor

Citiți aici recenzia platformei eToro

crypto trade creditpe.net

Crypto.com este unul dintre primele schimburi de criptomonede care oferă un card de debit și acceptă peste 90 de criptomonede, făcându-l alegerea noastră ca fiind cardul cu cea mai bună varietate de criptomonede acceptate.

Pro

 • Suportă peste 90 de criptomonede
 • Fără taxe de emisie sau lunare
 • Reduceri la serviciile de streaming

Contra

 • Trebuie să cumpărați jetoane CRO Crypto.com
 • Cardurile cu avantaje mai bune sunt scumpe

Crypto.com oferă șapte carduri de debit metalice Visa diferite, care le permit deținătorilor de carduri să cheltuiască până la 90 de criptomonede și șase monede fiat oriunde este acceptat un card Visa, motiv pentru care l-am ales ca fiind cel mai bun pentru varietatea sa de criptomonede acceptate.

Pentru a cumpăra fiecare dintre cardurile Crypto.com, deținătorii de carduri trebuie să mizeze o sumă de jetoane CRO native ale companiei ( fost MCO ). La momentul scrierii, un token CRO costă 0,13 USD, cu prețuri pentru fiecare card la 5.000 CRO (650 USD), 50.000 CRO (6.500 USD), 500.000 CRO (65.000 USD) și chiar cinci milioane CRO (650.000 USD).

Cel mai popular card de 5.000 CRO Ruby Steel de la Crypto.com oferă 2% înapoi la fiecare achiziție, o reducere de 100% la un abonament anual Spotify, fără comisioane de retragere la bancomate de până la 400 USD pe lună și rate de schimb interbancare de până la 4.000 USD de schimburi în fiecare lună.

Celelalte carduri Crypto.com oferă o rambursare de la 3% până la 5%, reduceri la mai multe servicii de streaming, fără comisioane de retragere la bancomate și rate de schimb interbancare pentru schimburile valutare cu limite lunare mai mari.

Deținătorii de carduri care nu doresc să cheltuiască 650 USD pe un card Visa pot opta, de asemenea, pentru cardul Crypto.com Midnight Blue, care oferă 1% înapoi și fără comisioane ATM pentru până la 200 USD de retrageri în fiecare lună.

card blockcard Cardurile de debit Bitcoin

BlockCard este un card de debit criptomonedă Visa din SUA care oferă prețuri lunare fixe și fără taxe de depozit, schimb sau retragere, făcându-l alegerea noastră ca fiind cel mai bun card cu taxă redusă.

Pro

 • Fără taxe de tranzacție, schimb sau retragere
 • Taxă lunară fixă
 • Recompense de rambursare

Contra

 • Trebuie să cumpărați jetoane Ternio pentru a face cumpărături
 • Cunoașteți-vă clientul (KYC) de verificare

Dezvoltat de compania de tehnologie financiară Ternio, BlockCard permite deținătorilor de carduri să facă achiziții cu criptomoneda lor la alegere oriunde este acceptată Visa. Dispune de o taxă unică de administrare a contului și fără comisioane de depunere, schimb sau retragere, plasându-l pe primul loc ca cel mai bun card cu taxă redusă.

BlockCard oferă unele dintre cele mai mici prețuri pe care le-am întâlnit. Compania percepe o taxă de activare de 10 USD, precum și o taxă administrativă lunară de doar 5 USD, care se renunță dacă titularul cardului cheltuiește mai mult de 750 USD pe lună în tranzacții fără numerar. BlockCard nu percepe taxe de depozit, schimb sau retragere și doar 3 USD pentru retrageri de numerar interne la bancomate (3,50 USD internaționale).

Pentru a utiliza BlockCard, deținătorii de carduri trebuie să cumpere (sau „miza”) jetoane Ternio native denumite TERN cu USD sau criptomonedă care sunt convertite în bani fiduciari în timpul achiziției. Cardul acceptă peste 13 criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Stellar Lumens. BlockCard oferă, de asemenea, 1% până la 6% înapoi în criptomonedă. La momentul redactării, deținătorii de carduri ar putea primi înapoi 6% cu o miză de 145.000 TERN care ar costa 2.800 USD.

Utilizați linkul de pe pagina noastră și obțineți un credit de 10 USD la depunerea primilor dvs. 100 $.

Binance oferă un card de debit Visa fără taxe administrative sau de procesare și 8% rambursare, ceea ce ne determină să îl selectăm drept cel mai bun card de debit Bitcoin pentru rambursare.

Pro

 • Oferă o rambursare de 8%
 • Fără taxe de emisie sau lunare
 • Convertiți cripto la cerere

Contra

 • Disponibil numai în Europa
 • Soldul în criptomoneda Binance este necesar pentru recompense de rambursare

Fondată în 2017, Binance a devenit cel mai mare schimb de criptomonede din lume doar un an mai târziu. În 2020, compania a colaborat cu Swipe pentru a oferi un card de debit Visa care oferă o rambursare de 8%, făcându-l alegerea noastră ca fiind cea mai bună pentru rambursare.

Cardul Visa Binance nu percepe taxe de emisie sau lunare și percepe doar o taxă de tranzacție de până la 0,9% pentru tranzacții și retrageri de bancomate. Rețineți că operatorii ATM pot percepe o taxă suplimentară. Cardul acceptă cinci criptomonede, inclusiv Bitcoin și Ethereum.

Similar cu Coinbase, cardul Binance Visa conține criptomonede în portofel și convertește doar ceea ce este necesar în momentul achiziției. Cardul poate fi utilizat pentru cumpărături în magazin și online oriunde se acceptă Visa.

Deși rata de rambursare a cardului Visa Binance este cea mai mare rată pe care am întâlnit-o, trebuie știut un lucru. Deținătorii de carduri trebuie să aibă un sold de 6.000 de monede Binance , cunoscute sub numele de BNB, și să primească recompensa lor în numerar în BNB. Începând cu decembrie 2020, un BNB costă 32 USD, aducând o investiție de 6.000 BNB la 192.000 USD.

 

 

Cardurile de debit Bitcoin

Lansat prin schimbul criptografic principal cu același nume, cardul Coinbase convertește automat criptomoneda stocată în mai multe portofele și poate fi utilizată oriunde se acceptă Visa. Conversia sa rapidă, ușurința în utilizare și caracteristicile de securitate îl fac alegerea noastră ca fiind cea mai bună generală.

Pro

 • Poate fi folosit oriunde se acceptă Visa
 • Plătiți folosind mai multe portofele criptomonede
 • Funcții de securitate multiple

Contra

 • Este necesar un cont Coinbase
 • Încarcă taxe excesive

Fondată în 2012, Coinbase este unul dintre cele mai populare schimburi de valute digitale din lume. Cardul său Coinbase permite posesorilor de carduri să-și cheltuiască criptomoneda oriunde se acceptă Visa. Suportul său pentru mai multe valute, conversia ușoară a monedei și securitatea de top sunt motivul pentru care l-am ales ca cel mai bun dintre cardurile de debit bitcoin în general.

Cardul Coinbase acceptă până la nouă criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin, și solicită deținătorilor de carduri să aibă un cont Coinbase. Cardul convertește automat criptomoneda preferată în portofelul Coinbase la cerere, astfel încât să nu aveți nevoie să păstrați un sold valutar fiat în contul dvs.

Cardul Coinbase oferă, de asemenea, o serie de caracteristici de securitate și comoditate, inclusiv o aplicație pentru portofel mobil, identificare cu doi factori, înghețarea instantanee a cardului, urmărirea cheltuielilor și multe altele. Deținătorii de carduri își pot utiliza cardul pentru a efectua achiziții online și în magazin și pentru a retrage numerar la orice bancomat din lume, acceptat de Visa.

Locuitorii din Marea Britanie și Europa trebuie să plătească o taxă de emisie de 4,95 GBP sau 4,95 GBP pentru un card Coinbase, în timp ce rezidenții din SUA pot primi cardul gratuit. Coinbase percepe, de asemenea, o serie de taxe, inclusiv o taxă de lichidare a criptomonedelor de 2,49%, 1% pentru retragerea peste limita zilnică și 2% pentru utilizarea cardului în străinătate.

Platforma de plăți Crypto Wirex oferă un card de debit Visa fără comisioane cu recompense directe de rambursare Bitcoin, Bitcoins pentru prieteni de referință și multe altele, făcându-l alegerea noastră de top ca fiind cea mai bună pentru avantajele deținătorilor de carduri.

Pro

 • Bonusuri de rambursare și recomandare în Bitcoin
 • Suportă 19 criptomonede
 • Fără taxe de emisie sau lunare

Contra

 • Nu este disponibil în SUA până la începutul anului 2021
 • Trebuie să aveți un sold în jetoanele Wirex WXT pentru recompense

Wirex este o platformă de plată digitală exclusiv în UE, înființată în 2014, care a lansat un card de debit criptomonedă susținut de Visa un an mai târziu. Cardul este unul dintre puținele care oferă recompense direct în Bitcoin, mai degrabă decât jetoane și este selecția noastră ca fiind cea mai bună pentru avantajele deținătorului de card.

Cardul Wirex acceptă 19 criptomonede și aproape o duzină de monede fiduciare în Europa și câteva țări din Asia și Pacific și va fi disponibil în SUA la începutul anului 2021. Deținătorii de carduri nu plătesc taxe de emitere, lunare sau de retragere și doar o taxă de 1% pentru finanțare conturi cu criptomonede.

Cardul Wirex este unul dintre puținele cărți care oferă recompense de rambursare în Bitcoin, mai degrabă decât în ​​jetoane. Acestea includ până la 1,5% înapoi la toate achizițiile din magazin, 10 USD în Bitcoin pentru trimiterea unui prieten și alte recompense instant plătite în Satoshis , o subunitate a Bitcoin.

Ca și în cazul multor carduri de criptomonede care oferă avantaje, Wirex solicită posesorilor de carduri să mențină un echilibru de jetoane native mize numite WXT pentru a accesa cele mai bune beneficii. Un sold de 50.000 WXT (450 USD), oferă 0,75% Bitcoin înapoi pentru achiziții în magazin, în timp ce 500.000 WXT (4.500 USD) oferă 1,5% înapoi în Bitcoin.

Cardurile de debit Bitcoin

Viitoarea carte de credit BlockFi Bitcoin va oferi o rambursare de 1,5% în Bitcoin la fiecare achiziție și recompense bonus Bitcoin pe baza cheltuielilor, capturând locul nostru de top ca fiind cel mai bun pentru rambursare.

Pro

 • 1,5% rambursare
 • Rambursare de 3,5% în lunile 4-6
 • 250 USD Bitcoin pentru cheltuieli de 3.000 USD în primele 3 luni

Contra

 • Taxă anuală de 200 USD
 • Acceptă numai Bitcoin

Compania de administrare a averii Cryptocurrency BlockFi va lansa primul card de credit Visa Bitcoin în primăvara anului 2021. În loc să se bazeze pe deținerile Bitcoin ale titularului cardului, cardul oferă o rambursare de 1,5% pe achiziție în Bitcoin, cu recompense bonus Bitcoin, ceea ce îl face alegerea noastră ca fiind cea mai bună pentru rambursare. .

Cardul BlockFi are o limită de credit ca orice alt card de credit și poate fi utilizat pentru a face cumpărături oriunde este acceptată Visa. Ca bonus de înscriere, noii posesori de carduri vor primi 250 USD în Bitcoin dacă cheltuiesc 3.000 USD în primele trei luni. Cardul oferă, de asemenea, o rambursare de 1,5% la fiecare tranzacție care este convertită în Bitcoin și plasată în contul BlockFi al titularului cardului. Acest bonus crește la 3,5% în lunile patru până la șase deținere a cardului până la maximum 100 USD.

BlockFi oferă, de asemenea, o grămadă de alte bonusuri frumoase, inclusiv 2% APY suplimentar la monedele stabile stocate într-un cont de dobândă BlockFi (plătit în Bitcoin până la 200 USD), 0,25% înapoi în Bitcoin pentru tranzacțiile eligibile (până la maximum 500 USD în fiecare lună) și 30 USD în Bitcoin pentru fiecare trimitere a clientului. De asemenea, BlockFi percepe o taxă anuală de 200 USD pentru cardul său.

crypto trade

Bitwala este alegerea noastră ca cel mai bun card fără taxe din UE, deoarece permite titularilor de carduri să plătească folosind Bitcoin și Ethereum oriunde se acceptă Visa fără emisiune sau taxe lunare.

Pro

 • Fără taxe de emisie sau lunare
 • Serviciu de cripto bancar stabilit
 • Caracteristici avansate de securitate

Contra

 • Disponibil numai în Europa
 • Necesită un cont Bitwala
 • Acceptă numai Bitcoin și Ethereum

Înființată în 2013 și disponibilă numai în UE, Bitwala este considerat unul dintre primele servicii de cripto-bancare care permit cetățenilor europeni să cumpere și să vândă criptomonede folosind contul lor bancar. Cardul de debit al companiei nu percepe taxe de emitere, lunare sau de retragere și poate fi utilizat oriunde se acceptă Visa.

La fel ca majoritatea cardurilor de debit criptomonede, Cardul Bitwala poate fi emis atât în ​​forme fizice, cât și virtuale. Nu se percepe nicio taxă pentru a obține un card, care se expediază în șapte până la 10 zile sau în trei până la cinci zile, pentru o taxă de 69 EUR. Bitwala nu percepe niciun comision lunar, bancomat sau retragere, deși taxele ATM pot fi percepute de unii operatori. Deținătorilor de carduri li se pot percepe, de asemenea, cursuri standard de schimb Visa la retragerile de la bancomat.

Serviciile de conturi bancare ale Bitwala permit clienților să cumpere și să vândă Bitcoin și Ethereum printr-un cont bancar care oferă caracteristici bancare standard mobile. Orice criptomonede cumpărate sunt convertite în euro în contul Bitwala și pot fi accesate de cardul de debit Visa pentru o cumpărare ușoară.

Cardul de debit Bitwala Visa oferă, de asemenea, funcții avansate de securitate 3D, permițând utilizatorilor să autentifice plăți online utilizând date biometrice, un cod mobil sau o frază de securitate. Deținătorii de carduri își pot bloca cardul în caz de urgență sau pot raporta că a fost furat folosind aplicația Bitwala.

 

Concluzie 

Cardurile de debit Bitcoin oferă mai multe opțiuni pentru a face achiziții online și în magazin și chiar pentru a retrage numerar din locuri care nu acceptă criptomonede. Având atât de multe opțiuni disponibile, am ales Coinbase drept cel mai bun ansamblu datorită conversiei valutare la cerere, ușurinței de utilizare și caracteristicilor de securitate.

BlockCard câștigă cel mai bun card fără comision cu o taxă lunară de serviciu de 5 USD și fără comisioane de tranzacție, schimb sau retragere, în timp ce Wirex este locul cel mai bun pentru avantajele deținătorului de card cu recompense de rambursare emise direct în Bitcoin.

Cei care caută recompense și mai bune vor dori rambursarea de 1,5% a BlockFi în Bitcoin pentru toate achizițiile care crește la 3,5% în lunile patru până la șase deținere a cardului, făcându-l alegerea noastră ca fiind cea mai bună pentru rambursare. De asemenea, am ales BitPay ca fiind cel mai bun pentru rezidenții SUA datorită disponibilității sale în toate cele 50 de state și fără taxe de tranzacție pentru achizițiile efectuate în SUA.

În cele din urmă, Crypto.com ne asigură primul loc ca cea mai bună varietate de criptomonede acceptate cu o selecție uluitoare de 90 de criptomonede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *