suport@creditpe.net

5 moduri pentru folosirea Wordpress


Fiind cel mai versatil sistem de blogging vreodată, nu este o surpriză faptul că dezvoltatorii s-au răsucit și au tras WordPress să devină mult mai mult prin utilizarea inteligentă a pluginurilor. Dacă ați crezut că WordPress este doar pentru blog, gândiți-vă din nou. Iată alte 5 moduri pentru folosirea WordPress, cu opțiuni gratuite și premium acolo unde sunt disponibile.

5 moduri pentru folosirea WordPress

E-Commerce – Magazinul dvs. online propriu

S-ar putea să fiți surprinși să aflați că puteți rula un întreg magazin online de la WordPress și, mai important, îl puteți face gratuit.
WP eCommerce a fost standardul de mult timp și alimentează unele site-uri cu adevărat impresionante, cum ar fi Icon Dock . Cu un set gratuit de caracteristici de bază și upgrade-uri premium (procesoare de plată suplimentare, manageri afiliați etc.), este alegerea dezvoltatorilor cu șabloane ușor de personalizat.

5 moduri pentru folosirea WordPress

În ceea ce privește ușurința de configurare pentru utilizatori non-tehnici, preferatul meu este JigoShop, cu care poți avea un magazin atractiv și complet funcțional în câteva minute, complet compatibil cu tema implicită WordPress de douăzeci și unsprezece . Grozav!

5 moduri pentru folosirea WordPress

Anunțuri și liste de locuri de muncă

În special pentru site-urile locale, furnizarea de anunțuri clasificate poate fi o resursă excelentă, la fel ca și un site de locuri de muncă. Rețineți că, cu orice sisteme ca acestea, aveți nevoie de un impuls inițial puternic de activitate și de utilizatori noi pentru a preveni ca site-ul să devină învechit. Ar putea fi cel mai bine să creați mai întâi comunitatea, în loc să creați un anunț sau un loc de muncă de la zero și să vă așteptați ca utilizatorii să vină în mod natural.
Pentru anunțuri, cel mai bun concurent de departe este Classipress , o temă premium pentru 99 USD, dar cu funcții bogate și mature, cu suport complet. Aceiași dezvoltatori fac și Jobroller , o temă de listare a posturilor respectată la un preț premium similar.

5 moduri pentru folosirea WordPress

Pe partea free, un alt plugin WordPress Classifieds este o alternativă impresionantă, cu o bună selecție de caracteristici de bază – inclusiv posibilitatea de a percepe utilizatorii pentru listări folosind Google Checkout sau Paypal.

5 moduri pentru folosirea WordPress

Pentru listări gratuite de locuri de muncă, WordPress Job Manager face o treabă admirabilă, iar dezvoltatorul este întotdeauna activ în comunitățile de asistență și dezvoltarea proiectelor. Se integrează bine și are recenzii fantastice despre depozitul de pluginuri. Dacă doriți să îl integrați în designul dvs. existent și aveți puterea de a personaliza cu ușurință, Job Manager ar putea fi o soluție mai bună decât un plugin premium costisitor.

sfaturi wordpress

Abonamente de membru

Este greu de crezut că cineva s-ar abona la un site web în această epocă a vânzărilor de ziare fizice în scădere și sentimentul împotriva paravanelor de plată care rulează la un nivel istoric – dar dacă aveți cunoștințe de nișă pe un subiect care nu are atracția traficului pentru a câștiga bani prin forme regulate de publicitate, atunci un model de abonament poate fi calea de urmat.
Membership este un plugin gratuit bine dezvoltat pentru a gestiona fiecare aspect al funcționării unui site dedicat membrilor, compatibil cu cele mai recente WordPress și un favorit al multora.

5 moduri pentru folosirea WordPress

Din punct de vedere premium, membru Wishlist este considerat pe scară largă ca fiind cel mai bun dintre cei care își câștigă existența din acest lucru – dar la 99 USD pentru un singur domeniu ar fi mai bine să fii sigur de o bază de abonați. Din fericire, o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile vă permite să decideți dacă este potrivit pentru dvs. Cu un set complet de videoclipuri de instruire, livrarea secvențială de conținut și integrarea cu o serie de procesoare de plată, acesta are într-adevăr un set de caracteristici expansiv.

sfaturi wordpress

Un site de recenzii

„Propriul meu site de jocuri de societate” iPad este un site de recenzii în colaborare care rulează pe WordPress și folosește fantasticul (și gratuit) plugin GD Star Ratings la bază, permițând oricui să voteze jocurile. Este un plugin destul de complex, cu diferite tipuri de evaluare – postări, comentarii, blocuri de evaluare multiplă, stele sau degetul mare în sus / jos – și pentru a obține cele mai bune lucruri, trebuie să citiți cu adevărat opțiunile vaste de șablonare. Cu siguranță merită timpul implicat, sunt sigur că veți fi de acord.

În ceea ce privește partea premium, este greu să vă înșelați pe site-ul dvs. cu excepția prețului – 97 USD pentru o singură licență de site, deși este bogat în caracteristici și funcționează bine.
Este o opțiune de temă semnificativ mai ieftină la 40 USD și acceptă și pluginul comunitar BuddyPress, dar nu sunt un fan al opțiunilor tematice fixe, deoarece au tendința de a arăta destul de cookie-cutter.

Forum de discuții

Simplu: presa este alegerea mea pentru orice site-uri care au nevoie de un forum de discuții complet integrat și centrat pe WordPress. Funcționează direct în tema dvs. existentă și arată excelent chiar și fără a o personaliza, oferind o gamă completă de caracteristici ale forumului la care vă așteptați. O integrare completă WordPress, conturile de utilizator rămân gestionate de WordPress, deci pentru a le lega în alte părți ale site-ului dvs. nu ați putea cere mai multe.

lucruri pe care le poți face cu wordpress

Sper că puteți vedea cât de puternic este WordPress pentru dezvoltarea rapidă a site-urilor web de o varietate de tipuri de site-uri – nu doar bloguri – și poate chiar a câștigat puțină inspirație în acest proces. Dacă aceste 5 moduri pentru folosirea WordPress nu sunt pentru tine, și te interesează sa îți faci un blog in WordPress, află aici cum se face un blog in WordPress și 16 idei să faci bani cu un blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *