suport@creditpe.net

Asigurare online

asigurare online

     In ziua de astazi, asigurarile fac parte din viata noastra, iar o asigurare online este cel mai rapid mod de a fi sigur ca, indiferent de evenimentul neplacut care ni se intampla, suntem acoperiti financiar. Multi au zis „nu o sa mi se intample mie” sau ca este o cheltuiala in plus, insa zilnic suntem expusi la diverse riscuri care necesita acoperire financiara. Motivele pentru care ar trebui sa inchei o ar trebui sa inchei o asigurare sunt multe:

  • niciodata nu poti preveni viitorul
  • vrei sa ai grija de familie sau de businessul personal
  • decesul unei persoane, oricat ar fi de apropiata, nu ar trebui să însemne și datorii.
  • dezastre naturale, incendii sau explozii
  • o masina implicata in accident sau avariata din cauze naturale
  • etc.

creditpe.net

     Rca-ieftin.ro/Pint.ro incheie polite online din 2006 si peste 1.500.000 de soferi isi calculeaza anual tarifele pe site-ul lor. Poti incheia orice tip de asigurare, esti anuntat cand iti expira polita si ai consiliere in caz de dauna. Poti face Asigurare : RCA, CASCO, de locuinta, de calatorie, CMR, Malpraxis, etc.

Procesul este unul foarte simplu

  • 1. Introduci datele autovehicului
  • 2. Compari tarifele actuale pentru o asigurare RCA ieftina
  • 3. Alegi cea mai buna varianta pentru masina ta

     Poti avea o asigurare rca ieftina instant, in 60 de secunde, direct online.

     Primul pas in obtinerea unei polite RCA Online consta in adaugarea informatiilor despre autovehiculul tau. Informatiile necesare pentru cumpararea asigurarii rca online sunt: starea de inmatriculare, numarul de inmatriculare, categoria, marca, modelul, tipul de combustibil, numarul de identificare (serie sasiu), seria cartii auto (CIV), masa maxima autorizata, capacitatea cilindrica, anul de fabricatie, numarul de locuri si puterea.

Rca-ieftin.ro

 

asigurare online

     Otto Broker activeaza pe piata de brokeraj de asigurare incepand din 2001 si este, in prezent, cel mai mare angajator din brokerajul din Romania, cu o echipa de 110 de angajati.

     Otto Broker este membru al International Credit Brokers Association (ICBA), cel mai mare parteneriat global de brokeri de asigurare de credit comercial. Ofera solutii de asigurare si de management al riscului atat clientilor de retail, cat si celor din zona corporate.

     La Otto Broker poti face orice tip de asigurari: de sanatate, pentru locuinte, biciclete, RCA, de calatorie, de viata, CASCO, pentru Credit Comercial, de raspundere IT etc.

Otto Broker

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *